148

Анонимен

преди 14 години

всеки ден умират достойни хора и никой не го отбелязва ,а за тоя мошенник толкова шум........луда държава.......

147

R

преди 14 години

Може и така да е, но аз мисля,че правосъдието НЕ ТРЯБВА да се раздава по улиците!

146

Анонимен

преди 14 години

аман вече от тоя, явно си го е заслужил и сега трябва да ни надт главите с това, че са ни отървали от един измамник

145

Анонимен

преди 14 години

KOI UBI BOBI TSANKOV? SISTEMATA.

144

999

преди 14 години

Там му е мястото, ще се чувства добре на студено, тъмно и тясно. Абе няма ли кой да изтрепе бандитите в България, да видим що е живот и ние !!!!!!!

143

Воби Нецанков

преди 14 години

Абе вие знаете ли, че Боби Цанков е в занята още от средата на 90-те години. Тогава имаше едно много селско радио "Вива". Там той по цял ден дуднеше глупости и се правеше на диджей. Радиото беше негово, но по онова време се воде на друг щото Боби беше още 15-16 годишен.

142

анонимен

преди 14 години

Ако беше умен да беше се изнесъл от страната 100 пъти до сега!Да ама ако беше умен щеше да знае че е опасно за здравето да си играеш с огъня без да се опариш!

141

nekoj

преди 14 години

edin svesten komentar ima i toj e #53. i tova ubiistvo nema da se razkrie, kato ostanalite...

140

Милена

преди 14 години

Много си прав hah.Съжелявам за родителите му и за нероденото му дете,но истината е тази ,която ти казваш.Жалко е ,че е млад,но нито е първия ,нито е последния ,който е очаквал и знаел,че точно по този начин ще свърши житейския си път.Нормално е за такива като него.Спомням си времето ,когато стана" медийна звезда"...малко ли хора излъга????Бог да го прости все пак."

139

ДИМИТРОВ

преди 14 години

Е как кой ? - АХМЕТ ДОГАН

138

Хрониката

преди 14 години

Е почна се, това е 1!! Рекорда от предишното царуване при Симеончо е 45 броя....И да се води точно счетоводство... то друго и не правят прехвалените специалисти.....

137

BULLET

преди 14 години

6tom e bil agent na slbite no i na mutrite zna4i i slbite sa imali interes bobi cankov da ne e jiv no kakto vinagi stava i tova ubiistvo 6te otide v grafa neraskriti o6te edin dva dni 6te se govori za tova posle krai

136

Анонимен

преди 14 години

Застреляха един типичен виден представител на управляващите от 20 години България демократи. Най-верочтно става дума за разчистване на сметките меджу демократите и преразпределение на влиянието между различните кланове на демократите след идването на власт на нов клан на демократите.

135

аман

преди 14 години

Няма ли и други новини?!

134

wallstreet

преди 14 години

А казат,че нямало мафия в България

133

hah

преди 14 години

Kakво стана бе хора? Затриха един гаден ,лъжлив далавераджия който сам си изяде главата( както лисицата опашката:) и като гледам как на някой му е жал чак ми става мсешно .Жал ми е за бедни ,болни и сиромаси ,за такива като него има една поговорка - КАКВОТО СИ Е ТЪРСИЛО ,ТОВА СИ Е НАМЕРИЛО - АМИН.

132

1111

преди 14 години

Двете опусъмчета, Венета кова и Тих. Саръиванов яко ме кефят бе.Бе и то и аз съм три пъти по *** от всички тях и затва се чудя, защо още нямам оферта от НОВА. *** журналята. Тва е елита на България. *** елита. И целата държава ги гледа. *** и държавата.

131

До #61

преди 14 години

Браво, 61! Много верни неща си казал.

130

Калин

преди 14 години

Боби Жанков т.нар журналист.. е национална икона и е редно Гоце и Бойко да обевят национален траур. Ае искам химна да слушам, че студено.. едни патриотични чуства напират в мен, когато дишам комунистическият въздух.. в памет на бобито цанков журналиста....

129

Анонимен

преди 14 години

Използва се факта ,че некъв му се заканил да го стреля ,и го гръмнаха! Но това е заради лапачката ,дето им спря на някои- вие си ги знаете!