307

до ОХ

преди 14 години

Това са сиромахомилски глупости.Друг въпрос е, че Боко няма кадри.Но това се знаеше още дълго преди изборите.Въпреки всичко гласувахте за Него. И покрай Него - за недоразуменията му. Като Желева.

306

Външно

преди 14 години

Изтриха коментара ми за кадровото Блато Външно Мин. Руски жабоци алкохолици, пример зам. мин. М. Люцканов, подготвяха Желева и резултата е налице. Децата студенти са прави. Истината не можете да я изтриете: тя е около и във Вас: един мутренски Псевдоелит наследи БКП и сега кадрува на воля в БГ. Единственита светлина в Тунела е ЕС...

305

traio

преди 14 години

4e e zle jeleva zle e.Ama tva 4e bila na kniga upravitel na niakva firma e tolkova maloumno obvinenie.Tia moje nikoga da ne e vpisvana kudeto i da bilo a puk da ima vliqnie kudeto si iska.Tolkova e smeshno tva obvinenie. Ako beshe promenila dialovete prez 2006-07 i ne beshe sobstvenik na kniga kakvo shteshe da stane? Nqma da ima konflikt na iteresi shtototo v knigata pishe 4e tq ne e sobstvenik. Az kaam kola ama po doumenti e na bashta mi? Koi q kara oba4e - az ili toi?

304

НЯКОЙ

преди 14 години

Грешка на Бойко. За Брюксел ни трябват хора с твърда ръка.

303

Език мой

преди 14 години

Като е завършила само немска гимназия, да говори на немски, не на английски... Не можеш да се пънеш на език, който не говориш добре, пред такава публика. По-добре на български да беше говорила. Нали затова има орда преводачи там. А тя, с немски/английски/български вместо да изпише вежди, избоде очи.

302

Реалист

преди 14 години

Олееее... защо е тая злоба? Познаваш ли ги студентчетата, че почна да ги квалифицираш какво не могат? Чу ли ги да говорят език, че да им говориш за речника??? Статията може да има и недостатъци, но е много по-добра от 90% от статиите, написана не от "студентчета", а от "журналистчета"... Хайде стига със злобата бе, хора... :((

301

XP

преди 14 години

Когато милиционеро-бекаписти създадаха герб ,една немалка част от непробили мутри и мутреси се изявиха като местни функционери и създадаха структорите му по места.Така хора, които имат познания как се краде и рекетира, лъжейки отново избирателите се домогнаха до властта.Резултата е плачевен!Но тепърва предстои голямото "ос..ране"!Желева е частен случай,който уви потвърждава правилото!

300

6матка

преди 14 години

Бих искала да споделя това, което ми направи впечатление като факт.Когато попитаха Желева преди време - няма ли да си вземе отпуск за да се подготви за изпита, тя отвърна, че ще може да се справи- и да бъде на работа и да се готви. Нямало проблем, това й бяха думите долу-горе. Ето оказва се, че не може!!! Не могат да се носят няколко дини под една мишница, ако не си подготвен за това!!!

299

ОХ

преди 14 години

Не че разбирам от политика, но защо не си оставиха Кунева? Докога българските политици ще действат са принципа "важно е да е от партията, другото няма значение"? Защо поне един път някой не работи в името на България и народа й, да преглътнат така наречените си политически възгледи и да търсят кадърни и подготвени кадри за дадено място, особено с такава тежест.

298

мале мале

преди 14 години

Гаранция давам ,че ако Бойко Борисов беше се кандидатирал за еврокмисар щеше да бъде и по- зле от Румяна Желева.Там не само щеше да има конфликт на интереси, а и щяха да излязат още много знайни и незнайни неща.Аз очаквах между другото Бойко да отиде там и хубавичко да им обясни как ще им разбърка на всички в миналото ,как ще им открие скрити приходи и сметки.Е все още не е късно да се осерем тотално.

297

Анонимен

преди 14 години

ti si super zle! kato te e izgonil stanishkata, shto ne se vyrna pri Boiko?!

296

nademan

преди 14 години

Ината на Б.Б води до там. Да се излага България. Сега трябва да мисли и за външен министър защото не може да остави човек на поста който е получил слаба оценка на изпита за еврокомисар. Да видим кой ще ни представя пред Европа. Аз предлагам Б.Б да отиде в Софийския Университет и да избира човек от там. Но след като прочете статията за да знае как се правят нещата!

295

Imigrant v Avstralia

преди 14 години

Този неуспех е резултат от гласуването напук на българина и неспособността да прецени правилно нещата и хората.Явно освен от Чалга и мутренски език българите от друго вече не се интересуват и не разбират.Предлагам молба искане до ЕС за назначаване на служебно правителство у нас или изключване от ЕС,като си признаем че сме неспособни да изберем правителство и нямаме такива кадри

294

Иво

преди 14 години

Много подготвен си се е изказал Външно.Тази статия рязко се откроява на фона на простоватите статии които списват днес.бгОтначало даже се учудих на стила, не очаквах да прочета нещо подобно тука тъй като вече съм свикнал с посредствеността им.Всичко си дойде на мястото обаче като видях че група студенти са авторите.Днес.бг трябва да се поучат.Румяна Желева - жалко че България не можа да покаже потенциал чрез нея. сега поне 2-*** други трябва да се представят перфектно за да компенсират.

293

ГДГ

преди 14 години

НЕ ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ОЧЕЛА СА ИНТЕЛИГЕНТНИ...ОСОБЕНО АКО СА ЖЕНИ НА МАФИОТ,ДА НЕ СПОМЕНАВАМ ,ЧЕ ЕДИН ДРУГ МАФИОТ Я ИЗПРАТИ ТАМ И СПЕЧЕЛИ ВИНЕТКИТЕ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ЗА 3 ГОДИНИ НА ПРЕД...

292

Vunshno

преди 14 години

Това се нарича да се изкажеш неподготвен...

291

az

преди 14 години

Много грозничка тази Желева.Боко дапредложи Андреа или някоя подобна и няма да се стигне до подобна ситуация .

290

Т401

преди 14 години

Проблемът на Желева е грубото отношение към комисията по развитие и към журналистите, както и фундаментални пропуски в области като сигурност и кризи. "Дипломатическия" тон нямаше как да и помогне в случая защото то са сериозни теми и са част от ВП на ЕС. Оценките на много хора се оказаха грешни. Всичко по телевизията е с добър край с изключение на новините в 20.00!

289

T40

преди 14 години

Статията е писана от хора които не могат да намерят Белгия на картата. Да не говорим за политически коментар, европейска политика или анализ на конфликти райони или кризи в различни точки на света. Някой от авторите да познава лично комисар - кандидат или бивш? Като направите някое друго интервю ще прочета нещо съвсем различно. НЕ подкрепям Желева и мисля, че трябва да се оттегли като кандидат комисар и като външен министър. Проблема не стои толкова до конфликт на интереси или езикови умения.

288

Анонимен

преди 14 години

Симпатична писуна ама я вкараха в "криза с ***" и тя не е Бойко та да излезе читава!