29

Анонимен

преди 14 години

Кво лошо има бе , живее си живота човека. Лекуване от сексуална зависимост с "безброй красавици" Дай боже такава зависимост на всеки

28

барм

преди 14 години

Аз ако имам над 1 млрд.$ ще приема исляма и ще си имам харем от 400 жени и всяка вечер ще съм с ралична.Докато стигна последната,щесъм забравил за първата.

27

Иво

преди 14 години

До 22! Прав си за зависимостите, мисля си че една от най-голените зависимости днес в България и по света е пристрастяването към Интернет, Скайп, различни чатове и форуми! Което ми напомня, че е време да работя вече..... :)))

26

Айдук

преди 14 години

Абе кво се тревожите за Тигъра.Не разбирате ли, че на пича не му се дават 300 милиона на няква фръцла дето не си е мръднала пръста за тях, а сега, като не може да го задоволи и реве, че иска развод щото и изневерявал.99% от изневерите при мажете са, защото им липсва нещо при жените и то най-вече секс или нещо в секс-а.Съдът ще го изтрещи да и плаща, ако това му е прищявка, но ако го афишира като болест и се лекува, малко трудно ще и присъдят ей така без зор развод и паричките му.

25

до 22

преди 14 години

Забрави хазарта, тва е голяма чума!Ама сексът е кеф, лошо няма :)

24

ba6gad

преди 14 години

Ами не точно,при тези хора има объркване,че със секса ще заместят нещо което нямат.Например:на дете му липсва сплотено семейство,става младеж и все още няма това.Тогава започва да се среща с момичета,но се държи странно,собственнически.Не дава на гаджето си да гледа,говори и мисли за други мъже.Бие я за нищо и контролира всичко,за да я държи до себе си.Ето така замества нещо което няма с това което може да си набави,друг е въпроса дали е нормално.Така е и дрогата,педофилията и зависимостите въоб

23

Иво до #19

преди 14 години

И за какво му е повече PR? Нали знаеш че Уудс е милиардер и най-богатия спортист в света? Не знам, може и да греша но си мисля че Тайгър наистина иска да запази семейството си! Неговата жена е много красива, мисля че има и две прекрасни деца от нея! Може би той осъзнава че парите не са най-важното нещо на света, а децата и семейството, заради това прекрати и спортната си кариера и едва ли скоро пак ще играе професионало голф! Така си мисля аз, може и да бъркам, все пак не познавам лично Тайгър

22

ba6gad

преди 14 години

19,а българите са още по зле брато.Аз се занимавам с нещо подобно и трябва да ти кажа ,че у нас всеки 3 има проблеми със зависимости,някои от тях са ужасяващи и нелечими.Не говоря само за наркотици и младежите които ги вземат.Става дума за всяка една възраст-бабито си пие бензодиазепини с ракийка,дедо ракийка с 'седалгин нео',унуката е на амфети,а сина на херо.Реалноста в бг е трудна за преглъщане,но съм срещал толкова случаи на които не се обръща внимание,че да те втресе.

21

Симо

преди 14 години

Един вид Тайгър е като жените нимфоманки на които секса винаги им е недостатъчен, само че в мъжки образ!

20

ba6gad

преди 14 години

100% от случаите като този,проблема не е потентноста на ''болния''.Проблема е в това че той замества нещо което му липсва със секс,но да заместиш едно с друго не винаги се получава.Тогава Тайгър започва да качва бройката с надеждата да се почувства по добре,но не става.Когато всичко излезе извън рамките на нормалното,го обявяват за болен и за подлежащ на лечение.Защо просто не отиде на психолог и да направят 20 безседи и да стигнат до проблема.Едва ли има нещо общо със секса,по скоро с мозъка.

19

Анонимен

преди 14 години

Уудс има нужда от още PR. Иначе ако погледнеш всеки американец има някаква "зависимост" и нужда от лечение.

18

ba6gad

преди 14 години

Според мене да лекуваш желанието за секс е повече от просташко и слабоумно.Друг е въпроса ако 'болния' прави нещо гнусно и незаконно,тогава затвор,но да го лекуват заради радостта от секса,която изпитва???Това е ненормално.На времето Антъни Куийн е полягвал с огромен брой жени и го е правил в 3/4 от живота си.С възраста идва и импотентноста,но той взе че си направи дете на 82.ХОРА ПЛАЩАНЕТО ЗА ВЪЗБУДА Е НАЙ-ПЕЧЕЛИВШАТА ИНДУСТРИЯ,А СЕГА ПЕЧЕЛЯТ И ОТ ОБРАТНОТО.АМЕРИКА,КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ?

17

Анонимен

преди 14 години

Забраненото изкушава и поражда силен глад. Това не е зависимост а нормална нужда. Това е като вица:"Тамън си научих магарето да не яде а то взе, че умря."Най-добре жена му да се замисли и да предприеме нещо, защото не се гаси туй що не гасне.

16

Васко

преди 14 години

То повечето мъже са болни от тази болест (зависимост) , и то сериозно болни. Само дето има една разлика. Тоя е богат до неусвес и има възможности да е зависим.

15

Анонимен

преди 14 години

А пък като излезе от тая болница толкова ще му се е...Тва само ще влоши нещата :)

14

Иво

преди 14 години

Секса е хубаво нещо обаче всичко трябва да бъде във някакви граници! Ако Тайгър е прекалено потентен и жена му не може да задоволи неговия нагон, то той трябва да се лекува, защото алтернативата е да изневерява често на съпругата си със *** както е станало във този случай! Самия Тайгър признава че има проблем със прекалена си свръхсексуалност и затова сам доброволно се е подложил на лечение! Уудс иска да спаси семейството си и брака си и затова се подлага на всичко това! Дано се излекува

13

Анонимен

преди 14 години

Ами и аз съм ги пробвала, и не са никак импотентни, като всички мъже са. Нямат особена разлика с българите :-)

12

Мъж

преди 14 години

Нали знаеш, че верността на мъжа е според опциите му :))))

11

Анонимен

преди 14 години

хеее ми то тогава всички мъже сме за болница. Е може и да не изневеряват системно ,но ако можеха да си го позволят като Уудс хич нямаше да се ограничават.

10

haha

преди 14 години

Ой, Тигре, Тигреее, да ти имам проблемите.