18

Lollypop

преди 14 години

Александре...айде малко да се ограмотиш а, с великата Македония...от вчера .Прекрасни находки, дано само да останат в милата ни родина, преди някой наш лидер да ги продаде на търг в някоя прекрсна държава . :)

17

баба Лена

преди 14 години

Тия неща са на бай Симо Кобурга! От пра-пра- пра баба му! Вади бързо документ ,че са твои!

16

петров

преди 14 години

Македония не е била никога "по-велика" от сега. И вземете се разберете с албанците кой е "по-велик" - "Велика" Албания или "Велика" Македония. 'Щото сте от един дол дренки и вие, ами ... За Българската държава е писано достатъчно в хрониките. Ама в древните хроники, а не в новите македонски или сръбски.

15

до номер 4

преди 14 години

Траките, ***, не тракийците...А това, дето си написала е толкова дълбокомислено! Децата в трети клас имат повече мозък в главата си...

14

Анонимен

преди 14 години

Alexandre, ti prost i si neveja, no 6te se opitam da ti obqsnq nqkoi ne6ta, tezi ne6ta sa rimski, no sa ot na6ite zemi i ako ima6 tolkova golqm merak da krade6 4uja istoriq i da se drazni6 s horata tuk, 6te ti kaja 4e alexander e gryk i skoro gyrcite 6te vi nakarat da si smenite imeto na dyrjavataa XAXAXAAXAXA, vyrvi da mi se per4i6 s makedonski ne6ta togava

13

д-р Менгеле

преди 14 години

13 Ти си психично болен!!! Неподлежиш дори на лечение! Още повече на коментар! Заболяването ти е наследствено!

12

Анонимен

преди 14 години

Стига се захласваи с тези траки, имайте напредвид, че тоша е от времето когато тук е била Римската империя, т.е. 1в. сл. Хр. Гроба наистина е много богат поздравявам Игнатов за професионалната му работа. Искам да ви кажа, че никой ш България не иска да дава пари за разкопки. Дори сега общината в Нова Загора и нейният кмет мислят дали да му дадат пари за това нещо. ПОМИСЛЕТЕ ШЪРХУ ТОВА КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ ТЕЗИ ХОРА ЗА НАШАТА ИСТОРИЯ!

11

аз

преди 14 години

Немога да проумея мълчанието на държавниците ни , относно археологичното ни наследство , което прави историята ни древна и важна за Българският народ.И не само за нас , а и за цяла Европа .Но излиза , че мълчанието е по важно от разгласяването на тези находки . Жалко!

10

smeh

преди 14 години

:D:D:D:D няма човек на тая земя, който да си помисли противното :D:D:Dиначе това е една наистина хубава, добра и интересна новина. Трябва да сме горди, че живеем по тези земи, не е сигурно дали траките обаче бих се гордеели, че ние ги обитаваме =( Сега, ако може да бъде иопазено ще е чудесно. Нямам думи. Наистина са страхотни.

9

горд

преди 14 години

Чудесно! Каква красота и майсторство! Ето с какво трябва да се гордеем. Държавата да вземе драконови мерки срещу иманярството и да работи за това България да печели най-после от многобройните следи и находки от миналото на тези земи. Дано сега Юнеско помогне да се популяризират великолепният Перперикон и др. последни разкрития. Ето за какво трябва да вдигаме шум!

8

Мариан

преди 14 години

ОВО СВЕ Е МАКЕДОНСКО, НЕМА ДА ГО ПИПАТЕ! :)))))

7

Kekav

преди 14 години

Направо да се чуди човек ! Дали е останало нещо в нас от тези траки ? Иначе това е световно майсторство.

6

Nasty

преди 14 години

Много си прав!

5

dr. Red

преди 14 години

Чакайте сега нови убийства сред иманярската мафия - за това защото тия първи неса разкопали могилата! До кога държавата ще отсъства и от този сектор! Нямали някой от майка роден и да натика иманярите в миша дупка за да може тези съкровища да се прибират от националния музей и да са повод за възхищение и гордост от повече българи! Не искам повече безвремие!!!!

4

Tina

преди 14 години

Наистина е много красиво. В крайна сметка се оказва, че тракийците са имали доста напреднала цивилизация и уникални умения. А днес ние живеем по тези земи, които са били и техни. Балканите наистина са уникално място и мисля, че крият много повече, отколкото знаем.

3

Amenhotep

преди 14 години

Интересно, дано да не го съсипят иманярите

2

Анонимен

преди 14 години

"впряг от 2 коня и куче" :)

1

Анонимен

преди 14 години

А след нас ще останат найлонови торбички и платка от компютър :-(