114

Анонимен

преди 14 години

Дания, Швейцария и др. са отдалечени и могат все пак някак си да реагират, а ние сме жив зян на този уж важен ветровит кръстопът.

113

преди 14 години

А за фалшивия им морал ще разкажа истинска случка. В Либия кадъните много обичат да п-шкат в една градинка. Дигат полите, лъсват з.дници и така си удовлетволяват нуждата. Питат Хасан що позволява на жена си да се дупи там. А той отговаря - че кой ще познае, че е моята жена, тя нали е забулена.

112

Анонимен

преди 14 години

Пингвините да се отправят към Антарктика!!

111

Гъбарко

преди 14 години

Сексуалната разкрепостеност в Дания е част от демократичните ценности.

110

Стоян

преди 14 години

Дания и изобщо всички северни държави в Европа(Швеция,Норвегия,Финландия) сами си ги натресоха въпросните "пингвини" със собствената си "либерална политика".

109

Гъбарко

преди 14 години

В квартал Младост в София живеят около 300 000 души. Има една манастирска църква в девическия манастир. Дали няма да е угодно на Господа(Алах на арабски) да бъдат построени повече молитвени домове за вярващите християни в София.

108

Анонимен

преди 14 години

Izrudi

107

Iblis

преди 14 години

Само така! Тази религия трябва да се изкорени от лицето на земята! Тя сее само омраза, кръвопролитие и насилие! Смърт на исляма!!! В тяхния свят жената няма права! Помня миналата година когато срещнах косованец, който твърдеше че исляма била най-добрата религия!? Казах му да върви да се гръмне и че такава държава няма! Аллах е ***!

106

////////

преди 14 години

Осман, остави ни сами да изковем съдбата си. На Страшния съд, когато се изправите пред портите на св. Петър и той разгърне голямата книга, в която пише, че сте били друговерци, *** мекерета подвели се по един войнствено настроен луд пещерняк ще ви прати направо в Ада, а ние ще ядем смокини и ще свирим на арфа от някой пухкав бял облак. Затова опомни се Осман! Искаме те при нас. Ще е голямо шоу с тебе :)

105

Osman

преди 14 години

DesoЗа мен вие сте луди, подвеждайки се по този три дневен живот да се осъждате на вечния огън, но това ще го видим на Съдния ден. Някои ще моли: О Аллах на нас никои не ни каза,, върни ни да се поправим..ще е късно

104

Анонимен

преди 14 години

бурката е знамето на най-великата простотия на тая планета

103

Deso

преди 14 години

Осман ти наистина си неизлечимо изкукоперкал.

102

забравих

преди 14 години

забравяте че те държат нефта и затова като отидиш там си слагаш забрадка или отиваш в затвора ако се оплачиш собственото ти посолство ти казва че трябва да се съобразяваш с техните закони и обичай и точно и затова като дойдат в европа изискват да се съобразяваме с тях и надигат вой че са дискриминирани щото са свикнали да им целуват ***...

101

Анонимен

преди 14 години

Aко някоя французойка или датчанка реши примерно да се разходи по улицата с БОП-аджийска маска (А то е съвсем същото на вид като никаба) веднага ще я пипне полицията.И с право. А защо тогава на тези пингвини да се разрешава да ходят маскирани? И кой е сигурен дали под бурката не е някой брадяга с инструментите?

100

Анонимен

преди 14 години

минджите в Анадола!нинджите в Япония!всеки трябва да си знае канчето.

99

Анонимен

преди 14 години

не племе а *** ето това реално е всеки смръдлив мисулманин

98

Анонимен

преди 14 години

Ako nie se dvijime po tehnite ulitsi s bluza bez rakav,ili s pantaloni,pieme bira i prochie zakona im shte ni tikne v zatvora.A te po tseliq svqt pravqt kakvoto te smqtat za dobre.Za tqh zakoni ne sashtestvuvat.

97

-dani

преди 14 години

hi4 i ne si pravia da ti 4eta komentara tursko podlogo ili tam kakvato si ..van isliamisti teroristi ot Evropa..gad tererosti4na,dolno pleme ste vie,vsi4ki da vi saberat i uni6tojat bavno i ma4itelno.kenefi s kenefi..

96

RadoslaV

преди 14 години

Nindjite da si sedqt v tqhnite strani,a v chujbina da se saobrazqvat,shtoto ako edna evropeika izleze v libia primerno ,po leko oblechena,shte q razkataqt,za kakvi svobodi govorim.A ti Osmane,oshte ti smardi ustata na svinsko,a mi govorish za suri i moral,ako beshe musulmanin shteshe da znaesh,v korana pishe-Musulmanina e dlujen v darjavata v koqto jivee da se saobrazava i spazva zakonite,pri nujda i da umre za neq.Taka che ti si nishto poveche ot edin porqzan ezichnik

95

НУРИЕ

преди 14 години

Права си,никога не бих си сложила подобни чаршафи като подчовека на снимката.