115

Еми

преди 14 години

От прокуратурата нищо да не говорят, докато не си свършат работата докрай и не подготвят изрядно, еднозначно и неоспоримо обвинение! Нямаме нерви вече да слушаме празни приказки и залъгващи обещания. Който е злоупотребявал с доверието на този злощастен и наивен народ, в затвора! За дълго. Колкото по-нависоко е бил-толкова по-тежка присъда! Ако е невинна- да се докаже с факти, а не с евтини номера на съдиите. И останалите "нагли" министри-след нея!

114

П6

преди 14 години

Че кой не ги знае тези цяла Стара Загора знае на кой е хотел Армира -на нея разбира се а оня Драганов се прави на големия хотелиер заедно с простата си женичка .ЗАТВОР !

113

Еколог

преди 14 години

Кожухчето си го бива!Да видим нейната кожичка дали ще издържи обвинението.Дадоха и време да се подготви и омете следите с опашка.Е,за това в България не мож ги пипна такива.

112

Али Уя

преди 14 години

Брей, с какво кожухче се е барнала,мамицата и крадлива! Със сигурност струва поне няколко десетки пенсии...

111

Анонимен

преди 14 години

ТЯ от 300-те ли е или от 1300-те бандити, бивши, по- бивши или настоящи грабители на народа ни, на държавата ни и на бъдещето ни?! За такива като нея Апостола е казал какво е наказанието....дано я застигне!

110

Ха на бас!

преди 14 години

Че нищо няма да й направят...Тази отвори ли си устата ще повлече след себе си цял керван...Тя не е единствената. Не само,че ще излезе от тази работа по - чиста и от изворна вода, ами ще иска и да й се извиним и обезщетения.....Абе ,като знаем изхода от хорото що сме се хванали на него...сиреч-що си драскаме тук във форума и се хабим напразно?

109

Вселенския поп

преди 14 години

дами и господа. разберете, светът изначало, по дефиниция е несправедлив. не следвайте този, който ви обещава справедливост постфактум (затвор, разтрел или обесване), а този, който работи за да ограничи несправедливостта преди да се случи. трябва да се действа превантивно или както каза злополучната Желева proactive. след като даден политик вземе дадено решение, което е лобистко и корупционно, да ревете вече е късно. даже и да смените правителството, нищо няма да се промени, което се случва на пр

108

!!!!!!

преди 14 години

НЕ, трябва да си носи присъдата, не кръста. Никой, запомни, не го е страх от кръста! Всеки *** на него, защото знае, че Господ няма. Само низшите духом могат да разчитат на някакво си "божие" възмездие.

107

Чичо

преди 14 години

Направо се изпразвам от кеф... Дебелогъзата рушветчийка Емито Масларова да отиде на топло в миризливия Сливенски зандан... О, Боже, каква блага вест! Но мигом ме стряска мисълта за Гоцко, който ще помилва немедленно тази комунистимеска ***.

106

СТАРОТО ХАСАН

преди 14 години

НАЙ-ОБИЧАМ ДЪРТИ БОГАТИ ЛЕЛКИ , ЗА 200 ЛЕВА ЩЕ ТИ РАЗБИЯ ПЪШКУЛА ЛЕЛЧЕ, ИЗЛИЗАМ ОТ ПАНДИЗА И СЪМ МУ СЛОЖИЛ 9 ТОПЧЕТА, КАТО КОЧАН ОТ ЦАРЕВИЦА МИ Е СТАНАЛ !!

105

marty

преди 14 години

Сега ако вземат да осъдят Масларова, Доган, Р.Овч., Р.Петков, Гагаузов, Милен Велчев,Станишев, Гоце, Нихат Кабил и още 1000 хайдука от последните два парламента, в държавата наистина можем да говорим за справедливост! Но ........едва ли!

104

Калин

преди 14 години

бедна комунистка.. на картинката:)

103

Razz

преди 14 години

leave Varna aloooooneeeee.....

102

?????

преди 14 години

Ако е крала да си носи кръста

101

!

преди 14 години

Сега да и ударят глоба, да и конфискуват 20 милиона лева и да и прехвърлят сградата, да не се занимават повече с нея.Щом твърди че всичко е законно, търга е ОК, и цената не е завишена, значи трябва да е доволна :-)

100

Анонимен

преди 14 години

ще даде 1 000 000 и играта свърши айде чао че си имам работа

99

PPP

преди 14 години

Имам чувството, че ни ни *** на лицата... То такава безочливост няма никъде. След няколко месеца или година ще ни кара и да гласуваме за нея. Център за социални услуги та и поп викнала да го освети... Армагедон за парламента трябва!

98

Ни чул , ни видял

преди 14 години

Яяяяяяяя , ама само 9 000 000 , а аз си мислех , че са 90 000 000 лева , колко съм се ,,лъгал,, ? Че тя май толкова вземаше от Луканката само за едно ,,виждане,, в по - шик ,,апартаменче,, на Боровец или в хотел ,,Добруджа,, на северното черноморие ! Ама хайде да си трая , щото туку виж мъжът и хукнал да се развежда , както приятелят му от хотел ,,Ягуар,, , дето хукна да крие ,,Бентлито,, от данъчните в Казанлък . БЕЛЕНЕ , ТОВА Е !

97

Анонимен

преди 14 години

NQKOI DA MI KAJE KOGA V BULGARIA OT 1999 GODINA E OSADEN POLITIK,CHE NESHTO VZEH DA ZABRAVQM?

96

69

преди 14 години

На скорошните избори ще се види