35

Стоян

преди 14 години

Преди време показаха България като тоалетна значи имаме национален празник

34

Мелина

преди 14 години

Първо не съм МИЛЕНА а МЕЛИНА и второ нямам нужда от кръстник.Чети по-внимателно,не бързай,че бързата *** слепи ги ражда.

33

Vlado

преди 14 години

Да ви е честито на всички!

32

neo

преди 14 години

po nenujna informazia ne moje da ima !

31

Nasty

преди 14 години

Aaaa да,забравих че си обратна резба.....ми мое да ти го подам,хем така ще олабиш и по-лесно ще ходиш по нужда:)

30

kaaaa7

преди 14 години

*** hora az *** po 5-6 puti na den kato stana sutrin rano piq edno dve kafeta v kinefa pu6i po nqkolko cigari pro4itam nqkoi novina 4rez laptopa mi i sled koeto mi oledva s 5-6kg zashto lujat horata 4e mujete sedq po okolo 2 min na men mi otnema nai malko 2 4asa sutrin i ve4er s dve dumi ot moq jivot 10 godini sa za kinefa!!!

29

daac

преди 14 години

Има грешка. Малко мъже престояват в тоалетната само минута и 53 секунди. Повечето "мътят" на тоалетната чиния, докато си изпушат цигарата и си прочетат вестника. Та, ако ще навън детето им да поскача отчаяно с преплетени крака и едва да удържа коремното си съдържимо да не изскочи. След такъв пушач като влезеш, се чудиш на кое повече вони - на екскременти или на цигарен дим. Добре поне, че вестницити не миришат..

28

гюро

преди 14 години

Ето за такива материали смятам че ЕЛЕНА ПЕНЕВА е велика журналистка Браво Ленче

27

Анонимен

преди 14 години

Оф, писна ми от международния ден на това и онова. Смисълът на такива празници се губи, ако всеки ден е ден на нещо си. Очакваме ден на *** и ***, ***.

26

Анонимен

преди 14 години

Статиите на Dnes.bg продължават да ме изумяват! Нито съвпадат статистиките ви, нито информацията е точна, а пък да не говорим за заглавията. Смучете си ги от четирибуквието тези статии и ги слагате с най-голям шрифт, на първите места. Разбира се, че е най-важно да знаем, че днес е международния ден на КЛОЗЕТА! (ирония) Сякаш няма по-важни неща, за които да пишете!

25

баба Лена

преди 14 години

Тоз ден най- добре се ползва от народните ни представители!!! Те за за друго ги не бива !!! Нека срането започне сега!!!

24

Анонимен

преди 14 години

Има хора, които *** по 2 - 3 пъти на ден, ужасно!

23

Анонимен

преди 14 години

Всъщност, понякога ходя и по 8 пъти...

22

полиглот

преди 14 години

Аз пък научих напълно англиското произношение в тоалетната , като слушах *** си какви звуци издава докато се напъва да дриска изискано , също като англйски джентълмен в бална зала...

21

Анонимен

преди 14 години

Аз пък стоя в *** най-много по минута... като пикая, де!И ходя най-много по 4 -5 пъти на ден ;)

20

Ники

преди 14 години

За всички празнуващо международният ден на тоалетната: Купонът ще е тази вечер в тоалетната на НИКИ, защото там не мирише.

19

обелец

преди 14 години

ДО НОМЕР 17: Какво общо има това със статията? Като, се замисля 3 години в тоалетната, 7 години в сън, 3 години за бръснене....то какво излиза? :))))

18

Bob

преди 14 години

Е, не... Не ям... :) Където живея в момента вече нямам вана, иначе с удоволствие бих си пил шампанското с ягоди с теб в пяната... Ха ха... :)))

17

до Анонимен

преди 14 години

Омъжена съм от 23 години но имам любовник от 5 години много ни е хубаво заедно секс не правим, любим се с три деца съм 170 висока и 48 кила,и двамата ми мъже ми се възхищават децата ми се грижат за мен , платежо способна съм. Не съм си позволява за толкова години да се появя от небитието и да говоря по този начин, възможно е от това защото съм изискана жена ! Една целомъдрена жена в такова положение не говори по този начин. Възможно е да изживяваш някакъв период от всекидневието си !

16

gandoni

преди 14 години

Ами най после направиха ден на ***. Да очакваме , кога ще направят ден на пикнята по ъглите в междублоковите пространства и ден на пръднята на публично място..