20

Анонимен

преди 14 години

Офф пак глупости, да беше чума ,ебола или хепатит ,да има за какво да се плашим.Седнали да ни разиграват с някакъв пиклив грип , който е опасен само за хора с хронично влошено здраве и бременни , ама за последните и обикновения е опасен.

19

dobyr

преди 14 години

Печелбарите пак са в действие....

18

painkiller2

преди 14 години

Комерс. Боза.. спете спокойно!

17

Баш си е време

преди 14 години

...да приберат такива като тебе в диспансерите за психично здраве.Дай по тая логика да национализираме и мандрите,казаните за варене на ракия и цигарените фабрики щото на някой не му изнася.Пийте си ракията,яжте си праза и чесъна и хич не го мисли свинския грип.

16

Време е

преди 14 години

Не съм фен на комунизъмаНо е време да се национализрат всички концерни производители на лекарства по света и аптеките разбира се .

15

manuelche

преди 14 години

Никой не ви кара да си купувате Тамифлу или Реленца. Ревнали сте, все едно някой ви е вързал и най-малкото ви изтезава по особено жесток начин да купите въпросните лекарства.

14

Nobody

преди 14 години

Превод: Продадохме останалото от птичия грип Тамифлу и вече не е зор, ама тука сме измислили едно ново препаратче, дето е малко по-скъпо, има го в голяма наличност и има нужда от рекламна кампания...

13

Анонимен

преди 14 години

Ще продължава да има такива манипулаций на хората с измислени грипове докато има несвободомислещи които се оставят да бъдат управлявани като овце в стадо.Всяка година когато имаше обикновен грип защо не се споменахава каде кой умрял, години и т.н.Щото тогава нямаха интерес тогава нямаше криза и преглед струващ 50 лв и ваксина още 50 лв.

12

Анонимен

преди 14 години

Край, всичко е загубено. Баба ми на времето се е лекувала само с тимафлу, а сега всичко вече е загубено. Затварям с в херметически затворен бункер и ще живея там до края на дните си.

11

Анонимен

преди 14 години

Под "оФци" нямам предвид жените, а всички наивни.

10

Анонимен

преди 14 години

Рецептата е проста. Създава се паника, с доброволната подкрепа на медиите и поощрявани от техните рекламодатели - фармацевтичната индустрия. Правителствата са задължени да купят големи количества от неефективната ваксина, която след като мутира вируса (разбирай няколко месеца) се оказва напълно безполезна. Ако правителствата откажат да купят ваксината ще бъдат критикуване от населението.И всичко това благодарение на оФците с маски по улиците. А най срамно е, че се забелязват и мъже с маски.

9

Анонимен

преди 14 години

Ама аз какво ви говорих преди 1-2 седмици, нали ви казах че вируса ще мутира и ваксината ще отпадне и сега ще се появи друга ваксина по скъпа.И тези които са си сложили от тази ваксина ако искат да са здрави ще трябва да сложат и новата.Всичко е един голям фарс, сега първо във Великобритания ще е само, другата седмица ще обявят още няколко страни и накрая ще дойде и реда и на наще тука да ни лъжат че грипа е мутирал към усттойчивост към Тамифлу.

8

Небудала

преди 14 години

ОК, обаче да не пренебрегваме и редовната употреба на ракийка. Вирусът все още не е развил резистентност към нея. :)

7

будала

преди 14 години

Eee,като не става по трудния начин,аз се лекувам по лесния- с аспирин и витамин С, билков чай с мед и т.н. ! Няма грешка!!!

6

Анонимен

преди 14 години

*** ве *** !

5

павел

преди 14 години

Стига с тея истерии,от нормален грип умират 1000 пъти повече хора-това не е метафорично преувеличаване,а самата статистика!

4

wer

преди 14 години

Какво нещо сме хората,като опитни животни в ръцете на учени и доктори.

3

Азз

преди 14 години

Това,че умират хора не е лъжа май!?Не ги убива лекарствената мафия а вируса... пууу

2

skunks

преди 14 години

vsi4ko e laja i izmama,gledat da si probutat 6ibanite lekarstva,tazi industria e nay golyamata legalna mafia,a 6ibanite lekari predpisvat lekarstva na firmi koito sa im obeshtali nay golyam procent-poslednoto go znam ot poznati koito se znaimavat s tozi biznes ;) !

1

Анонимен

преди 14 години

Ау, каква изненада. Тамифлуто се оказа неефктивно. Как са оФцете в очакване на Тамифлу 2? Ще се боцкаме ли пак? Ще се боцкаме, ще се боцкаме...