26

SAPATA

преди 14 години

Абе, кой ви е напомпал главите с антиеврейски щуротии? Ако можехте да имате 1/100 от еврейската солидарност, нямаше да сте на този хал.За разлика от българите, евреите се подкрепят навсякъде по света. Логиката е проста. Ти го подкрепяш, после той тебе или подкрепя друг. И го правят доброволно.За разлика от вас, страшно ценят образованието.Най-престижни са еврейските училища.Вместо да ги псувате, учете се от тях.

25

belle

преди 14 години

А Турция кога ще плати за геноцида тук?

24

SAPATA

преди 14 години

Твоята информираност е безгранична. СССР е фактическият създател на Израел. Англия и САЩ са били против.

23

Анонимен

преди 14 години

А за ангорският договор който имаме с турция, наще *** защо мълчат и не го споменават дори,а иначе нашият външен дълг си расте и народа ще плаща тарикатлъците на някои хитреци като милен велчев и много други,които са за растрел,кръв,кръв трябва да се пролее в тази държава за да се управим и тръгнем на чисто,това е изхода от полужението в което сме сега,растрел и затвор.

22

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Чакай да си пребера милиончето сега :D... аз черпяаааааааааааааа :D

21

Анонимен

преди 14 години

За част от книжата обаче още не са се появили собственици. Формално те губят стойност на 3 октомври 2010 година.Германското финансово министерство обаче обявява, че ако и след тази дата се появят купони, е възможно и за тях да се договори плащане. Министерството не иска да рискува доброто име на Германия като коректен платец заради няколко милиона евро.България изгуби същото това добро име през 1990-91 година, а то се връща обратно много трудно.

20

Виктор

преди 14 години

Тук евреите нямат нищо общо със статията, необразовани ***. Става дума за това, че ако Версайските договори не са били съставени по този безумен начин, то и Втора световна война нямаше да има, защото е факт, че както германците, то така и българите още си теглим от безумията на тогавашната дипломация.

19

Анонимен

преди 14 години

Дядото на *** Буш младши ,Прескот Буш е снабдявал и въоръжавал нацистите!!!

18

към 13

преди 14 години

Историята по учебниците всички сме я чели. От кого се пише тази история? Да не говорим,че литература защитаваща тезата, че Холокоста е изфабрикуван има, но тя естествено не е толкова разпространена. А да си чувал колко хора изследвали темата, доказалия и т.н. са били заключени и след това самоубити. Цензура има навсякъде. На някои им е по-изгодно хората да са с промити мозъци.

17

Анонимен

преди 14 години

Бла.. вие явно не сте имали досег до по-нормалните евреи, които не са банкери или шефове на корпорации.. щото, о изненада - има евреи, дето не са банкери или шефове. И са си нормални хора като нас. А многото пари на никой не прощават - и българин да си като се опаричиш повечко ставаш ***. А за това, че са толкова сплотен народ мога само да кажа де да бяхме и ние като тях. Щото един евреин като се издигне в обществото гледа да помогне и на други евреи да се издигнат. Ние що да не си помагаме?

16

Кайзер

преди 14 години

уф съгласен съм че ги мразим повече от ***...вие знаете за кого говоря :)

15

Vapros

преди 14 години

A koga Turzija shte izplati na Balgarija obeshtetenie za 500 godini robstvo i opit za islamilizirvane !???

14

до 13

преди 14 години

че има статии, има. ние хубаво ще ги про4етем, ама защо не си зададеш въпросът КОЙ Е НАПИСАЛ ТЕЗИ СТАТИИ, И ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВАТ?

13

haha

преди 14 години

Вие нормални ли сте ? Измислили холокоста ? Прочетете малко история глупци.Колко *** *** има в тази България ? Ходете си пийте ракията и хапвайте салатката, че за друго не Ви бива !

12

Анонимен

преди 14 години

До колкото знам, Германия още не е изплатила задълженията си към България във връзка с договора за доставка на храни и суровини за германската армия през Втората световна война...

11

Тонеф

преди 14 години

Еврейската пумия няма край,вече взех да ги мразя повече и от *** ...

10

Анонимен

преди 14 години

холокоста е изфабрикуван от тях. с цел по-лесно и бързо създаване на Израел. Щаб квартира от която идват поръчките за световните дела. Израел е изкуствено създаден с огромната помощ на САЩ. и чрез консорциумите и наследниците на Ротшил и Рокфелер.

9

Анонимен

преди 14 години

ето защо е измислен и холокоста

8

Анонимен

преди 14 години

Да едно от наказанията е да плаща тока на полувината европа....

7

видял

преди 14 години

знам че плащахме на Гърция репарации до 1973-4 год. със сигурност , а по - нататък не знам и това благодарение на Симеончовия татко