25

MUERTE

преди 14 години

Бабче, всеки, който има деца му е трудно да повярва. Но има всякакви изродии по света, тъй че що не? Вtw как пишете големи постове? Все не ми стига мястото мааа му!

24

Анонимен

преди 14 години

Англичаните са такива

23

Европеец

преди 14 години

Имаш още много да учиш от европейците - например да не обобщаваш!

22

ДЪБЛИН

преди 14 години

Жалко,много жалко за детето-а иначе може и да има истина в това-англичаните се наи великите гадняри и лицемери-не бих се учудил ако е така-алкохола тотално е ликвидирал всичко човешко в тях.

21

анонимен

преди 14 години

Скептично мисля за този случай.Жалко за детето.Като кукла е.

20

сряда

преди 14 години

винаги съм била скептично настроена към някои европейски страни-те ще ни дават модел на възпитание.имала съм възможност да контактувам с доктори- светила по линията на орбис-летящата болница.в края на операцията си свали операционната престилка и така грозно се изсекна носа,останахме втрещени.просят си подаръци.нашите сънародници ,някои поне ланготят че живеят добре из чужбините,голяма част мизерстват но лъжат

19

смех

преди 14 години

Цветанов

18

баба Хакерка

преди 14 години

Може и да излезеш прав. Просто моралът ми не ми позволяма да повярвам в тази версия... Но знае ли човек ... И родителите на Мадлин са от старите "демократични" европейски държави, които ни "учат" как да живеем демократично...

17

dvvs

преди 14 години

От години гживея във великобритания. това е най-изродската нация на света! да не говорим за властите... хиляди пъти са по-зле от българия в това отношение. иначе само плямпат че са най-великите тия ***

16

MUERTE

преди 14 години

Бабе, ако не ме лъже паметта и двамата родители категорично отказаха да се подложат на полиграф (детектор на лъжата), защото не вярвали на машини, това нямало да помогне да открият похитителите на детето им и още куп простотии. Да, в GB има закон, според който може да се търси наказателна отговорност от родители, проявили небрежност към децата си. Станал е инцидент, те са се панирали и разиграват театър. Па и някой лев ще изкарат. Дори съдиха П-я и туроператора си. Ще тежи на тяхната съвест.

15

do NIKI

преди 14 години

Kakvo za Sevastin? Bashtata na tova momche mai posveti zeliq si jivot da go tyrsi...nali uj nqkakvi dervishi?

14

Анонимен

преди 14 години

Бтаво на португалската полиция-така се работи-докрай,без значение откъде има натиск! А томитата да си покрият главите с пепел!!!

13

abc

преди 14 години

LUDI.

12

Ники

преди 14 години

В никакъв случай не твърдя, че българите са перфектните родители, но какви селско-пънкарски изпълнения съм виждал от англичани по родните курорти...Първото, което ми изниква като спомен е, двойка на около 35 бута бебе в количка по алеите, а в ръката по бутилка от най-долнопробното вино на вимпром София, и си цокат...Освен това, не е като да няма психопати, които първо се държат безотговорно към децата си, та и по-страшни неща, а после го обръщат на отвличане. Справка - случая Севастин.

11

баба Хакерка

преди 14 години

Незнам защо ми се струва, че след години ще чуем за детето, че е било държано от някой извратен ***( като този от Австрия скрил дъщеря си) някъде в някой приземен етаж и след дългогодишни гаври детето, вече е станало майка на няколко други деца... В тия стари Европейски страни има толкова много сексуално извратени индивида, че нищо вече не ме учудва...Не мога да си представя, родители да открият детето си мъртво и да седнат да обмислят сценарий за отвличане и т.н.

10

зъбатия

преди 14 години

Британски джънкита,нормално...

9

да

преди 14 години

трудно ще ги заведът при трупа, нали е имало следи в автомобил, там се прекъсва следата

8

баба Хакерка

преди 14 години

И все пак - къде е детето? Тия супер кучета дето са казали на полицаите, че са надушили трупа и кръвта на Мадлин, не ги ли заведоха до трупа? За първи път чувам, че има такива кучета, които различават миризмата на някого преди и след смъртта. Да колкото съм компетентна има и хипнотичен сеанс в който човек въпреки волята си, казва неща от миналото дори и да ги е забравил. Да ги разпитат под хипноза, а имаше и машина на лъжата, ако не се лъжа...

7

Klara

преди 14 години

от всичко това става ясно, че полицията в Португалия е "гола вода"

6

да

преди 14 години

Знае се отдавна,Но няма да се намери на света виновен англичанин!Толкова са нагли,че накрая ние излизаме виновни,че технита са престъпници-само погледнете самодоволното *** от Ливерпул.