49

Анонимен

преди 14 години

Марк Чапмън - този нов Херострат на съвремието.Марк Дейвид Чапманот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеМарк Дейвид ЧапманпрестъпникРоден: 10 май 1955ТексасМарк Дейвид Чапман (на английски: Mark David Chapman), роден на 10 май 1955 в Тексас, е човекът застрелял на 8 декември 1980 година бившия член на "Бийтълс" Джон Ленън на прага на дома му. Той остава на мястото на престъплението и споделя че книгата "Спасителят в ръжта" го е вдъхновила и мотивирала. Въпреки очевидните психични проблеми, Марк Дейвид Чапман, останал в историята като убиецът на Джон Ленън, е осъден на 20 години до живот. Досега е подал общо 4 молби за освобождаване, но всички са отхвърлени.Чалга-феновете са за помилването на човека. Изкуството на Глория и Милко Калайджиев ще преобърнат душата му и ще го направят един луд-чалга-фен. Чалга-феновете не четат книги и не се вдъхновяват. Те просто се кефят на ритъма на кючека.

48

offline

преди 14 години

45 не е живял по време на созиализъма, но не е живял и в капитализъма, - живее в онанизъма всъщност и това обяснява безполезната полюция , която ръси мозъкът му посредством немитите ръчички по форумите... загнилото капиталистическо общество обаче няма никаква представа, че този 45-ти номер изобщо съществува и продължава да се радваа с пълна сила на "безсмислената" си свобода.. :)))

47

тъжен

преди 14 години

Тя - простотията е безкрайна като Вселената...Да, тъжно беше. Помня в училище коментарите ни, свирехме в любителска група тогава. После се пръснахме по белия свят, но споменът остана...От Големия Джон, освен хубавата музика, искрените песни и искреността, остана и един лаф, който си заслучава да запомните:"Ако не отговориш на един удар, или на една любов както трябва, върви по дяволите".Мир на праха му!

46

Анонимен

преди 14 години

До 45Така си мислиш щото не си живял по времето на "СОЦИАЛИЗЪМА" и не си изграждал "ВСЕ ПО-РАЗВИТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО".

45

Анонимен

преди 14 години

Джон Ленън е жертва на загнилото капиталистическо общество, където моралът и ценностите са замъглени, неясни. В това болно общество, безсмислената свобода докарва индивида до там, дори да посегне на своя идол.

44

anares

преди 14 години

Не мога да повярвам какви долнопробни коментари има!Много е изтрещял тоя народ!

43

Анонимен

преди 14 години

Чалга феновете никога няма да постъпят така. Те са добри и културни.

42

Анонимен

преди 14 години

Тогава бях в казармата, новобранец на два месеца служба.Съобщиха тъжната новина за Джон Ленън по телевизията в 22 часа. Дежурен по рота беше един готин ефрейтор, за който The Beatles си бяха икона и тогава, а и сега. Вдигна ни по тревога, строи ни в коридора и със сълзи на очи ни каза "Момчета, убиха Джон Ленън. Хайде да изпеем Let it be" и всички пяхме.Бях в елитно поделение на ракетни войски.

41

minka

преди 14 години

и Джон и групата му са единствените идоли---поклон пред паметта му

40

Анонимен

преди 14 години

Това на снимката, Цецка Цачева ли е?

39

Анонимен

преди 14 години

Представяте ли си този да пееше още. Останаха само двама, единия го застреляха, другия умря от рак. Третият и четвъртият още се държат, вегетарианците мръсни! И наркотиците спряха.

38

redordead

преди 14 години

и когато се съберат 500 000 чалга маниаци, ще ги залея с ***...така ще вдигна поне с 50% IQ-to на нацията...

37

redordead

преди 14 години

ще кандиствам за 200 к кредит, и ще направя най-големяи чалга концерт във вселената...ше предлагам безплатна бира и кебапчета....

36

Анонимен

преди 14 години

Има ли чалгаманиаци тука, оп, оп, а така, ръцете горе, Камелия - огнено момиче.

35

1973

преди 14 години

Да го........ всички чалгомани

34

Анонимен

преди 14 години

Марк Чапмън хитро първо е взел автограф и след това е направил пъкленото дело, защото обратното не би било възможно. Американ айдъл.

33

Анонимен

преди 14 години

Нищо не помня. Бил съм на 4. След това научих, че са го убили. Не плаках.

32

силвия

преди 14 години

помня, бях на 16г. и майка ми плака много,пуснахме си касетка с негови песни и се чудехме може ли човек да е толкова луд, че да убие гений....

31

Анонимен

преди 14 години

Джон Ленън - Азиса на 60-те!

30

smoke_chiba_chiba

преди 14 години

"Няма вече такива легенди. Музиката и изкуството като цяло започнаха да опошляват след края на 80-те! " - Прав си братле съвремената музика изгуби душата си за да се превърне в бизнес.Иначе поклон пред Ленън истински гений е бил.