103

до 102

преди 14 години

Ти си необразован като амуджа. Не знаеш какво е `изгубеното поколение`, нали ?Ами то откъде да знаеш. Трябва човек да чете от време на време.

102

Анонимен

преди 14 години

Novinata ti e ostarqla. Dnes tehniq primier se izvinqvashe, za nachina po kojto e bila syzdadena dyrjavicata im... - davaha po mejdunarodnite ***.A pravna sistema na islqma - nqma - tova e izpolzvane na religiqta!

101

123

преди 14 години

ако може джамията да е в Турция,ще е перфектнов БГ няма място за такива неща според мен

100

123

преди 14 години

и кое е то?*** ли?

99

Толерантен

преди 14 години

Всъщност, австралийското правителство казва в прав текст това, което чувства всеки образован и нормален гражданин по света. Хората просто се умориха всякакви, хомосексуалисти, мюсулмани, сектанти и какви ли не още, грубо да налагат мирогледа си на останалите. Границата на ескалация е много близо. Бъдете си каквито искате стига да не нарушавате правото на останалите за спокоен и уреден живот. Не искам, дразня се да чувам вой от джамиите. Нека си врещят вътре, в джамията !!!

98

Анонимен

преди 14 години

на мен ми харесва едното

97

123

преди 14 години

а на кой му харесват тези 3 неща всъщност?

96

Илия

преди 14 години

В Австралия бе публикувано постановление прието на 20 септември, в което се посочва, че мюсюлманите, които искат да живеят в Австралия съгласно законодателството на шериата, трябва да напуснат страната, защото правителството чувства тази категория граждани заплаха за националната сигурност. Постановлението е адресирано до арабско-мюсюлманските имигранти. На следващия ден, след като група умерени мюсюлмани на специална среща с австралийски премиер Джон Хауърд се закле във вярност към Австралия и кралицата, Хауърд и министрите му направиха недвусмислено изявление в смисъл, че към екстремистите ще бъде приложена цялата тежест на закона. Финансовият министър Питър Костело, считан за наследник на Хауърд като премиер намекна, че някои радикални духовници може да бъдат помолени да напуснат страната, ако те не приемат факта, че Австралия е светска държава, в която законите са приети от парламента. Ако нашите национални ценности не са ваши, ако искате да живеете в страна, в която се управлява според шериата, то Австралия не е за вас каза Костело по държавната телевизия. Бих казал на духовниците, които твърдят, че в Австралия има две правни системи на Австралия и на исляма, че това е лъжа. Ако не могат да се съгласят с парламентарното законодателство, независимите съдилища, демокрацията, и предпочитат Шариата, те могат да отидат в друга страна , това е най-добрият вариант . Костело обяви още, че притежателите на двойно гражданство може да бъдат помолени да напуснат и да идат в страната на другото си гражданство. От своя страна, министърът на отбраната Брендън Нелсън заяви пред репортери, че мюсюлманите, които не искат да приемат местните ценности трябва да си вървят. В действителност хората, които не искат да бъдат австралийците, и които не искат да живеят в съответствие с австралийските ценности е необходимо да разберат, че трябва да се махнат . Хауърд вбеси местните мюсюлмани, когато каза, че подкрепя наблюдението на джамиите на Австралия от службите за сигурност. Имигрантите, а не австралийците, трябва да се адаптират. Приемайте или се махайте. Уморен съм, че страната ни трябва постоянно да се тревожи за това, дали обижда някои хора и тяхната култура - заяви Брендън Нелсън. Ние говорим главно на английски, а не на испански, арабски, китайски, японски, руски или друг език. Ето защо, ако искате да сте част от нашето общество, трябва да научите езика ни! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някаква християнска политическа доктрина, но е факт, защото християните- мъже и жени са построили тази страна на християнски принципи, като това е ясно документирано. Със сигурност е подходящо да го покажем на стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда ви предлагам да помислите за преместване в друга част на света, защото Бог е част от нашата култура , подчерта той.

95

До :)) 90

преди 14 години

Много точно го каза за нас Българите...в чужбина българите са като в България,гледа се да те е прецака,е има изключения но са рядкост.

94

Свиреп

преди 14 години

Някак си, споделянето на личните ти преживявания не ме вълнува. Позволявам си да предположа и останалите. Дали ти харесва да се навираш в бараки пълни с амуджи, със съответната миризма си е интимен твой проблем. Девиации по света има много. Пък щом те влече - що не се ориентираш на юг. Хайде де, ей я границата.

93

Анонимен

преди 14 години

Беслан - ти този терорист за мюсюлманин ли го имаш !? Чел съм ти и по разумни коментари... Нима тези в Гуантанамо са християни !? Нито едните, нито другите не ги смятам за хора !!!

92

Dino

преди 14 години

Предразсъдък е да казваш на бялото черно,ако то наистина е бяло и обратно.Когато казваш на бялото бяло и то наистина е бяло,то това е истина.Европейците-християни не страдат от предрасъдъци.Те просто казват истината-мюсулмани,евреи и хомо,са непримливи в ЕС.ЕС е съюз на християнски държави.

91

Гордост и предразсъд

преди 14 години

Откога реалната преценка за нещата,която хората изразяват,е гордост и предразсъдъци?Откакто юдео-масоните владеят света ли?

90

:))

преди 14 години

Не си свиреп, а си необразован, следователно стваш и смешен...:)) Без да обиждам магаретата с капаци, но те поне се оглеждат - отвори мирогледа си хлапе, на мен в чужбина най-много са ми помагали именно турците от Бг, а нашенците се чудят, как да си го турят един на друг - това сме ние племе, което знае само да хапе, да лъже, да се оплаква и да казват, как някой им е *** в гащите...

89

Neon Knight

преди 14 години

Интересно, коя ли ислямистка фондация е кихнала парички за това "проучване" на въпросния измислен институт???

88

Анонимен

преди 14 години

може да и напишат албанци църква косово

87

8791

преди 14 години

За всички,които защитават исляма и заявяват,че е мирна религия-отворете vbox7 и изпишете Беслан.След това ЗАМЪЛЧЕТЕ!

86

CHEMET

преди 14 години

НАЙ ЗЛЕ СА В ИТАЛИЯ ,ТЕЗИ ВЕЧЕ НЕ ПОМНЯТ ЧЕ СА БЯГАЛИ С МИЛИОНИ И СА ЯЛИ КАМЪНИ.ИЛИ ЧЕ ВЕНЕЦИЯ Е БИЛА НАЙ ГОЛЕМИЯ ПУБЛИЧЕН ДОМ НА СВЕТАВ МОМЕНТА МРАЗЯТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ ОСОБЕНО ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙЦИ А ЗА БЪЛГАРИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ГОВОРИМ ,ОТНОШЕНИЕТО Е КАКТО НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ *** ,ТАКА ЧЕ ДА ЖИВЕЕ ЕВРОИНТЕГРАЦИЯТА

85

Анонимен

преди 14 години

a 6to ne napraviha tuka anketa da vidiat nie Balgarite kak obi4ame sa6tite ne6ta,zaradi koito 20g varvim nazad-rezani,***,pedali i pro4ee

84

Свиреп

преди 14 години

Грешиш. Имаме си близо милион *** мюсулмани. Самоопределят се като турци, но фактически са си просто ***. Самите турци /от държавата Турция/ ги определят по същия начин.А иначе, *** си е *** ако ще и дзен-будист да е, но тези в гетата, след мръсотията са точно турчеещите се ***. Цижаните християни, някак по леко се вписват сред белите хора.