165

Анонимен

преди 14 години

типично *** работа

164

БЪЛГАРИН 1

преди 14 години

МИ ДПС ПОДКРЕПЯШЕ И БСП ПОДКРЕПЯШЕ И НДСВ И КОЙ ЛИ ОЩЕ НЕ ЗНАМ И РЕЗУЛТАТА СЕ ВИЖДА. ОТ ТЯХНАТА ПОДКРЕПА НЕМА НУЖДА А ЯВНО ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ТАКАВА И ЗАПОЧВАТ С ТЕХНИТЕ ПЕХЛИВАНСКИ ХВАТКИ БАКТЪН.

163

Анонимен

преди 14 години

Така, така , нека подкрепЯт ГЕРБ. Но да започнат първо подкрепа за проверка на имотите на Доган. Е, това ще е подкрепа!

162

MIRA 39

преди 14 години

Плюс това моя мъж никога не би направил подобно нещо.Аз съм една щастлива семейна жена с любящ съпруг които силно ме обича и ми има пълно доверие.Имаме две прекрасни деца.Съпругът ми работи много и носи много хубави пари за семейството което обича.В чата се запознах с Стефчо студента на 21 година.Прекрасно умно интелигентно дете.Аз съм една щастлива жена защото живея за ЛЮБОВТА и всичко ми е подредено в живота и съм много щастлива.Днес Стефчо ме напълни 5 пъти в квартирата си докато съпругът ми беше на работа.Всеки ден грея от щастие и любов.Как неможе този мой живот да продължи вечно.Така хубаво съм си го подредила.А дойдох студентка в София на квартира в началото.Вяравите като мен в любовта

161

Анонимен

преди 14 години

van,van,van-mrasni rezani mirizlivi 4obani!!!

160

atanas

преди 14 години

Изказването на най-гласовитият и с най-високи претенции за интелект, Местан, показва първите опити за присламчване към кранчето, от което течат благините.Ако парашутът не им ще отвори, ще започнат с прочутите "десепарски шутова" на Доган. За това си имат предостатъчно клакьори и продажници, като онзи измислен професор мекотелото Людмил не знам кой си.

159

boris

преди 14 години

Който не харесва БГ да напуска,никой не е спрян.Тия които сме останали трябва да не позволим ДПС да управлява,защото целта им е разрушаване на на България.

158

atanas

преди 14 години

Борисов винаги трябва да си има едно на ум с тези меркантилни *** - Доган и шайката около него, за да не свърши като Ф. Димитров. Не напразно Ив.Костов го държешедалеч от властта, което беше и една от причините за този неистова и просташка кампания срещу него.

157

keke25

преди 14 години

Няма нищо по-грозно в БГ политиката от създадената от ДС партийка ДПС.Има само едно нещо от което нищо не е и не може да бъде по-уродливо от него,това е наследницата на терористичната незаконна секта БКП -БСП.БСП шайката на тарикати,крадци,убийци,еничери,родоотстъпници,долни лъжци,***,***,педофили и мустакати дебелогъзи социалистки.Сектата на деменциите и ***.На мутрите и белите якички. На застреляното чудовище на прехода Луканов и на пияното му протеже Р.Петков.На убийците на Георги Марков,на терористите взривили църквата Света Неделя,на лагерите на смърта и на откраднатите милиарди от държавата,на пропиляната ни младост и на обреченото бъдеще на децата ни.СМЪРТ ЗА МРЪСНИТЕ КОМУНИСТИ.ВЪЗМЕЗДИЕТО Е НЕИЗБЕЖНО!!!

156

аз

преди 14 години

а като крадяха червените не ти ли беше мъчно ?БСП няма право да съществува...това е партия на престъпници и крадци

155

до 147

преди 14 години

Скъпи мой приятелю и на мен ми е мъчно и тъжно да гледам какво става в моята мила и свидна родина и ще излезеш прав, че БЪЛГАРИЯ, АКО ПРОДЪЛЖАВА ПО СЪЩИЯ НАЧИН С ТОВА ГНУСНО УПРАВЛЕНИЕ НЯМА ДА СЕ КАЗВА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИЯ А НАЙ-ВЕРОЯТНО ***. Това управление на Герб трябва да се махне. Мрасна *** която само заблуждава хората

154

Мойчо

преди 14 години

тук само дрогирани *** и комплексарчета, които си избиват комплексите. Пълни неудачници. Вие сте срам за България.

153

red

преди 14 години

бегай в турция и без това се имате за турци айде на екскурзия българомразци долни

152

ShumeneC

преди 14 години

omryzna mi ve4e ot takiva politi4eski ***..vsek den edni i sy6ti..

151

Jadosan

преди 14 години

i az podkrepqm DPS s edno uslovie malko da iz4istqt bgarite v stranata

150

данчо

преди 14 години

Дано ББ мисли трезво и даги изгони като мръсни котки!! но ако им пададе рака тои вече няма да съшествува за всички БЪЛГАРИ и тогава атака ше вземе власта в свои раце и наистина ДПС ще си тръгне от БЪЛГАРИЯ,и тогава лафа БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ще е реален.

149

Радослав

преди 14 години

Засега в управлението на страната ни ГЕРБ стои много добре и стабилно,въпреки динените кори,които бяха оставени от правителството на тройната коалиция.При всеки закон,той получава подкрепа от различни парламентарни политически сили

148

Анонимен

преди 14 години

ДИВО СРЕДНОВЕКОВИЕ Е ТВА А НЕ ПАРТИЯ И ЩО НЯМА НАЧИН ДА ГИ ЗАБРАНЯТ

147

Boris

преди 14 години

Искам да съм БЪЛГАРИН в БЪЛГАРИЯ да управляват... тачат и милеят българи ПИСНА МИ С ТЕЗИ , КОИТО грабят нашата земя... ДО КОГА ! ............болно ми е хора... болно ми е че...за жалост светъл лъч няма... А ТРЯБВА ДА ИМА >..... защото накрая няма да се казва БЪЛгария а .... знаете .. как ...

146

до дЪРТ и вЕДЪР

преди 14 години

Доги-Доги ли е ситският лорд?