639

Анонимен

преди 14 години

Добре бе като има новини на турски тук, да има новини на български по турската национална телевизия! Дали ще го допуснат?!

638

ще изтрезнее ли дпс

преди 14 години

Доста е трудно е май да се намери нормално мислещ в дпс. Иначе досега щяха да се светнат, че при нарастващото масово отрицателно отношение на българите към т.нар.новини на турски следва самото дпс да вземе единственото логично решение - сами да спрат тия новини. Всичките им аргументи за тоя нюз са кризисно жалки. Направо ***. И просто е крайно време и дпс да почне някакси да влиза в крак с времето. И да се държи прилично. Което е абсолютно задължително, макар и пред очартаващия им се край

637

Анонимен

преди 14 години

А защо в Германия няма новини на "майчин език", като и там са няколко милиона?

636

25

преди 14 години

не искам да обидя никой, но ми се струва че повечето от тез дето пишат във форума са ......... (все пак вазпитанието не ми позволява). Абе хора вие нормалнили сте какъв референдум знаете ли че за да се зачете тоя референдум е нужно 50% от гласоподавателите да участват в това гласуване, което няма как да стане !

635

българин

преди 14 години

българина националист ли е? аз знам Гръцки и ще си взема сателитно в България да е на Български

634

Букварче

преди 14 години

Ще ми се някой умник от ДСП и поддръжниците им, пък ако още и някои от ЕП да ми обясни как така хора родени в България не знаят и дума български език,че трябва да слушат новини на турски.Къде са ходили на училище и ако не са - защо не са? Нали началното образование е задължително за всички.? Или за тях не важат българските закони?И после слушам и чета доста коментари, че това е "родният им език" е коя тогава е родината им на тези хора ? България или Турция.

633

х

преди 14 години

Изрязването на *** не е ли осакатяване на гениталиите, естествено 4е много не се говори за това, 4етете ей хора много неуки има

632

някой

преди 14 години

До: ХристиянинПри мюсюлманите се обрязват само мъжете. Жените не се обрязват.Жени се обрязват само в някои африкански страни и племена.

631

християнин

преди 14 години

знаете ли 4е 500 000 млади моми4ета(които при сношение изпитват адски болки) се обрязват годишно в ЕС? И се промиват по стария ислям?

630

TAner

преди 14 години

ei tova e tochno q sno kazano vijte vsichki

629

християнин

преди 14 години

за жените които се обрязват насила от мюсюлманските общност какво ще кажете?

628

Драго

преди 14 години

когато има новини в Турция на български по нац. им ТВ тогава може да има и тук. Не се страхувайте от ЕС заради неизпълнени задължения, те се страхуват от мюсюлманите, понеже техният брой значително нараства, това си е наша вътрешна политика

627

Б

преди 14 години

Не ти е вярна информацията, за новините на турски питай Костов баце

626

Б

преди 14 години

Ердоган да пусне по турската национална телевизиа новини на български!

625

истина е

преди 14 години

и 3.защото те са резултат от решение на тройната коалиция.Защо ГЕРБ да трупа негативи заради чужди решения?!?!4.Самия спор "да бъде или не "такова предаване в ефир поражда напрежение ,което е напълно излишна!НЕ ИСККАМ ДА СМЕ 2 КОСОВО!!!

624

откровено

преди 14 години

Нека останат Новините на турски език- Защото :1.реално не пречат на никого! !Малко етническа толерантност !Демократично е!2.Един референдум ще" отнесе" голяма сума ,която може да се оползотвори много по - подходящо

623

Анонимен

преди 14 години

Ердоган да чете Ататюрк и да гледа забрадката на жена си.

622

d.g.i.

преди 14 години

nali vi kazah,kolegi,vsichko tui go tamani medi doganov,zaedno sas arkadashite si ot ankara.b.b. da ne zalita........

621

ЧИН ЧАН ЧУН- ДО 620

преди 14 години

несъм съгласен с теб, всеки един гражданин на Р.България който живее и работи в българия си плаща данъците в тази страна , така че няма значение турчин ли, българин ли и какъвто ще да е има право както всички фруги български граждани , независимо от етноса , така че не виждам защо за новини на турски език по БНТ да се плащат от някоя друга държав.

620

gjmghmkghm

преди 14 години

предлагам скрамна проста и функционална идея - цом Ердоган настоява по НАЦИОНАЛНАТА НИ ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ да се четат новини спортни предавания или ако ще скоропоговорки на турски - ДА СИ ПЛАЩА ЕФИРНОТО ВРЕМЕ. така става - нищо лично - бизнес. да му пуснат там някаква оферта от БНТ примерно 50 000-60 000 евро за минута ефирно време и точка. Ако не му отърва офертата - че то БЪЛГАРСКИЯ НАРОД като пряк и единствен харантутник на БНТ не е длъжен да плаща за това ефирно време.Съгласни ли сте ?!?