69

Анонимен

преди 14 години

Тука имал свобода?Сега дано да му я отнемат и да не го пускат като оня Майкъл!

68

Анонимен

преди 14 години

", защото в България му харесват природата и хората"/момиченцата на 6 години... Не мога да повярвам, че който и да е, било то българин или друг, ще причини на дете такова нещо. Що за хора се раждат? Защо има такива ужасии. Не може ли животът да е приятен, весел, хубав и спокоен, а трябва да има гадости, мъка, болести и какво ли още не!

67

;)

преди 14 години

Дядо Педофил се е увлякъл, май.

66

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Англичанинът е невинен, според това е заговор на бабата!

65

епикур

преди 14 години

Предстои да се изясни дали англичанинът е изнасилил момиченцето!!!Не тя го е саблазнила !!!Вие луди ли сте тоъа да го дерат жив аз се наемам за без пари!!!!!

64

баба мечка 2

преди 14 години

..та умилно ми става от нашенската мъдрост и изявлението му за СВОБОДАТА. Те идват тук с мисълта, че тук ще умрат, почти без капка съжаление за родината си, нито с помисли за гурбетчийство. А по въпроса с *** първо трябва да се установи каква е работата и защо бабата се е разминала само с 2 чаши вино :))))) А пък Стражица е даже град във великотърновско, за сведение родно място на ангел каралийчев и доста продуктивен местен хлебозавод.

63

баба мечка

преди 14 години

що за врели-некипели, нетолеранта груба нация са българите, главно от завистливия си храктер и комплекси. Всички смятат, че след като пичът не прилича на виден българин, е ***, а бих казала, че има съвсем редова физиономия на добре гледан брит. Коментарите сами показват ОГРОМНАТА пропаст в манталитета на 1 дребна бедна прецакана нация, главно от навика си да мислят надребно, и 1 представител на световна империя :) - сравнете бг поговорката "преклонена главичка остра сабя не сече" :))).

62

Империалист

преди 14 години

Абсолютно съм съгласен. Никой себеуважаващ се британец няма да хукне да живее в Абсурдистан. Само нещастници от най-ниските прослойки идват тук.

61

Фатима

преди 14 години

Неслучайно са му изгорели документите на този.

60

MURDOC

преди 14 години

И аз го гледах това за тая *** с 22 -те чавета. Най- смешно беше там като Карбовски ги питаше чаветата какво ще работят като пораснат а те в един глас вика: " в общината,общината.Там по програмата".

59

гошо

преди 14 години

Задължително, кастрация за всички педофили.

58

Анонимен

преди 14 години

"Децата са радост ! "кои деца .На оная *** дето родила 22 *** ***.Напълнила българия с ***.А сега те колко *** ще народят за да им ги издържат българите.А ти *** се радвай на децата и.

57

Анонимен

преди 14 години

Не сте ли схвнали бе хора че ние сме обслужващият персонал -с нас британци,французи,германци абе всички за когото се сетите могат преспокойно да си правят каквото искат без последици.Сега тоя европедофил малко ще го разходят по съдилищата ще го осъдят но в крайна сметка британците ще се намесят ще го закарат в Великобритания и ХОП ще го освободят поради липсва на веществени доказателства ,а на европедофилът Колин Такър ще му остане хубавият спомен от гаврата с 6-годишното момиченце от България

56

ЕИМ

преди 14 години

Даа, помня го тоя. Още тогава ми се стори съмнително да дойдеш от Англия да пасеш овцете само заради хората и природата. Ама я сегааа какво стана? Той нашия бил перверзен палавник да му се невиди и *** мръсен. Тва е 6 годишно дете е, как може да има такива хора, наораво не знам. То и аз съм с болна психика, *** чак пък толкова.

55

МИСЛЕТЕ!

преди 14 години

Препоръчвам Ви пак да прочетете коментарите,и ако успеете да вникнете в съдържанието се опитайте да дадете адекватен коментар!...........

54

до: МИСЛЕТЕ

преди 14 години

Айде да не си продаваме поне децата за пари, а?

53

Анонимен

преди 14 години

Дали не е ... и козичките!!

52

jeko

преди 14 години

sabirame cqlata papla4 i *** na evropa!hora,pazete si decata,za toq ***-dojivoten zatvor i kastraciq,osakatil e gorkoto detence,nqmam milost kam pedofilite,s kef 6te go razmaja ot boi

51

Анонимен

преди 14 години

Kostov VYN!

50

Анонимен

преди 14 години

До 43 .Ми съжалявам,разбрах че пишат за Странджа.Не гледах репортажа че ми засича компа.