173

претиснен

преди 14 години

преслава дали ща може да се прибере от соло в софия

172

миро

преди 14 години

да се обадим и на миро от каризма и преслава

171

Атака

преди 14 години

Сега е момента !!! Въоръжавайте се и към Добреч ! В суматохата никой няма да разбере кога са изчезнали техеранците !!! Ураааааааааа

170

вв

преди 14 години

то и през лятото е сериозно полужението в добрич

169

нн

преди 14 години

добрич нямат право на глас шалварките

168

Добрич

преди 14 години

Доста е сериозно положението в Добрич

167

каварна

преди 14 години

в каварна е страшно

166

hahaha

преди 14 години

къв добрич ве , то не е град и е бедстващо от винаги , пък и сигурно се надяват хората да измрете там тихичко и толкоз . А и още нещо ти ква работа имаш във Варна ве техеранец !?!?!?!?

165

истина

преди 14 години

Преди минути се прибрах от Варна в Добрич. Там наистина е зле пътната обстановака.......Но в Добрич е още по зле.Чета навсякъде по новините , че положението във Варна е бедстващо.Искам да ви кажа че Добрич е бедстващ град а Варна е пъти по добре. Никъде нищо не пише за Добрич, само Варна и Варна. Във Варна дори няма толкова сняг отколкото в Добрич. Или работата стана, което бебе повече реве на него майка му обръща вниманиееееееееее

164

krasena

преди 14 години

zasto ne kazvate nisto za burgas?tuk susto e ujas

163

Nqkoi si

преди 14 години

Лошото е виелицата..Веднага го навява пак, но си е факт, че улиците не са чисти.В смисъл вижда се снегорин да минава, но е адски затруднено движението..

162

Анонимен

преди 14 години

Е за къв им са снегорините? Защо не чистят

161

Анонимен

преди 14 години

Във Варна е ужас

160

Nqkoi si

преди 14 години

Във Варна продължава да бъде нещо страшно..Ако го нямаше вятъра щеше да е по-добра обстановката.Сутринтта съм чакал 1 час автобус понеже нямаше кой да изчисти и неможах да си изкарам колата.Снегорините минават, но отдолу се разкрива много хубава пързалка..Няма кой да мине да опесъчи поне..Един малък ад е тук. :)

159

Анонимен

преди 14 години

Ние варненци поне "ревем" за важни неща, а не като софиянци, които реват за ниските си заплати от по 1000 лв!!! Да ги съжали човек...

158

Анонимен

преди 14 години

до: Бай ТошоВсе си мислех че хората от селата нямат такава нужда да си карат колите (ако въобще имат такива) и не закъсват в преспите...това, че във Варна никога няма на разположение снегорини, които да почистят "3 см"-ровия сняг, е отделен въпрос! Това, че не се случва често във Варна, явно успокоява някои хора. А други, на които не им се е налагало да шофират при 25 см сняг, да си кротуват или да проявят инициативност (ако разполагат с това качество) и да дойдат да почистят улиците!!!

157

varg1

преди 14 години

Тежко е положението в Шумен.Има почистени улици,но отдолу има лед и колите закъсват.Досега за 5 години редовно пътувам с автобус не бях виждал хора да бутат рейсове.

156

Анонимен

преди 14 години

Ти не са обаждай

155

jstanchev

преди 14 години

В Русенски окръг е ад снегът не е спирал от 24 да вали вчера сутринта като казваха прогнозата че сняг ще натрупа в предпалкана около 10 см. в Русенско беше наваляло 15-20 см. в момента продължава да вали и снежната покривка е над 40 см. Магистралата Русе варна е заснежена с около 7-8 см. сняг и който няма нещо спешно да не вади автомобила а Варненци да си мълчат да не стават като Софиянци.

154

Бай Тошо

преди 14 години

Абе вие във Варна само ревете.Навали 3 см сняг почвате да се оплаквате.Ами какво да кажат хората по селата дето е половин метър