76

Анонимен

преди 14 години

Добро утро

75

мейс

преди 14 години

не се отчайвай от лошотията си. имало следпразнична депресия. бъди благодарен, че не оставям съобщенията ти без отговор, за да не ти е хептен гадно. но занапред не разчитай повече на добрината ми.

74

uha

преди 14 години

Ла Рош и Солвеи са печелившите-над 1 милиард еуро само за ларош.освен това тамифлуто маи не помагало...

73

Даола

преди 14 години

Ако някой знае, може да съобщи кои световни фармацевтични компании са направили удар - но тъй като у нас няма разследващи журналисти, ще трябва сами да се поровим в интернет.

72

Анонимен

преди 14 години

Няколко пъти по телевизията казваха, че вирусът не е опасен. Ама секи само се панира като споменават за всеки един заразен.

71

Ico

преди 14 години

Статията е написана твърде субективно и непрофесионално.Показва лично мнение и пълна некомпетентност, което цели да манипулира мнението на хората. Вече всеки, който може да пише добре става журналист.мн лошо за медиите

70

Танкист

преди 14 години

Дори "през жицата" ти личи колко те мързи, колко си плоска и колко си отегчена от живота. Не очаквам нищо от теб, най- малкото да ми се хвърляш на врата. Обикновено се въздържам от неразумни действия с неподходящи хора.

69

анонимен

преди 14 години

Никога не си позволявам да се изкажа така, но сега ще кажа:Еб..хти простотиите, и как завършва само.....Нямам думи, на път съм да се откажа от всички медии вече, само простотии и насаждане на страхова невроза....Как ли пък преживявахме преди 35 години се чудя, когато нямаше кой да ни предупреди от "нова опасност".... Айде със здраве си останете!

68

Vik

преди 14 години

Ето какво прави манипулирането на общественото мнение- едни печелят милиони с псевдо пандемии, други печелят Премиер- мутра.....

67

ПРАВО

преди 14 години

Е, схванахте най-накрая.Нали това беше целта-да се похарчат милиони, които да отидат при хитреците?Направо като в Средновековието стана, сякаш този грип убива само при споменаването му.Но докато има наивници, ще има и тарикати.Сега сигурно се смеят на глупоста на обикновените хора и отмарят на Хаваите

66

Анонимен

преди 14 години

Нищо ново под слънцето мили ми мишленца.... глобализация какво да се прави!За 2010 сценарият е ясен очакваме поредната пандемия!

65

gendoff

преди 14 години

хахахахахахахахахахахахаха

64

мейс

преди 14 години

гендолфа и танкиста определено си допаднаха и започнаха да се четкат един друг. оттук, до нежното мъжко приятелство има само една крачка. хаха))) извинявам се, че ми е смешно - дано не е забранено:)))

63

мейс

преди 14 години

гендолф, огледай се, човече, никой не пише на "Вие" в мрежата, затова се подчинявам на неписани правила. Това, че неписаните правила на теб не ти харесват, нищо не мога да направя по въпроса. А за да започна да ти пиша на "Вие", ще трябва да го заслужиш. Но така с рогата напред, едва ли ще успееш :)

62

мейс

преди 14 години

ех, как пък ме прецени през жицата какво ми е ежедневието и как изглеждам.. и какво очакваш да ти отговоря? да ти се хвърля на врата и да те хваля какъв страхотен мож си? а може би да те обиждам? ами мързи ме и за двете, още повече, че естествено преценките ти не са верни.

61

Танкист

преди 14 години

Извинявам се за грешната преценка. :-)

60

gendoff

преди 14 години

Е, лекар съм все пак. ;)))

59

Танкист

преди 14 години

Теб здраво те тресе сивото ежедневие. Явно половия живот е минало за теб и си го изкарваш на хората. Я отиди да ти да ти направят една липосукция и пийни ударна доза тамифлу, че да се успокоиш малко. А, и си купи нещо на лизинг, за да е по траен ефекта.

58

gendoff

преди 14 години

Не съм Ви пратил "на майната си", това си е ваше твърдение. За способностите ми като лекар съм чул достатъчно от когото трябва - от колегите ми и от пациентите ми. А когато говоря с непознат предпочитам да е на Вие, това не е "префърцуненост", както го наричате, а елементарно възпитание. И още нещо, радвам се че сте оздравели, но не приветствам паниката - тя е лош съветник и води до грешни решения.

57

ohubohu

преди 14 години

Спокойно, французите се опитват да продадат (да се отърват) от тамуфлу за около 90 милиона, ако не греша цифрата. Сутринта го чух. Така че, които иска - да си купи и престанем с личните нападки!