32

Анонимен

преди 14 години

***/че, нямаш ли си някоя секс играчка, що ти трябва да четеш постовете, че и мнението да си казваш, някое вибраторче така розово :))))

31

Анонимен

преди 14 години

Това нагло момченце боби е водил живот -лъжа.Като се добави към лъжите и лошият навик да се хвали и фука -просто е получил това което е търсел.Някой се опитва да го прави герой-разследващ журналист.Той не е бил такъв никога.Той е бил само "разследван" и то не журналист а обикновен мошеник.

30

Анонимен

преди 14 години

КОГАТО УБИВАТ НЯКОЙ ИЗММНИК Е НОВИНА ,ТА ЧАК ЕВРОПА Е ПОТРЕСЕНА.И НЯКАКВИ *** ПОЧВАТ ДА СКЪРБЯТ ПО ТВ , ТО СА ИНТЕРВТА , TO ИЗКАЗВНИЯ.А КОГАТО УБИВАТ ПОЛИЦАИ Е НОВИНА ЗА 10 МИНУТИ, СПОМНЕТЕ СИ ПОСЛЕДНАТА ЖЕРТВА - МОМЧЕТО ОТ СВОГЕ , ЗА КОЛКО ВРЕМЕ БЕШЕ НОВИНА ?НЯКОЙ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА ПОКАНИ СЛУЧАЙНО СЕМЕЙСТВО МУ - НЕ , ДА СЕ СЕТИ НЯКОИ ОТ ТВ, ЧЕ И ЗАГИНАЛОТО МОМЧЕ ИМА ДЕЦА, СЕМЕЙСТВО- АМИИ. ЧЕ СИ ЗАМИНА 1 СТОЙНОСТЕН ЧОВЕК КОИТО Е ВЯРВАЛ ЧЕ ИМА ЗАЩО ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТА

29

Анонимен

преди 14 години

Боби е герой.

28

аман

преди 14 години

Един и същ безработен комунистически е цвъкнал поне 10 поста тук. Искам да му кажа нещо. Тъпчо,още много време ще стоиш безработен докато вашите пак дойдат на власт,така че-действувай все така всеотдайно тук.

27

Дръд дрън ярина

преди 14 години

Бобчо щеше да разкаже за Царичината дупка и защо тините служби са я затворили.

26

Кирил

преди 14 години

Как го е притежавал този свидетел, че да го "има"?? Не мога да схвана нещо схемата!

25

Dan

преди 14 години

Само не мога да разбера, този таен агент дето ще разказва неща на проатурата и на проорите ще им настръхват косите, не може ли сам да отиде при проорите и да им "изпее" зловещите тайни ами трябва да има нещо като мениджър за да го направи??? Ако изобщо е вярно това което се пише в статията то трябва да има търсене на "къртицата" в проатурата предполагам не всички проори са знаели а един двама, значи е някой от тях! По страшно е да стреля някой луд по невинни хора като в САЩ...

24

конспиратора

преди 14 години

Боби Цанков се е канел да разгласи тайните на НАСА, ФБР, Мосад и тн. за извънземните, летящите слонове и рецептата за лютеница на баба Гинка от Злокучане.

23

trb

преди 14 години

...hahah naglite..hamstera im bil shefa ..gluposti na turkaleta....vseki koito jivee v strelbishte znae 4e hamstera nqma kak da organizira takova mashtabno neshto samo neznam zashto sa tolkova nasrani i ne kajat koi e istinskiq mozuk na otvli4aniqta!

22

Петрол

преди 14 години

А същите тези, според тебе "некадърни хора,", в МВР, ти пазят ***, да не ти обират къщата и да не ти крадат аутото. То идеална застраховка няма, в живота, но вършат повече работа, отколкото виждаш. Сега разбираш ли, защо България е в упадък? Защото сами си пречим и самоунищожаваме, освен и с чужда помощ. Ако не е МВР, съвсем няма да ти е лесно. Това е една от най-важните структури в обществото. Ама ти съвсем оплюваш всичко. Трябва да си свалиш кръвното - с Карнобатска мускатова. Опит!

21

PENE

преди 14 години

Бойко и Ал Бънди , въртяха сукаха , и пак до наглите го докараха ! Стига вече ! А и какво общо има Маргина с наглите (не че мястото му не е в кауша) ! ? Измислете нещо свежо , не може с едни Нагли и престъпност да пребориш , и здравна реформа да правиш , и безработица да пребориш , и от кризата да излезеш ! Действия са нужни не "Нагли" ! ! !

20

петрол

преди 14 години

Че какво е виновно МВР, за статиите? Нищо! Ние, драскачите трябва да се срамуваме, от пр.грешките си. Е, не можаха да ни настръхнат косите, щото някой са му настръхнали косите и е наредил да застрелят Боби Цанков. Но е любопитно, какво ще е това нещо, от което ще ни се промени фризурата. Не, че тя не се сменя, често, често, поради неочаквани новини. Явно прическата на поръчителя се е променила скорострелно и той е наредил на килърите да променят и на Боби Цанков. Този свят е свят на прическите.

19

Анонимен

преди 14 години

6e im izprati i snimka na ubiitsite on inia sviat

18

Свиреп

преди 14 години

За последното десетилетие МВР се превърна в сбирщина на изумително некадърни хора. От простото парче на пътя, което един акт не може да напише без 25 правописни грешки за три изречения, до така наречените `висши` полицаи.То не бяха нагли, не бяха алчни ... не бяха простите. Гледаме един жалък, аматьорски театър. Поне сценария да беше занимателен, а то - скука.

17

Tashko

преди 14 години

Mi te razsledvashtite sa go grumnali za da ne si pravqt truda - te znaqt kogo razsledvat ...

16

Да или Не

преди 14 години

Тази глупост кой и къде я съчини ? Оплетоха се яко в простотиите си, но ще видим до какъв комичен финал ще го докарат. Някой от вас вярва ли на това ?

15

раиса

преди 14 години

Глупости, глупости.....Защо му е на свидетеля да контактува с полицията и проатурата чрез смешника Боби Цанков? За посредничество при сделки сме чували, за договори с полицията също, ама за посредничество при предоставяне на свидетел - намирисва сериозничко

14

Анонимен

преди 14 години

Майтапи на Мухобойко...

13

Жо

преди 14 години

ЦИТАТ-"Това казал радиоводещият Боби Цанков на разследващите ден преди да бъде показно разстрелян "- А разследващите така са опазили информацията, че... резултата всички го знаете!