84

Писна ми

преди 14 години

Честно, писна ми от торбите с пагони. То не бе мрънкане, не бе пискане, АМАН.То че лигавщините в МВР са ежедневие е факт, ама тия не правят нищо друго освен да занимават обществото със себе си. Кой ви държи насила бе некадърници. Тихо и спокойно си напускайте и това е. Убеден съм, че престъпноста може и да намалее ако няма полиция като сегашната.

83

Анонимен

преди 14 години

защо не станеш полицай драги гражданино ,да те видя тогава ,каква песен ще запееш ????

82

gendoff до zorro

преди 14 години

Представи си, и аз искам същото. Реформа в системата на МВР трябва да има. Но при ниско заплащане на служителите в която и да било компания реформата е обречена. И не е работа на служителите да реформират системата, а на тези, които я управляват. И , повярвай ми, не са глупости - справка - частните училища (гимназии и университети) и частните болници (повечето от тях), малка аналогия направи само. Радвам се, че учиш детето си на такива принципи, но явно си от малкото, които правят така.

81

12-45

преди 14 години

Факт е, пичове!И да не ви харесва, пак си е факт!

80

Анонимен

преди 14 години

krete----n

79

Анонимен

преди 14 години

***

78

12-45

преди 14 години

Л.А.Й.Н.А.Р.И нещастни!Единствено полицаите доказаха, че не им пука от никой! След като и вие, страхливи драскачи се организирате по Интернет и излезете 5 пъти за една година на протест на живо при две различни правителства - тогава драскайте каквото и искате и форумите!Ама сте страхливци и нищо няма да направите наистина!

77

Анонимен

преди 14 години

Над 100 надзиратели и полицаи се събраха на протест пред сградата на Областната дирекция на полицията в Пазарджик. i pu6iha treva....a az se 4udia zajto zaliagat ot smiah,a te se bili napu6ili..ha ha ha..

76

zorro

преди 14 години

Пишеш глупости за частната полиция, аз искам полицаят да е стожер на сигурноста в държавата в момента на това си уча детето, не го плаша с полицаите, а това ще стане с реформа в самата полиция, а каква заплата ще накара тези хора да служат вярно на държавата.При тази заплата пазят бандюгите, ако ги вдигнат двойно сигурно вече ще започнат да ги ловят, а ако ги вдигнат тройно не ми се мисли, какъв мир и спокойствие ще настъпи в квартала, ще си оставяме колите и апартаментите отворени...

75

gendoff до zorro

преди 14 години

Много хора мислеха и продължават да мислят като теб, затова свестните напускат България. Специално за теб ще повторя, че не съм полицай. И да те попитам - ти може би искаш полицията да е частна?! Сигурен ли си, че това искаш? Да не пропищиш после за друго?

74

Тракиец

преди 14 години

Татарите най-мразят собствената си държавност...Татарите сами се самоизяждат. Продължавайте татари все така и скоро ще възтържествува историческата истина - Тракия на Тракийците!

73

Анонимен

преди 14 години

Цигарите се увиличават стига сте пушили......65 0000 много сте,а работите полувината .....

72

до 71

преди 14 години

Пушете си , пушете си , едно татарско нЯщо да не остане в земята на Траките!

71

Анонимен

преди 14 години

Ei picove,vie hubavo pusite sega,ama az rabotia...Viz dovecera-ste si pafnem jointa i ste si vkliucim BNT-to da si se posmeem kat vi gledam...Udovolstviet -x2...

70

zorro

преди 14 години

Интересно какво ще стане, ама няма да напуснете, лесно се *** държавен хляб, знаеш аванс, заплатка, годишен отпуск, 13 и 14 заплата и хоп, дошло време да се пенсионираш.

69

gendoff до 66

преди 14 години

А мислил ли си по въпроса какво ще стане, ако наистина всички протестиращи използват СВЕЩЕНОТО (така се пише) право да напуснат? Сигурен ли си, че точно това искаш?

68

gendoff до 66

преди 14 години

Не ги подкрепяй, след като не искаш. Казах ти вече какъв ще е резултатът. Хора като теб не подкрепят и протеста на учителите, а после искат качествено ДЪРЖАВНО образование. Не подкрепят протестите на лекарите, а искат качествено ДЪРЖАВНО здравеопазване. Не подкрепят протестите на полицаите, а искат качествена ДЪРЖАВНА защита. Единственият начин да мотивираш работник, независимо в държавна или в частна фирма, е да му осигуриш добри условия на работа и добро заплащане.

67

zorro

преди 14 години

Не е справедливо, а за 15 и 16 заплата няма ли да се борите, а уж сме в криза и трябва да се правят икономии, За детски градини пари няма, а за коледна и новогодишна заплата ще има, малко нагли станахте, ами като ви е толкова тежко намерете си друга работа, никой не се е родил полицай, всеки е намерил нужните връзки, платил си е подкупа и се е намърдал в системата.

66

Данъкоплатец

преди 14 години

Грешиш. Бих подкрепил всеки протест на НЕДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ за по добро възнаграждение. Защото би довел до по ефективна работа на фирмата, респективно повече данъци в хазната и т.н. Но, абсолютно против съм служител, който се храни за сметка на сума болни деца, които не могат да бъдат лекувани защото държавата нямала пари. Полицаите имат СВЕЩЕННОТО ПРАВО да напуснат щом не им харесват условията и да си изградят по добър живот.

65

Анонимен

преди 14 години

Два пъти годишно изпити по физическа подготовка от случайни комисии по териториален принцип.Два пъти годишно психотестове и тестове за интелегентност и професионална компетентност. Чак след това искания за повишаване на заплатите. Колко от Вас,драги милиционери, биха издържали на това и биха били мъже на място?Не са важни килограмите, нито свирепия вид.В Германия ме е спирал полицай тежаш едва към 50 кила, но стоиш мирно и не смееш да гъкнеш...