69

крах

преди 14 години

последно време БТВ стремглаво лети надолу. Нищо чудно че искат я напускат. Вече нямат пари дори за мачовете от Шампионската Лига.Ония смотани левскари Иван и Андрей и те я напуснаха.Само сървайвъра им става за гледане-там пък умориха участник от некадърност да преценят натоварването на играчите. Въобще пълна трагедия са управителите в БТВ.

68

veso

преди 14 години

Фани Нова, па тресни бТв-то, а пък после с двете - Канала.Само новините и времето стават за гледане.И подполковник майор Костов чат пат :-)

67

Диди

преди 14 години

Цитат от сайта на БТВ за предаването "Тази сутрин": "Основните цели на предаването са две - да събуди бодро и с усмивка зрителите, превръщайки се в техен редовен, но ненатрапчив семеен събеседник; и да синтезира по възможно най-ясния начин информационната картина на прага на новия ден"БРАВО!!! Звучи много добре, но защо си противоречите. Предаването винаги съдържа 90% лоши, лоши и лоши новини, дълбоки политически анализи и всевъзможни клюки. Не е подходящо за "добро утро", нали?

66

Попова

преди 14 години

До N 32 - Нещинцито си го ползУвам без проблем, затова не се оплаквам не хленча не се крия зад монитора си и си изпизвам името за разлика от теб! Гледай кавото искаш твоя воля, но след като не желаеш да гледаш противни за теб лица, все пак ползвай дистанционното. Така ще си спестиш зрителската непоносимост към омразните ти водещи, а на куп други хора, които пък не са длъжни да ти поемат негативизма. Жив и здрав бъди!

65

иии

преди 14 години

Пожелавам му здраве и скорощно завръщане на екрана.

64

цецо

преди 14 години

ЛИЧНО НА МЕН БАРЕКОВ МИ ХАРЕСВА!И ВСЕ ПАК ЗА ДА ГО ДЪРЖАТ ЗНАЧИ ИМА ВИСОК РЕЙТИНГ!ТОВА ЧЕ НЯКОЙ ИМА РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ , НЕ ЗНАЧИ ЧЕ Н.БАРЕКОВ Е СЛАБ ЖУРНАЛИСТ.НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ ШЕФОВЕТЕ НА БТВ СА ***!

63

кой

преди 14 години

Кой беше този Дудуков, пардон Баре-незнам-си-кой?

62

Анонимен

преди 14 години

Сутрешният блок на НОВА се е превърнал в кафененце, в което групичка сънени субекти, начело с Цветков, се разбуждат, пият кафе(чува се работата на кафемашината) гледат клипове по интернет и си приказват. След това си заминават вече разбудени.

61

Анонимен

преди 14 години

Ана Цолова журналист ли е или лелка, хваната от улицата, натикана в студиото, фъфлеща и неподготвена. Бареков може да е всякакъв, но е на светлинни години над останалите в БТВ, поне по адекватност.

60

Galka

преди 14 години

Напълно съм съгласна с мнението на Луцифер за Георги Коритаров - голяма грешка бе отстраняването му от Нова, докато беше той гледах всяка сутрин.

59

Анонимен

преди 14 години

Jill, не си само ти. Не мога да понасям и Бареков, и Цветков. По същата причина за мен започнаха да съществуват сутрешните блокове и новините на про.бг и ТВ Европа. Както и СНН. Не мисля, че има някой с мозък да ги харесва, много са плоски и ограничени. Последно като гледах Милен и Лора, някаква жена го хранеше по телефона, а той се дразнеше. Горката Лора. А тия от Нова си вкарват голям автогол с *** като него, и с ония прости опосуми. Ще се радвам да ги няма в ефира.

58

Анонимен

преди 14 години

БиТи Ви е най - големият промивач на мозъци в българския телевизионен ефир !

57

zayo bayo

преди 14 години

Аз гласувам сутрин да дават комедиен сериал по националните телевозии (за да не се охарчват телевизиите нека е повторение). Така денят на много хора ще започва по-добре. Не искам сутрин в 7 политически анализи..Всъщност не бих искала по никое време, но преди избори е по-приемливо от 7 сутринта.

56

Jill

преди 14 години

Мислех, че аз нещо не мога да дооценя Бареков и Ани Цолова, защото направо ми се повдига като ги гледам, а от години ги държат. Но виждам, че се радват на всенародна любов. Плоски, с елементарни и *** провокативни въпроси... С липса на каквото и да е излъчване пред камера.

55

Като се замисля,

преди 14 години

не ми пука нито за Ники-то, нито за Милен-чо...просто по някакво стечение на обстоятелствата, появата на неприятните им физиономии пред екрана на телевизора, точно в момента, в който пия сутрешното си кафе, откри пред мен ТВ Европа.

54

Анонимен

преди 14 години

На кой му пука за Бареков.

53

XY

преди 14 години

Що се отнася до Лора - Милен, ако на тяхно място дойде Надменната Челюст, рейтинга още ще падне, почти като Барековия. Лора е свястна, но и липсва енергия и нахалство да се изяви.Когато е сама го прави.Не е изключено да излезе в майчинство момичето и това да е причина за разстановката.Просто хипотеза, нищо конкретно.

52

Caleb

преди 14 години

Еееееех, телевизийо, телевизийо... защо ни разболяхте момчето? Гадове такива!

51

vaco

преди 14 години

ама аз се чудя как тоя профан бареков въобще го допускат до национален ефир???? познавам го лично от пловдив, а по онова време дължеше пари на половината град (включително и на мен).той беше един *** ди джей от кварталната чалготека и такъв ще си остане.

50

Анонимен

преди 14 години

Ужас! И и к'во ши прайм сега? Ако не сте могли да спите снощи, за туй ще е.