334

лекия

преди 14 години

до Косев: като ги правиш всичките тези работи, ти пак може да си *** човек ходещ по интелектуални мироприятия, даже ако станеш президент това пак няма да означава че не си ***...пример:жордж буша това че гледаш тв нищо не означава, защото ако гледаш дискавъри, енимъл планет и канала за риболов, и си пия ракията не означава че си *** а че икаш да научиш нещо, не е ли така?

333

BG

преди 14 години

Жалко наистина, но очаквано.Тази телевизия беше ужасно скучна.RE-TV, като всичко българско, носеше заразата в себе си от sамото начало.Това е упоритото убеждение, че формата е по-важна от съдържанието.Някой там е сигурен, че десен това задължително означава сериозно скучен.В продължение на две години, на никой не му дойде на ум, че вървят в грешна посока, че едно съдържание може да се представи в различни форми без да се променя.Липсата на самокритична оценка е основният грях тук и в цялата т.н. "десница".Закономерната и логична кончина на СДС,ДСБ и разни други "десни" организации се дължат именно на тази повърхностна, елементаристична представа за съдържанието.Тя води всички в една посока.От "формата по важна от съдържанието" до "формата е съдържанието". И това е моментът на смъртта на всички "десни" начинания.От години се опитвам да обяснявам защо се случва така и в резултат загубих на практика всички свои "десни" приятели в България.Предполагам, защото моята диагноза е нелицеприятна. А тя винаги е била една и съща : Основната черта на "дясното" в България е интелектуалната импотентност. Излекувайте това и ще започнете да получавате "плодове".

332

Анонимен

преди 14 години

Каналът беше много добър,но не за всеки..Тук хората,които се бият в гърдите,че не гледат телевизия,явно са от тези,които мислят,че трябва да са горди с това и че този факт по някакъв начин ще ги представи като по-интелигентни...Логично и да не са чували за въпросната медия,тя просто си беше насоочена към наистина интелигентните хора..Айде с добро;)

331

hmmm

преди 14 години

Аз тази телевизия я гледах, учуден сам че е нямала рейтинг.Определено беше по добра от ТВ Европа ,качеството и беше че е по-неутрална от Европа.

330

Трой

преди 14 години

А сърфирането в Интернет и кисненето в тоя сайт те прави много възвишен. Вярвай си. По-добре телевизия, от колкото сайтове като този.

329

Косев

преди 14 години

Гледам филми, ходя на кино, сърфирам в интернет, всяка седмица почти ходя на театър, излизам с приятели. Не казвам, че е лошо да се гледа телевизия по принцип, но те прави безличен- седиш си и чакаш да ти пуснат някоя простотийка. Преди време и аз карах голфче петичка, ама го продадох.

328

лекия

преди 14 години

до Косев: нареждай хората ама не закачай голфа!!!!2ро- ти ко ве да не си българин, ко искаш да правят хората, само туй им остана в тоя скапан живот, да гледат в кутията и да си почиват....ти ко праиш вечер?

327

Косев

преди 14 години

Българите са прости хора, всяка вечер с ракийката и салата, докато жените готвят и междувременно гледат турския сериал по БТВ. Нова, БТВ и Канал 1 са за селяни и простаци. Аз затова и не гледам телевизия. Не ме интересува дали някой пияница се е убил с неговия голф тройка.

326

ба си майката

преди 14 години

Напрао ми е вътрешно.Какво плюете телевизията,резонка си беше ? нека има новинарски канали повече с различни гледни точки,становища и гости и всичко както си му е реда. Невиждам смисъл в 5 чалгарски канала. Как единия ще е ПО-от другия. Простотията тотално си залива и кучето си лае и кервана си варви :)

325

до Василев

преди 14 години

Не се притеснявайте за телевизия "Европа". Тя няма да си отиде тъй като редовно изпълнява плана да показва великият Ръководител и Мислител Бойко Борисов по 285 пъти дневно.

324

до 323

преди 14 години

Ха-ха, ЕВРОПА била обективна телевизия. Как въобще можа да напишеш такава смешка. ЕВРОПА на Емил Стоянов, брата на Петър Стоянов. Който от КОМУНИСТ стана СДС-ар, а после и ГЕРБ-ер. Какво ли не прави жаждата за пари и да си подлагаш заради това задните части на всяка следваща власт. Политика без морал не се прави. Нито пък телевизия.

323

Василев

преди 14 години

Много,много жалко за RE TV.Само тя и Европа бяха истински новинарски телевизии на които може да се вярва.Жалко,дано не съм лош пророк,но и TV Европа ще си отиде скоро.В РБ нищо свястно неможе да вирее дълго.Дълъг живот имат само:простащина,кич,простотия,мързел и чалга.Още веднаж-МНОГО ЖАЛКО

322

KFM-kolbas

преди 14 години

Много жалко, че е закрита. Единствено верни и точни коментари от точните хора за съответното събитие. Тази телевизия е аналог на CNN, но тук явно нищо хубаво не е трайно. Иван Кръстев и Иво Прокопиев - единият със знанията и опита си професионалист, вторият с парите и опита си -жалко, че не успяха да преборят медиината мафия от профани.

321

до 312

преди 14 години

Съгласен съм че България е ЧАЛГАРИЯ, но ти въз основа на какво реши че RE:TV е интелигнтна телевизия. Според мен си бяха едни изкусни манипулатори. Не се радвам че си отидоха, хубаво е да има повече и различни медии. Но не съм и особено тъжен да си призная.

320

Павлина

преди 14 години

ох, най-после! Много се радвам, че тази медия създадена с единствената цел да промива мозъци и манипулира общественото мнение вече я няма!

319

НН

преди 14 години

Това беше отчаян опит на гнидата Прокопиев за влияние в медиите. Добре, че не успя. Амин

318

Лаик

преди 14 години

Жалко, една от малкото обективни медии, и единствената обективна телевизия!

317

Димитър

преди 14 години

Не съм от редовните зрители на Ре:ТВ, но явно не са показвали достатъчно персоната ББ.

316

Анонимен

преди 14 години

Хубаво нещо по телевизията аз не съм гледал от 2005 година точно. Тогава дойде чалга и риалити вълната в България и изпозакриха всички що годе свястни предавания.

315

Анонимен

преди 14 години

Но Днес БГ никога няма да го закрият, ясно ви е защо нали. Защото е собственост на Ирена Кръстева.