150

слави

преди 14 години

Смърт за мутрите и браво на полицаите !!!

149

Krasio

преди 14 години

Трябва да се подведат под отговорност полицаите убийци и вярваме в справедливия български съд ще отсъди до 10 години затвор.Неможе всеки чобан като му е хрумнало и да стреля.Тук сме демократична страна с правов ред и искаме възмездие и справедлив процес за ПОЛИЦАИТЕ-УБИЙЦИ!

148

крокодилът гена

преди 14 години

още 10 такива застреляни и другите разбойници ще ги е страх да извършват престъпления

147

петрол

преди 14 години

А някои пубертети казват, че полицията не си вършела работата. Ето още един жив пример, че грешат.

146

samo pitam...

преди 14 години

криминално проявен, с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. , KAKVO PRAVI NA SVOBODA..??Na kogo sluji negovata taka "interesna" registracia ?

145

Анонимен

преди 14 години

"Отвличане, стрелба, смърт ..."Каква смърт бе??? Размазали са някакъв ***!

144

speaker

преди 14 години

Застреляното "лице" било с регистрации за притежаване на взривни вещества, незаконно оръжие и боеприпаси и на наркотици. Е, колко години е лежало в затвора? Да кажат охранените прокурори, защо го оставиха на улицата.

143

онзи

преди 14 години

Ми ще плюят хората, какво очакваш? Полицай се е превърнало в синоним на подкупен гашник, спиращ хората само за да им прибере двайсетачка.Уважението и респекта към униформата са загубени, много трябва да се потрудят за да ги върнат!

142

Анонимен

преди 14 години

Neka da zastrelqt i drugite kato gi namerqt i shte ima oshte 2 problema po malko !

141

Koko

преди 14 години

Плюете Полицаите А? А колко от Вас нещастници страхливи ще излязат срещу крокодилите за 600 лв. А? Само при мисълта за това ще се Наакате.

140

ddd

преди 14 години

tova sa hora ot MBP nali te sa nai korompirani i praviat vsichko za pari mainata im do premiera

139

Глобен

преди 14 години

Минах на зелено ама ченгето каза червено мойта срещу неговата дума и кво правиме платих си глобата въпреки ,че съм безработен ама не може кат Бойко да кажа нямам пари щото ако не платя ще ми вземат телевизора ако имат повече власт ще се гаврат с хората четохте за милиционера изнасилил 20 жени! Ако ме прекарат така три пъти и ми вземат телевизора и радиото и всичко което може да ми вземат какво да правя!!!

138

Илко

преди 14 години

всеки гражданин - с Калашник - само това е спасението от престъпниците

137

бай Димитър

преди 14 години

И полицията да вземе да свърши нещо

136

пак няма значение

преди 14 години

ми не съм, аз за какво говоря - калашника не е направен да "оправя" или вътворява мир. като тръгнат полицаите с автомати бандюгите ще си носят нещо по-голямо - РПГ-та например.

135

боклук

преди 14 години

и после няма да има от къде да ти идва пенсията, но толкова ти е акъла и толкова ти разбира главата.

134

Анонимен

преди 14 години

В латиноамерикански държави се разхождат военни с автомати по магистралите също и в израел,пакистан да си чул да са унищожили престъпноста .

133

DO 129

преди 14 години

q pi6i na skaip na rumkata86 da vida ot kade tez kala6nici po 100 $ baq vreme ve4e iskam da si vzema.. tova syvsem seriozno govorq!!!

132

няма значение

преди 14 години

ако мислиш, че ще те пуснат след 24ч. когато си опитал да отвлечеш човек и си стрелял с 3ма авери пред полицаи във въздуха - дълбоко се лъжеш. пък между мафиотите и партизаните голяма разлика няма - убиват за пари и власт, но сред мафиотите не се намират идеалисти.

131

ориж

преди 14 години

верно бе п ич