52

Ванката

преди 14 години

до: до номер 30Прав си за едно -в България за съжаление явно няма кой да ме подкрепи и да ми подаде ръка .Ако имаше бих се върнал , но за такива като теб ,които определят великите си поети като *** , ще трябва да се съглася с Осман ( човека с многото минуси по - долу) !!!

51

Ванката

преди 14 години

"Тъпите" стихове ги е писал Добри Чинтулов !!! Видях ги много добре гореспоменатите от теб ,и бих казал ,че вече ме подкрепиха миналата седмица !П.С. Живея в Швейцария

50

Българин

преди 14 години

До 43 -Няма да публикуват всичко което искам да ти кажа заради цензурата. Предполагам, че си не си много *** ( в което се съмнявам) и можеш да си представиш какво е то. Баси ***.

49

СЪДИЯТА

преди 14 години

Делото още не е образувано, но господата бяха така любезни и ми дадоха вече 10% съгласно тарифата ми. Разбрахме се да не ги оправдавам до края на мандата на ГЕРБ (с изключение на предсрочни парламентарни избори), защото ЕС трябва да продължава да се надява.

48

дуловчанин

преди 14 години

Влезте в сайта с имената им и ще видите, че и двамата са щатни служители в ДС от 1982 год. т. е. и при *** същите са се облажили с доносничество и власт, смятам, че ще ги оправдаят и виновния ще е някой ***, който хабер си няма още в момента. Далаверите им с източването на ДДС нищо не са писани, абе голяма мафия са и източиха държавата отсъдето намерят. В ГЕРБ е надеждата на хората да оправи положението в регион Силистра, но нещо много тромави са и хората се

47

Анонимен

преди 14 години

*** в затвора и имуществото незакинно предобито да се раздаде на дец.домове...

46

до номер 30

преди 14 години

Какво значение има ,дали те краде турчин/ефенди/ или българин/***/Все тая .Мизерия Разбоиниците нямат нито националност нито език.А между впрочем.

45

някой

преди 14 години

да им резнат и двете глави

44

до номер 30

преди 14 години

О колко си я закъсал брато.Що за *** и националистически стихове ?Виж си първо съседа ,кмета ,приятеля, които са до теб.Видя ли ги ? Сега си задаи въпроса ,готови ли са тия хора да ти подадат ръка ,когато е нужно ,не когато си добре.Тръгни по улиците ,влез в магазините ,дали хората около теб са вежливи и човечни,не като потенциален клиент,просто като обикновен човек.Ще бъдеш дълбоко разочарован .Ние не уважаваме себе си ,като хора ,после като Българи.

43

Осман

преди 14 години

Рая бяхте , рая си останахте ... рая и ще бъдете !!!

42

ЛАМЯТА

преди 14 години

Да, ние ДС сме нещо повече от братство. Наш брат, та било и то сестра не може да пострада. Сега вече няма да можете да пишете повече срещу нас дори и по форумите.Вече Няма анонимни сим-карти, а от нова година влиза в сила закона за следене в интернет, така че внимавайте много. Не закачайте нашите братя и сестри от ДС, можете само да вдигате пушилка, нали?

41

Deso

преди 14 години

те годините са 500,ама за тези през които ДПС са във власта доста мръсотии сториха на България.Те за тези зулуми да им дирят сметката.ДРУГИТЕ СА ИСТОРИЯ.

40

Anal Atack

преди 14 години

Пратете ми ги на мен тия двамата !!! Ще ги направя евреи !!!

39

ууу

преди 14 години

взе ми думите от устата

38

Ронин

преди 14 години

Няма никакво значение дори и 5 лв да са откеаднали да дават обяснение за тях и в такъв случай да им се вземат имущество и там каквото има ценно в тях защото ми е писнало от подобни *** , камо ли те да са от турски произход ! Стига ни това че са ни тъпкали в продължение на 1300 години сега да са под ножа всичките *** !

37

ЯНЕ

преди 14 години

Ще вдигнат малко пушилка, а после аз съм ги правел тези работи.

36

www

преди 14 години

взе ми думите

35

www

преди 14 години

Какво значи хората да бъдат оставени да си вършат работата? Да доокрадат малкото неокрадено? Какво значи "изкривена логика"? Да си затварят очите полицаи, прокуратура и съд?

34

ВОРОШИЛОВ

преди 14 години

ДО 31, ЗМЕЙ ТИ КАК ИСКАШ ДА БЪДЕ? НАЛИ НИЕ СМЕ ОБУЧАВАЛИ ВАШЕТО ДС, И ПРИ НАС Е ТАКА. ВЕЧЕ НЯМАМЕ КПСС, НО КГБ УПРАВЛЯВА С НАРОЕНИТЕ ОТ НАС ПАРТИИ. КГБ Е НАВСЯКЪДЕ У НАС, А ДС НАВСЯКЪДЕ У ВАС.

33

Deso

преди 14 години

То май Сокола им надяна примките.