89

84, 86

преди 14 години

освен това имам повече пари от теб и в допълнение *** ми е голяма, така че мога да си позволя когато си искам и *** и сетсра ти накуп и да ги задоволя :)))3) като си толкова отворен, обясни (дори и накратко) къде бъркам! Щото май се оказва, че ти си простия.

88

Анонимен

преди 14 години

такива като теб току нямат други достойнства и се похалят, че познават буквичките ахахахах цървуляк провинциален

87

Анонимен

преди 14 години

хахахаха леле тва колко по-умен те прави, ей ***, скрий се бе, бягай на село да се хвалиш, че пишеш на крилица!

86

84

преди 14 години

Да, ама пиша на кирилица :)

85

Анонимен

преди 14 години

ne zabravqi 4e si dosta prost su6to taka!

84

мнение

преди 14 години

Не знам за какво точно иде реч, но не се учудвам, че турската клиника е по-добре от нашите. Много е хубаво, че успяват да решат проблемите на много хора! Неприятното обаче е, че бидейки наистина много по-напред от нас в почти всички насоки, турците ще могат спокойно да си позволят да предлагат множество услуги на преференциални, дори дъмпингови цени за българи. Това ще предразположи много българи към тях. Не забравяйте че те принципно искат да ни асимилират!

83

стига глупости

преди 14 години

Мой близък ходи за лечение на рак на простатата. В момента е добре. Дай боже да се излекува. И стига сте се излагали, станахме за посмещище на цял свят със глупавия си национализъм.

82

Анонимен

преди 14 години

Глупости. Сега прочетох един доклад за въпросния център. Успеваемостта е 54%, което не е малък резултат наистина, но е твърде далеч от 90%. Второ, лекарите от АМЦ започват процедурата, само 'ако нямало друг начин', което на *** език означава : подбират си пациентите.

81

BATYO Vİ AL

преди 14 години

Kvo se iznenadvate be,nali vi gi govorim tezi ne6ta,4e sme po-napred ot vas ES-ovtsite,eto v va6iya nay-Ganyovski forum,4etete i ne plyampayte protiv TR!

80

Анонимен

преди 14 години

Колко си глупав ! Нали един тест впоследствие за бащинство ще покаже потенциалните далавери. Ако това се случи, тия не само ще фалират, ами няма и да излязат от затвора.

79

Анонимен

преди 14 години

90% успеваемост ?!!!!! Оляха се максимално. Никъде в света няма такъв процент успеваемост.

78

do 65

преди 14 години

ne sa 90 mln.a sa 73 mln. po posledni danni.....

77

DO 72

преди 14 години

tova samo edin maj moje da go kaje -aman ot prosti maje v tazi darjava....

76

Ме

преди 14 години

Еее, яко реклама....:(90% успеваемост няма в световно известни топ клиники, а те ще ми изкарват такава в неква незнайна и то турска!!!а българските лекари и клиники са светлинни години пред тях!

75

tecavuzcu coskun

преди 14 години

AHAHAHAHAHA NAPALNO TE POTKREPYAM AZ TAZI ISTORIYA VSEKI DEN YA PODNOVYAVAM S HUBAVI MOMI NE IM SE NALAGA DA OTIDAT 4AK DO TURCIYA TE I TUK SA MNOGO :::))))))))))))))

74

Kerpeden Ali

преди 14 години

Nali za tova vi razpravyam v razkazite si za tezi hubavi momi!

73

mimi

преди 14 години

явно всички, писали до сега по темата нямат никаква идея за част от турските клиники. Хората са на светлинни години от нас, колкото и да ни е мъчно. В България инвитро успеваемост има 20-25%. В същата тази Турция(в определени клиники) резултата е 90 % успеваемост. За съжаление българските лекари и в най-добрите български клиники са неграмотни по въпроса. Жалко за българския народ.

72

Анонимен

преди 14 години

Там...в Анадола...дали им правят инвитрото *** ?

71

мале мале

преди 14 години

Тия *** не им стига ,че раждат по 4 5 деца ами и ще оплождат и българки инвитро.Кой знае какви клетки им слагат и нашите наивнички щи износват турски деца.Ама сами сме си виновни..

70

Анонимен

преди 14 години

"пловдивския здравен център на АМЦ Мустафа Мехмедов" - някой знае ли къде се намира този център в Пловдив?