37

Geo Milew

преди 14 години

Bastun smotan. Sega li go otkrihtre towa ? Da e ... wshta

36

Благоеград

преди 14 години

Абе да ве е..а и мишките.Много бързо смятате парите на другите.Ами строите и вие.Нещастници.Защо купувате тогава ? Идете на село там,ще ви е най-добре.

35

Даола

преди 14 години

Какво значи ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ПРАКТИКАТА - нужни са закони,правилници и тогава може да се налагат санкции като например- разрушаване на построеното.Кой да го напраави ? Парламент, кмет,главен архитект.Защо чакат?Да се застрои цялата страна с грозилища - без гнерален план и правила?Поне входът на София - Цариградско шосе трябваше да бъде проектиран по цялостен план - сега там се настроиха сгради, които не пасват една с друга - и онази цилиндрична кула е върхът на глупостта. Кой подписва ?

34

Jolly Roger

преди 14 години

МНого се каниш бе гражданино, да не стане unfall.

33

мечтател

преди 14 години

много искам за си купя апартамент в центъра на софия или варна луксозно изпълнение в който няма да живеят *** и турци защото ще струва 3 000 евро кв. м.ще има жива охрана безшумен асансьор и на етажа ще има 1 апартамент.А тези дето говорят за хубавите панелки нека да си останат там по 100 евро кв. мечти мечти.Не било хубаво новото би.Хубаво е но няма как да си купя с 500 лв заплата.

32

Анонимен

преди 14 години

"Излъгахме ги, показвахме им картинки с поляни, а после се оказа, че съседният блок е на една ръка разстояние"Диков, не ги ли одобрява ти тия проекти бе мамин? Кви ги плещиш ся, кой лъжеш, и ти не знаеш...

31

..

преди 14 години

Не може Диков да говори така без да търси своята собствена отговорност за положението в София - ако е обикновен минувач на улицата, може да констатира проблемите, но когато ти си отговорен за това, следва да подходиш със самокритичност, ако не към цялата общинска администрация, то поне към себе си.

30

Морфей

преди 14 години

Имам познат строител, който "под сурдинка" ми спомена, че трябва да продаде само 20 от всичките 45 апартамента и да е на 100 % печалба при строежа на един от блоковете си. Е къде отиваме?! С 20 апартамента продадени той ще си избие парите за строежа, планове,скици,плащане на имот,право на строеж и всички онези плащания преди да почне строежа и по време на строежа, че и ще е с толкова напред..... Какво да кажем?!

29

ДО ТЪЙ ТЪЙ

преди 14 години

ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ГА ЧЕ ЩЕ ТИ ДАМ,ЧЕ ЧАК НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ГО НОСИШ,***

28

...

преди 14 години

Абе с тиа цени които беха до към 2000 Е м2, и с тия общи площи и квадратури, ама тока сеоядоха бг "строители" и "предприемачи", чее няма повече накъде!! В някой случай общите площи баха повече от жилищните! А за цените на имотите просто няма човек които да ме убеди, че печалбите им не са били в пъти!! Тук в БГ е станало така, че да се занимаваш със строителство е по-доходно отколкото да се занимаваш с НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ и ТЪРГОВИЯ НА ОРЪЖИЯ!!

27

БългарскиЯТ

преди 14 години

ДО ЙЙЙЙЙЙЙ- Аверче, а ти не слагай пълен член наляво и на дясно/ справка- БУКВАРА В 1 КЛАС/, ХАХАХА

26

до 23

преди 14 години

Ти в какво инвестираш? В кучешки колибки?

25

Тъй, тъй...

преди 14 години

Това си е нагъл гьонсуратлък! Га че Диков пада от луната, а не е главен архитект на София.И, понеже покрай правителствения център няма да остане на сухо, на другите велемъдро споделя: : Кой е... - е...., кака се ожени!А "надлъганите" си духат супата. Но, както е тръгнало с лошите кредити, да не вземат да тръгнат със сопите..... :)

24

50 eurocent

преди 14 години

Всяка цена над 500 евро за кв.м е ПЕЧАЛБА

23

инвеститор

преди 14 години

цената на ново строителство е 100 евро квадрата , ако ви искат повече са печалбари

22

Анонимен

преди 14 години

Това е лъжлива държава - като се почне отгоре, та чак до долу (и такава е степента) на

21

лекия

преди 14 години

до Парцел=40%: приятел номера е в договорката пък и зависи къде ти е парцела, аз не конкретизирах но говоря относно рентабилни обекти а не някъде в крайните квартали без никаква инфраструктура, ако можете стройте си сами....

20

САМОПРИЗНАНИЯ

преди 14 години

УЖАС!Какви са тия Гл. Архитект и Кмет на СОФИЯ дето са подписвали противозаконни решения!И цяла българия им се клани!ЦИРК!

19

днес.бг

преди 14 години

добре бе джанъм

18

Пурко

преди 14 години

Аз пък се чудя как може да има хора да купуват "балдоинови кули",наречени жилища.Тези жилища 90% са строени от майстори който за пръв път са пипнали инструмент именно там, а пък цените са като на европейския пазар.Печалбата беше в пъти от това строителство,и за да е в пъти са виновни банките които раздаваха кредити безогледно.Всичко сега си идва на мястото,да не ми ревът строителите,архитектите,агенциите и всички на клона.Всяка цена за качествено строителство над 500 евро за кв.м е измама!