92

Равнис - Мирно !

преди 14 години

бойко ли така й каза да разполеди на тая смешка

91

Анонимен

преди 14 години

Браво! Ако го направи ще е постижение! Обаче почакайте няколко месеца и ще видите отново същото положение.Аман вече от популистки обещания, които и сам човек може да изпълни, но не и целият държавен апарат! **(разбирай кучата камара на жълтите павета)

90

333

преди 14 години

Ами вземи си прибери няколко във вас,на мен ми е по -тъжно да гледам бедни и гладни стари хора около кофите за смет.Хората преди всичко.Като им стигнем стандарта на западняците ще помислим и за кучетата.

89

нея

преди 14 години

мен ми се къса сърцето като ги гледам горките кучета в тоя студ- мършави, тъжни. ако ги приберат, поне да ги приберат на по-хуманни условия, а не да ги избиват по онези страшни екарисажи - първо създайте условия, другарко фандъкова, а после пишете наказателни постановления!

88

new

преди 14 години

Хубаво, че са заловили 8 кучета, но как ще заловят останалите няколко хиляди,трябва дененонщно полиците да ги гонят по улиците. Те са и пред големите магазини, например пред Била, Сухата река, има десетки, там се хранят и оцеляват.Ще им трябват на общинарите около 10 години да се справят с проблема.По някаква щастлива случайност още няма разкъсани хора в София.

87

не се сърдете

преди 14 години

Не се сърдете на другарката Фандъкова. Все пак тя е на заплата в ЕТ "герб" със собственик другаря Борисов.

86

пиянде

преди 14 години

А.. един въпрос - кога ще изгонят глутниците ит жилищтните квартали и от детските площадки? И... какво значи - "кучетата вън" - те ги гонят от детските градини, но проблема с нахапани хора на улицата си остава.

85

Анонимен

преди 14 години

Kakvo e naredila tazi svirkajiiika. Q vsemete da si svur6ite i rabotata i otvorete edin dom za jivotni, 4e mi omruzna da se oglejdam ve4erno vreme dali nqkoe 4etirinogo nqma da me uhape.

84

Комедианти

преди 14 години

Какви кучетата? Преди половин година лично ББ, да се свети името Му /правя дълбок поклон/, каза, че кучетата в София са намалели драстично. Почти не останали.

83

Алекс

преди 14 години

Ти ако си чистиш след кучето и го държиш на каишка в градинката, сто човека не го правят. Когато започнат сто човека да го правят, а един - не, тогава масовата нагласа на останлите хора към кучкарите ще се промени.

82

allure

преди 14 години

моля, не забравяйте, че има и съвестни собственици на кучета, които си плащат данъците, почистват след любимците си и имат право на живот в тази държава. Градинките не са само за майки с деца (които понякога оставят повече *** от животните) и пенсионери. Хората в България трябва да проявяват повече толерантност към всичко-към другите хора, към животните и т.н. и да се научат да не поставят всичко под един знаменател.Така както има добри и лоши родители , така има и добри и лоши куче-стопани

81

Анонимен

преди 14 години

Кучетата - строй се за проверкааа2001, 2002, 2003......

80

Cool

преди 14 години

А какво да се прави,когато децата са извън училище и пак се срещат очи в очи с бездомните кучета?Идват студове,животните се групират в глутници и нападат хора без причина.

79

Анонимен

преди 14 години

Ey mnogo originalno s tiya vietnamci brey..

78

до 71

преди 14 години

чакай де - шефа й ББ не й е казал как да се изкаже... в София от както ги няма виетнамците по строежите - все има проблем с кучетата, фандъкова няма да го разреши този проблем

77

Анонимен

преди 14 години

Преди време искаха да вземат едно куче за кастрация и то им бягаше, цяла седмица го дебнеха И защо само в училищата те бездомните да не са там на каишка? Кметицата прави изказвания които не са много уместни. Домашните кучета къде им е мястото за разходка- като си плащат данък за тях? Нещо двете неща са несъвместими? Като си платят данък на дом.любимец и той е куче къде отиват тези пари? Що не дават найлонови пликчета за събиране на отпадъците им? Кметицата да събере тези по улицата щото бездомните едва ли ще са в училищния двор когато Тяхно величество отиде да ги събира. Кой определя агресивното поведение на кучетата? И защо в училищните дворове може да се влиза нали двора трябва да е заключен и най малкото да има охрана? Що охраната на училището е пуснало кучкари да ги разхождат там?

76

Анонимен

преди 14 години

вън говедата от армията!

75

Анонимен

преди 14 години

Фандъкова, а извън училищата - КОГА ?

74

Анонимен

преди 14 години

Най -добре да изхвърли и полувината учители.....и без това нищо не учат деца,и не им обръщат внимание.......какво ли не става в училищата а те се правят че не виждат.....

73

Анонимен

преди 14 години

Фандъкова разпореди: Вън кучетата от училищния двор KOGATO FENKATA FANNDKOVA IA RAZOJDAT S VERIGA IZ DASKALOTO