79

разтревожен

преди 14 години

Страхувам се за психичното здраве на Яне !

78

сватбар

преди 14 години

Много е вероятно Марио да се е съчетал с Фидосова и за това да се крие. Все пак от един калибър са.

77

rmajevski

преди 14 години

Съгласен, но трябва да знаем предварително каква нова държава искаме.Има един проект с работно заглавие "Втора Република".

76

POLITOLOG

преди 14 години

...problemite na Balgarite sa po-dalboki---TE KASSAIAT PREMAHVANETO NA MIZERNATA i OTVRATITELNATA REPUBLIKA...

75

lebed

преди 14 години

Чух се днес по обед с Марио Тагарински и той е добре, каза премиерът Бойко Борисов във Варна преди да открие новата пешеходна зона, която се намира на кръстовището на бул. Сливница и бул. Княз Борис I, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Снощи Тагарински, който вчера подаде заявление за напускане на парламентарната група на Ред, законност и справедливост, е празнувал 33 години от сватбата си и затова не е вдигал телефона си, каза Борисов в отговор на въпрос по повод твърденията на Яне Янев, че Тагарински би могъл да бъде отвлечен. По думите на Борисов Яне Янев само вдига пушилка. Няма да правя коалиция с Първанов, каза премиерът и добави, че всички негови министри работят с президента добре, за да върви България напред. Очаквайте подробности

74

Добри

преди 14 години

Тъкмо се чудех кога ще почнат цепениията в това НС, в предното почнаха на 8-мия месец, това бие рекорда на 4-тия месец почнаха, Магарински постави началото на магариите с "тука-има тука нема" що за морал след като хората са гласували за теб като член на определена партия, да напускаш....ами като не е съгласен защо се е кандидатирал, ако сега си е осъзнал грешката нека напусне парламента...но кой е луд да пусне сладкия кокал, няма такива балами...а на Магарински ще кажа: жалък си *** алчно.

73

ZIGMUND FROID

преди 14 години

Agentat na KGB Jane Janev v BG-KGB-republikata se strahuva Zarski sili da ne otkradnat DUPETO MU...

72

lebed

преди 14 години

БСП е създала партията "Ред, законност и справедливост" на Яне Янев, помагала й е, помагала е и на ЛИДЕР на Христо Ковачки.Това сензационно признание е направил председателят на Софийската организация на социалистическата партия и член на Изпълнителното бюро на Висшия съвет на партията Румен Овчаров на закрито заседание в понеделник.За изказването му се разбра, след като днес в YouTube бе публикуван видеозапис."Кой реши, че създаването и поддържането на РЗС ще ни помогне и че ЛИДЕР ще ни бъде от полза", пита съпартийците си Овчаров. В анализ на катастрофалните за партията парламентарни избори бившият министър в кабинета Станишев остро критикува "сватбата" на БСП с ДПС и някои свои партийни другари, без да им казва имената.На заседанието на Градския съвет на БСП Овчаров казва: "Можем да задаваме въпроси за политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне".

71

Петко

преди 14 години

Марио Тагарински е политическа ***

70

Анонимен

преди 14 години

В момента единствено Яне има интерес от това на Тагарински да се случи нещо - така на негово място ще влезе друг послушник от РЗС и Яне пак ще си има група

69

rmajevski

преди 14 години

Аз съм от Бургас.натиск в/у институциите може да се оказва само по организиран начин. Досегашните опити бяха неуспешни и манипулирани.

68

Анонимен

преди 14 години

до 39 ако не в тази банка ще ги внесеш в друга.Бъди бесен на себе си и спазвай правилника.Бойко няма женичка .

67

bayco

преди 14 години

Яне е фурнаджийска лопата много отдавна. Преди няколко години на местните избори във Велинград, същият този РЗС-сгитатор, по-бистър от сълза, крещеше от сцената на читалището в защита на Фидел Беев. Ако някой не знае кой е Беев - да прочете в гугъл. .....Яне Янееее, да те е.е кой те фане

66

Akciza

преди 14 години

Родом от Ямбол ,но живея в София.От така наречените селяни-софиянци :)))

65

Луцифер

преди 14 години

Червеният ДС проект "Яне измества Костов като водач на демократите" даде дефект. Генно създадения комунистически киборг РЗС-Яне излезе от контрол и веднага беше деактивиран.Що се касае до тагарински - изключително гнусен индивид - и като визия и като морал. Впрочем типичен представител на нашият парламент. Самия факт, че яне си го е вкарал сам в гащите показва колко му е акъла...

64

Akciza

преди 14 години

R.Majewski ,ако тези 50 000 са гръбнака ще има гражданско общество и ще има натиск над институциите навсякаде.Тогава ще се родят и истински партии ,които да работят в политическия код , а не в мафиотския.Защото предполагам не се съмняваш ,че тези партии са излъчени именно от мафията.

63

rmajevski

преди 14 години

Откъде си ??

62

Н.Петров

преди 14 години

ЯЯ,съжалявай и се претиснявай за себе си,а не за Тагарински,който е пример за преходник,пасващ на основния закон на схемата му - колкото по дебелееш,толкова ставаш по-здрав и това го казва не кой да е,а политическият партньор.

61

Akciza

преди 14 години

R.Majewski не става дума точно за жестокостта или за затвори лагери и прочие.Татарчев беше казал ,че всеки 3-ти е бил свързан с ДС.И по малко да са представи си какъв огромен процент е това.Това е най-големия ни проблем.Тоталния психологически и морален терор.Той е много по страшен от всякакъв физически или материален!

60

rmajevski

преди 14 години

От къде знаеш, че има 50 000? Какво е тяхното географско разположение ? Какви са техните демографски данни ?И най-важното от къде си сигурен, че те ще създадат една силна партия а не 50 калпави ?