45

бай ДЖОН

преди 14 години

червената муха ЦЕ.ЦА. действа по комунистически, защитава ГОЦЕ триперо.

44

Caleb

преди 14 години

Ахаааа, а пък Яне никак даже не е случаен, нали?

43

Анонимен

преди 14 години

Яне Зандански !

42

капо ди тути фрути

преди 14 години

До 41:Сигурно д-р Лъчезар Иванов, побойника, дето системно си пребивал дъщерята и жената...

41

Анонимен

преди 14 години

кой му е лекаря на тоя?

40

_I_

преди 14 години

Недей така чедо да обиждаш гласувалите за ГЕРБ! Те могат да кажат същото за теб, дето си гласувала за .....! ОК. В парламентарните групи винаги ще има "случайно попаднали", такъв един е Кирчо Димитров от СДС, работил с Първи югоизточен приватизационен фонд, имащ няколко предприятия, с "честен бизнес и големи заплати ?!". А да знаеш някой бедняга да е станал депутат? Да не е бил доносник, или бивш член на БКП? Науч. комунизъм казваше:"Който държи икономиката, той диктува правилата!".

39

Аноним до Боби

преди 14 години

Прав си, боби! Та кой е Яне Янев? Познавам го от 2001-2002 г., абсолютно тъмна личност, или пък "неосветена". Че е ченге, ченге е, откъде има всичката тази инфомация, да я изнася постоянно, и то мръснишки, по медиите? Абсолютен *** и ***, да ги ходи там, откъдето е дошъл - поляните на Южна България! Парламентът е за цивилизованите хора!

38

Поговорка

преди 14 години

Вземи Яне, удари Цецка ! ! !

37

Анонимен

преди 14 години

Янев е циркаджия, който изпълнява поръчки на БСП - сам Овчаров беше намекнал, че РЗС е създадена от червените кръгове. Много бързо тръгна да говори срещу Бойко...хората не са толкова късопаметни и още помнят както им причиниха БСП и Доган.

36

капо ди тути фрути

преди 14 години

Ще го подрепяш, къде ще вървиш...иначе ще те прати при ДПС и БСП, да гласуваш заедно с тях...

35

RRR

преди 14 години

Янев е безкрайно прав. не само Цачева, болшинството от ГЕРБ за наистина съвсем случайно попаднали в парламента и за тях втори мандат няма да има.

34

БГ-ЦИРКА

преди 14 години

наречен парламент, беше забавен до едно време, докато артистите му се изредиха по веднъж...видяхме ги кой - кадърен, кой - не, кой яЩен - кой скарнав...но като започнаха да циклят и да ни повтарят репертоара си, ми се додрайфа от тях...особено от клоуните.

33

Анонимен

преди 14 години

Ей тоя ми писна да го гледам и да го чета по новините бе *** досадата лепкава е, че и е нагъл все се бута пред камерите, циркаджията му с циркадия!

32

Тодор Брънчев

преди 14 години

ГЕРБ бяха избрани като алтернатива на предишните управляващи,да не забравят това!!!Всички знаем от коя партия е Георги Седефчов и не е необходимо Борисов да му сервилничи,все пак не сме 90-те години,"за да му разтрива ушите".В условия на икономическа криза са нужни радикални мерки,а не съм сигурен в новите "царедворци" имат ли сила и воля за провеждането им.

31

марш куче

преди 14 години

Абе тоя да взема да си изкара тъпата тиква от *** на бат Бойко най накрая и да се връща в дупката от която е допълзял до парламента.

30

Хайдутин

преди 14 години

Търся дя си купя бензинова лампа от некъде ама да не е вносна, че ще е скъпа. Прасето е готово вече зад блока и чака ред

29

Бенедикт

преди 14 години

Изказванията на Яне са преднамерени, лицемерни в повечето случаи, но - верни. Няма начин да са и абсолютно безкористни. Тогава няма да е в политиката, а в някой кръжец на изпаднали представители на художествено - творческата интелигенция.

28

Боби

преди 14 години

Ч е случайна - ясно! По-важното тука е, че един абсолютен ***, вкаран в парламента със шумна PR кампания, подплатена с много пари, взел да ми говори, че някаква си там била случайна в политиката! А той какъв е?! А пък най-ужасното е, че гледам тука коментарите - хората се впечатляват.. Янето това, Янето онова...*** народ сме с една шепа палячовци отгоре няколко сценариста, на които имената няма да разберем!

27

???

преди 14 години

Все още не сме чули Бойко да каже в прав текст името на онзи, който окраде 'Диамант' - Разград преди години и за чията кражба още няма осъден; не сме чули от него и имената на онези , които откраднаха 200 млн от 'Марица Изток 2' и ги изпраха; не сме чули и имената на онези, които продадоха БТК за 230 млн през 2001 - 2005 г. ...Или е по-добре да чакаме писмо от умрял ?

26

мазния бюрек

преди 14 години

Разбира се,че е случайна!То кой не е случаен!?Който и да се потопорчи отпреде и хората гласуват!Много ми е интересно,по какво ги различават случайните и неслучайни!?:))))))))))