197

Raven

преди 14 години

Това че правителството в момента е спряло плащанията за да си прави пи ар е доста предубедено и издишащо изказване не мислиш ли.Наистина ли ти звучи сериозно това, тоест в момента Дянков и Борисов умишлено унищожават държавата и я водят към фалит само за да си спасят голият имидж?!Малко нереално ми се струва това, май злобата и омразата ти към правителството те подвежда и развиваш доста налудничави теории.

196

Ставри

преди 14 години

Дянков е едно безлично хомо-джудже и никога няма да бъде от класата на Орешарски

195

Михайлов

преди 14 години

до 194Който не може да мисли-обижда!Жалка и безпомощна работа :)Просташката теза че който не харесва Борисов е червен е голяма ГЛУПОСТ!

194

Анонимен

преди 14 години

Какво не ти допада бе червен *** Кой пък го е грижа какво си убеден и какво не...

193

Анонимен

преди 14 години

Цялата бивша тройна коалиция в затвора , пожизнено

192

Михайлов

преди 14 години

до 188Може би и затова никак не ми допада дуета Дянков-Борисов.Определят се хората по партийна линия,а не по кадърност.Никой не е в състояние да ме убеди че Кунева не е по кадърна от Желева.

191

Михайлов

преди 14 години

до 188Допускам че мога да сбъркам за някои хора,но поне няма да сбъркам за цяла партия-ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!!!

190

Михайлов

преди 14 години

до 188Не харесвам БСП,казах че харесвам Орешарски.Писна ми да обяснявам.НЯМАМ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ!!!Харесвам отделни личности от РАЗЛИЧНИ партии,от тях е и Орешарски.Другият когото уважавам от БСП е Кадиев,това са от БСП.Уважавам работата на Ц.Цветанов,Плевнелиев,Младенов,Рашидов.Уважавам Г.Първанов,М.Велчев,Кунева,А.Първанова и много други.Само от ДПС,ДСБ не се сещам за достойни хора,защото не обичам командирски партии,и *** които само слушкат в тях.ИМА И НОРМАЛНИ-БЕЗПАРТИЙНИ ХОРА

189

ДЪБЛИН

преди 14 години

Е, сега пак лаите по Дянков-след всичкото това крадене и лъжене на комунистите,какво бихте правили по различно от него,ако сте на неговият пост.Проумеите едно-ВИНАГИ СЛЕД КОМУНИСТИТЕ Е ПОТОП.Даите ми един пример за обратното,а аз сте ви дам поне 10 за потвърждение.Бъдете живи и здраве,по малко злоба и повече вяра и усмивки.

188

Анонимен

преди 14 години

Как ще коментираш решението на БСП Ltd. да закупят самолети на безмислено висока цена, при задаваща се/фактическа криза ?

187

Михайлов

преди 14 години

до 183Как да говоря с хора,предубедени и инати като тебе?Как ще е малък дефицита?ТОЙ Е ГОЛЯМ,НО ДЯНКОВ-БОРИСОВ ЗАРАДИ ПР КАМПАНИЯТА СИ,СПИРАТ ПЛАЩАНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА,И ТАКА ГО ПРАВЯТ "МАЛЪК",ЗА ТАКИВА ФЕНОВЕ КАТО ТЕБЕ И МЕДИИТЕ.Кажи сега като задълженията на държавата не са влезли в бюджетен дефицит къде отиват,драги "икономисте"?Просто се отлагат във времето,те не изчезват,ще се натовари бюджет 2010,а през това време фирмите ФАЛИРАТ.СЕГА РАЗБИРАШ ЛИ?СЕГА РАЗБРАЛИ МЕ,ИКОНОМИСТЕ?

186

ДЕД

преди 14 години

Нека каже къде е денал парите ако не бутнете го в пандиза.Тоя Орешарскисе оказа по-голем апаш от червените.А го я Бойко Борисов само се заканва да вкара крадците във затвора а я колко време мина и нищо.И той допсега се сили като по слог.Само хубави приказки.Колко време още мислиш да ни баламосваш и ние да ти верваме.

185

ДАНАКОПЛАТЕЦ

преди 14 години

Не знам какви са законите в този случай.Но ако ренегата Орешарски е корегиралзакон приет от НС без неговото знание,то това е престапление за което следвада отговаря наказателно.Тези в НС формално са избрани от "народа",а него ни-кой не го е избирал.Вярвам,че значителната част от българите не обичатренегатите.Те са еднакво вредни за двете страни.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!Да не говориме за господарите му.Тях всички ги знаят като "почтенни специалисти".Погледнете днешна България ........

184

Анонимен

преди 14 години

Съсипаха ни хубавата държавица тия комунисти.

183

Raven

преди 14 години

Пич- твърдението ти че при криза е добре да имаш голям бюджетен дефицит те прави автоматично един от най оргиналните и интересни икономисти които съм чел напоследък.Наистина правиш спиращи дъхът изказвания.Аз пък си мислех че при криза е добре да има малък дефицит защото в противен случай се покачва инфлацията и лихвеният процент, ама пък какво ли разбирам аз от икономика и финанси в сравнение с гении като теб.А и правителството декларира стеремеж към влизане в еврозоната, знаеш ли колко процента е максималният дефицит за това?и трябва да го поддържаме поне две три години в тези рамки за да ни приемат там....представям си как щеше да виеш ако пък бяха скочили лихвите в следствие на отрицателен дефицит.Прочее, хора като теб ще намерят за какво да плюят ако ще и да станем Швейцария на Балканите.Тогава предполагам ти ще ревеш с цяло гърло примерно що си нямаме излаз на океан и ще викаш "долу правителството".

182

Анонимен

преди 14 години

И въпреки наливането на пари в София (над 500% от предвидените за града), той изглежда ужасно. Хвала на такива управници!

181

преди 14 години

Орешарски си е един измамник и крадец !

180

Анонимен

преди 14 години

То разминаването вече се усети. Ама кога ще го пратят в затвора за това?

179

Анонимен

преди 14 години

Ако някой те напсува на публично място може да го осъдиш!В затвора лежът хора за открадната кокошка,ако има семеино малтретиране идва на помощ агенцията и т.н.!Последните 4 години на бившето тройно управление тотално са се подиграли и лъгъли близо 6 000 000 население и няма наказани?

178

Брат Тип

преди 14 години

Ей, няма оттърване от тия комунисти, бе.:(