10

Гъбарко

преди 14 години

Не на СБ, а на Еврпейска банка за развитие и т.н. И е в надпревара с още 8 кандидата и няма шанс защото е лесоинженер. Отлагаме честитото за по нататък.Барозу днес направи всъщност коментар и за възможностите на мутреса Желева. Е, май не всичко може да се купи с пари.

9

Анонимен

преди 14 години

И от нея никакъв к.р няма да стане аме нейсе,нека да пробва.Чудно ми е напоследък, никой не се натиска за работа в полето или да пасе овца а за лесни пари със заплати от порядъка 20-40 000 лева на месец...

8

Анонимен

преди 14 години

Дали знае как е в Конго, как е обстановката там, конгоаците гладни ли са, жадни ли са? Комисията е предубедена, изслушването, "изпитът" е един фарс, чрез който или подходящо ще изтъкнеш качествата на кандидата, или ще го направиш смешен за това, че не знаел къде е заливът на майка си у срядата.

7

До: Честито герберче

преди 14 години

хаххаха от къде я измисли тази световна банка?! Поне провери по-точно за какво става въпрос... детска му работа

6

Честито герберчета

преди 14 години

Неее поздравленията са за всички гербери-антикомуисти ! Да им е честита новата вицепрезидентка на Световната банка предложена лично от Бойко Борисов ! Тя се казва Меглена Плугчиева и случайно е министър от кабинета на Станишев ! (: (: (: Честитоq гербери-антикомунисти !!! (:

5

бивш маоист

преди 14 години

Жозе Барозу приема Георгиева в бъдещия си екип. Той прие и Желева. Въпросът е, докога ние ще приемаме бившият маоист Барозу?

4

гольо

преди 14 години

Поздравления за г-жа Георгиева! Успех!

3

a;

преди 14 години

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

2

Просветителя

преди 14 години

Кристалина е винаги в червено ... Или по стар навик от комунистическите си години, или по модата на масоните - дамата в червено !

1

зъл

преди 14 години

Е поне няма да сме пречка пред сформирането на комисията.