372

Хм, защо така ?

преди 14 години

Аз ги отхвърлям (оставките), а Цецо ги приема!

371

ЧЕРВЕНА ПОБЕДА

преди 14 години

361, абсолютно си прав.Дано всички хора са си отворили очите като теб

370

до 366

преди 14 години

Не се учудвай толокова. Той Бойко всяка сутрин като се събуди запява нова песен. Така, както си легна комунист, пък осъмна "антикомунист" (на приказки естествено, защото методите, с които управлява са повече от Сталинистки)

369

Боголюб

преди 14 години

А за това номенклатурно недоразумение Кр.Георгиева нямам думи.100 % в нейното минало има или дядо АБПФК или областни партийни секретари и ДС отношения, а да ви е честита

368

sympathy

преди 14 години

Имам просто предложение: Да се обединят(слеят) Министерството на външните работи и Министерството на вътрешните работи в едно - Министерство на работите, и разбира се, ЦЦ да го оглави.

367

перископ

преди 14 години

Ха сега да видим дали ционисткомасонските *** и еничари от БСП.НДСВ ще посмеят да кажат и дума срещу Георгиева?Пращат я Сорос и компания от СБ а за червените *** и жълтите *** заповедите зад океана не се коментират.Жалко.че Желева не им би шута и на пожарникарят и на евричифутите от котилото наречено ЕНП!Ха сега познайте как сатрапите ще печелят от кризи и хуманитарни катастрофи..

366

Бай Миле

преди 14 години

Е Бойко вчера пееше друга песен

365

Иво

преди 14 години

Много хубава новина!

364

до 345

преди 14 години

Я си отвори очи бе. Виж кой управлява. Както писаха кръгът Хелиос на Валентин Златев. Отново червените са отгоре. Да вземе Бойко да направи външен министър депутата от ГЕРБ Даниел Георгиев. Много неуко, но мераклия момче, особено татко му-червения кмет на Ботевград. Ако всичките ви депутати са от неговия сой нищо добро не чака България.да н говорим пък за сина на шофьора на ген. Григор Шопов.

363

ЧЕРВЕНА ПОБЕДА

преди 14 години

Които сме избирали ГЕРБ, сега ще им гладаме сеира - това е.Няма как да излъжеш Еврокомисията за конфликт на интереси при кандидатура за еврокомисар

362

Кристо

преди 14 години

Тази новина намирисва на тих,но грандиозен сандал в ГЕРБ .Премиерът би камбани,че ще хвърчат глави ако някой от помощниците му не е разбрал,че Желева остава външен министър.Днес Цветанов,а и дебелата казват,че вчера са решили да приемат всичките оставки на Желева.От това произлиза:Че или има намеса на външни сили,които натискат, незнаещата и неможеща Желева да изчезва от политическото поле, или вътрешнопартийната сила на Борисов намалява и герберите вече не го слушкат,а решават вътрешно-партийните си проблеми по съвременен колективен начин.

361

ментета

преди 14 години

Какво управление искате? Сиренето е менте, в него няма мляко, саламът е менте, в него няма месо, шунката-менте е от желе с пушени гърди, в гроздовата-менте няма и помен от грозде. По шосетата ви дебнат полицаи-ментета с откраднати униформи. Премиерът е имитатор на Рамбо. Герб е копие на мафиотска структура, и по дух и по съдържание. Желева искаше да изменти Европа, че е компетентна. ББ и ЦЦ ви пускат серии-партенки за Наглите и Крокодилите. Има ли изобщо, нещо истинско и автентично в България или всичко е имитат?

360

Дарт Вейдър

преди 14 години

(В една близка галактика, два часа по-късно...) ББ: "Външният министър на БГ се казва Румяна Желева и никой не може да го промени, защото аз казах така. Цецко и Цецка не са ме разбрали, защото сняг е затрупал кабелите на телефоните, въпреки че всички Фандъци за почистени, олугени, опесъчени и олигавени. Ако някой не ме е разбрал, ..." (следва немногозначен жест с ръка, последван от непринуден журналистически смях)

359

Прероденият Т.Живков

преди 14 години

Другарят Живков често правеше стратегически "маньоври" . Настанеше ли някакъв по-особен, да кажем критичен момент, или пък ако усетеше жега под трона си, пускаше кьорфишек /подобен на "не приемам оставката на ..."/ След което ченгетата му брояха и правеха списъци на другомислещите , за да им резне главата. Това бяха целите на маньоврите - проверка на верноподаничеството и измитане на неудобните. И след като си презатвърдяваше личната диктатура, сам се чудеше пред другарите от Политбюро как е възможно някой да е измислил някакъв си кьорфишек /"...ама кой е казал че няма да приема оставката, щом другарите от Политбюро са я предложили...Ха-ха-ха..."/

358

БКП-КПСС

преди 14 години

Че КГ е по-добра кандидатура от РЖ, спор няма. Познавам я отпреди 89. Достатъчно кадърен комунистически кадър. Като директор на СБ за Русия явно се е справила добре.

357

Огнеборец-ветеран

преди 14 години

Подържайте горенето герберчета!Ние идваме!Пожарът се гаси с кофопомпи?И вода ще намерим някъде от Аденския залив или от Грузия!Важното е нещо да се приказва и обещава!

356

Пламен

преди 14 години

Б.Б. е в шок. Става напълно ясно, че решенията не се взимат от него. Една тъжна и почти изхабена марионетка.

355

Ех, Руми

преди 14 години

от два стола на земята

354

Стоян

преди 14 години

мнението му се обръща на 180 градуса, а понякога и няколко пъти. Така държава не се управлява. Даже кола, ако си включил на първа, дадеш газ и подкараш, след което включиш задна и с газ смениш посоката, може да повредиш я съединител, я скоростна кутия. А държавата не е опел кадет, а нещо повече от грамаден натоварен тир. Такова управление на засилване на държавната машина напред и превключване на задна си е катастрофа. Но Боко просто толкова може.

353

Кандидат -министър

преди 14 години

Спокойно, кандидати за министри сме останалите 7 900 000 българи! Ще се намери някой на мястото на тази козица. Мани другото, ами тя даже и сурат нямаше за външен министър! Сега поне ще си върти бизнеса на спокойствие.