13

вредная девочка

преди 14 години

*** министър несе жалвай а направи следното през месеци юни , юли , авгост стачка на всички бьлгаро-гръцки граници .... близо 2 000 000 Българи почиват на беломорието и харчат около 3,5 милярда тогава гърците ще го духат здраво

12

Гъбарко

преди 14 години

Никой няма да ги деаде парите преди България да осъду Гърция. Стачката е незаконна и Гръцките власти трябва да освободят пътя, а ако са дали разрешение делото е спечелено още с внасянето на иска.

11

Смех, смех, смех

преди 14 години

както и да смятам загубите за беге икономиката на ден от стачката на съседните трактористи, повече от 1 000 000 в лева, не я докарвам...очевидно разликата е рабАта на митничарите...е верно, това си е жива загуба.

10

простак

преди 14 години

Хубавата партенка от някой си Трайчо е, че щял да вали дъжд от компенсации! Глупости! Щетите от стачки нито подлежат на компенсации, нито на осигуряване. Гербеите пак баламосват публиката, че някой ще ни даде пари заради гърците.

9

Еми Грант

преди 14 години

Защото не ги пускат с тракторите да припарят до столицата Атина и до пристанището на Пирея. Миналия път като стачкуваха фермери от о. Крит стигнаха с фериботи до Пирея и се върнаха със същите фериботи обратно, защото не им позволиха да слязат... Тия гърци искат с по 40-50 дк. маслинки или портокали да живеят като милионери, да карат Мерцедеси и лятото по 3 месеца на почивка...

8

Експерт

преди 14 години

Поредната подривна дейност от страна на Костов, целяща да отслаби икономиката ни и да дестабилизира и без това деликатната ситуация на Балканите.Време е някой да му потърси моралната и политическа отговорност!

7

аз

преди 14 години

гърция граничи и с морето. да идат да се удавят!

6

до министър Трайчо

преди 14 години

Трайчо,ко стана фе,нещо май подсмърчаш ?да не ти гепиха взеха закуската ?нищо,папкай,папкай...

5

Анонимен

преди 14 години

Гърция граничи с още три държави. Защо избраха точно нас?

4

Анонимен

преди 14 години

do garkofob zalak siiiiiiiii

3

ПУТЕВ

преди 14 години

ами като сме путевци не се сърдете ама е така

2

Гъркофоб

преди 14 години

Ще повярвам , че сме членове на ЕО , ако ни признаят право на компенсации за тези протести! Ех, защо и тези *** гърците не бяха в соц. лагера - сега едва ли щяха да протестират за щяло и не щяло!

1

Анонимен

преди 14 години

Днеска един тираджия много добре го каза.Защо не си блокират пристанището в Атина, а блокират границата с България ?Нали съботират тяхното си правителството ?