24

Анонимен

преди 14 години

АБЕ ЩО НЕ ГО ПОРАЗПИТА НЯКОЙ ТОЯ КРАСЬО... АЙДЕ ПОКАЖЕТЕ ГО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА МОЖЕ И ТОЙ ДА ИСКА ДА КАЖЕ НЕЩО... ВСИЧКИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА, ВСЕКИ ДЕН НЯКОЙ ОБЯСНЯВА НЕЩО... ПИТАЙТЕ И КРАСЬО

23

до 22

преди 14 години

Ами да ти кажа и аз недоумявам, за толкова прости ли ни имат така наречения народ, че ни разправят врели-некипели. Някакъв си *** с ланци и баварец, ей така от нищото си говори с целия Висш Съдебен Съвет, като няма какво да прави сигурно. Повече от ясно е че този Красьо е един обикновен бушон. Ако Бойко не е с комунистите (в което много се съмнявам) защо не разплете нещата докрай, а ни баламосва отново с *** истории от селски вечеринки

22

Стар кадия

преди 14 години

Дяволът се крие главно в детайлите.Красьо...със златните ланци....накакъв черничък от Плевен...с черно BMW с номер 8888...Може да си представим и ценза му. :)И тоя си джитка на уше с половината шефове в съдебната система. Ония не протестират. Явно го приемат за нормално, в краен случай неизбежно.Не че е обществена тайна, но в толкова изчистен вид картинката в България я представи само още един . Не черничък, а Черни. В Брюксел.

21

до 20

преди 14 години

не си прав, от Бойко Борисов никой не може да говори повече, при това не само в Булгаро-Абсурдистан, а и в световен мащаб. Скоро не се е появявал на публични места с дебелата си любовница, чалганещастието Ивана.

20

Анонимен

преди 14 години

Ей тоя Красьо много приказлив бе! Тоя човек не спря да говори!

19

SAPATA

преди 14 години

Кажи го де. Не го крий.

18

Стар кадия

преди 14 години

Още свети Тома Аквински е казал, че управление, което не осигурява независима, неподкупна и спазваща законите съдебна власт не е нищо друго, а банда разбойници.Толкоз!

17

ДО 7

преди 14 години

Грешка! Конците на Красьо, Борисов и изостаналите от ДС ги дърпа само един човек. Той дърпа цялата държава назад в действителност. Не че не се знае, но е удобен за висшите кръгове.

16

Дорита

преди 14 години

Оффф...

15

FX

преди 14 години

Еййййййй, НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ не разбра ли за изминалите две дестилетия "демокрация", че ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ - димките и пушилката не се броят за вадене на око, те са си дим и пушек просто

14

???

преди 14 години

КАКВО ОБЩО СА ИМАЛИ ТЕЗИ ХОРА С ТОЗИ ЧОВЕК? ЗА КАКВО СА РАЗГОВАРЯЛИ? КАКВА РАБОТА СА ИМАЛИ ТЕЗИ МАГИСТРАТИ С ТОЗИ ОСТАП БЕНДЕР?

13

Право

преди 14 години

Сега като назначат в ДАНС току що завършили студенти по право на 22-23 години да ни разследват, България ще цъфне и върже. Като че ли като са в ранна младенческа възраст нямат престъпни умове. А тате и мама, дядо и баба ще ги проверите ли? Могат да носят "злото в себе си". Почват да се говорят меко казано "смешни" неща, но ако и почнат да се вършат...тогава ще стране пълен цирк.

12

ИНТЕРЕС

преди 14 години

Като публикувате целият списък - ЦЕЛИЯ - ще го обсъждам с нитерес. Нали за това сте журналисти. Намерето го.

11

до Донка

преди 14 години

Не си познала, Бойко е цар на ловенето (т.е. приказването) на дребните риби. Едрите не смее да пипа, защото и той самият може да се размирише. Борецът срещу комунистите гостува в хотела на червения олигарх Валентин Златев, при това без да плаща. Какво да се прави - живеем в Абсурдистан.

10

Донка Д.Жечева

преди 14 години

Има още, търсете ги по високите етажи, дори и в съдебната система.

9

BG

преди 14 години

Bokluzi skapani, provaliate Bulgaria za vashite smeshni ambizii. Zachtoto ste nekompetentni edinstveno mozete da probiete sas podkupi. TOVA E SUDEBNA SYSTEMA NE E SELSKIA PAZAR V TYNKOVO. I vie sudite horata ?

8

Анонимен

преди 14 години

Абе стига с тези кокошкарски истории. Поразходете се покрай морето и попитайте къде има хотел на съдия или прокурор и ще ви се завие свят.

7

до 4

преди 14 години

Конците на Красьо ги дърпа ББ, а конците на ББ ги дърпа ДС

6

Вальо

преди 14 години

предлагам тоя Красьо да го изберем за Президент !

5

Анонимен

преди 14 години

Тия пък що не вземат да ги закрият ?На пет човека работата им е да казват ,че няма работа !!!