53

До 52 и 51

преди 14 години

Понеже сте много нахъсени и биткаджийски настроени, ще ви обясня, въпреки че по принцип информацията не е безплатна! Да, така е. Всяка година по целия свят умират хора от вируса Influenza. Той има два типа А и В. И именно срещу инфлуенцата са създадени ваксини и превантивни лекарства като oseltamvir. НОВОТО В СЛУЧАЯ Е, че новият щам на Инфлуенцата - H1N1 НЕ СЕ ПОВЛИЯВА НИТО ОТ ВАКСИНИТЕ, НИТО ОТ OSELTAMVIR. За разлика от другите случаи на инфлуенца, този не се лекува!А сега да ви видя умници!!!!

52

Анонимен

преди 14 години

всяка година има дървени и грипни ваканции и всяка година умират хора.Няма година през която да не е умрял от грип нито 1 човек.Ако има такава година по статистика да я кажат коя е.

51

болен

преди 14 години

Стига глупости.Не ви ли писна вече.Колко хора умряха от птичи грип??????Толкова ще умрат и от свински грип!!!!!Това е само една медийна простотия.В годината от грип умират над 500 човека, а някой отразил ли го е това.Но щом 2-*** са умрели от така наречения свински вече всички сме тръгнали към гробищата.Я бегайте дйеба и смотаняците ви!!!!!!!!!!!

50

Priest до скептиците

преди 14 години

Ама хора вече умират в България от свинския грип. Или и това е медийна пропаганда ???? Вместо да търсите световни конспирации, огледайте се какво върши държавата, за да защити здравето ви! Министърът на финансите оряза бюджета за здравеопазване 2 пъти, показва ви постни пици. КАРАТ ВИ ДА СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ГРИПЪТ Е САМО МЕДИЙНА МАНИПУЛАЦИЯ, защото не вземат абсолютно никакви мерки за неговото ограничение! Еми вярвайте им. Блажени са невежите, щото тяхно ще е царството небесно!

49

Priest до anonimen:)

преди 14 години

Сега ти е по-добре нали? Смяташ, че се сее паника целенасочено и това те успокоява, защото си намерил обяснение за себе си. Това е много типична, българска черта. Вземаме един сериозен проблем, набеждаваме някого за виновен (независимо дали е в неговите сили да го предизвика) и с това смятаме, че проблемът е решен. Така се справихме с икономическите престъпления и реформата, така ще се справим и със свинския грип. Важното е да няма паника, нали. Никой да не нарушава рахата ни. Няма как да стане!

48

капо ди тути фрути

преди 14 години

Последната есен, когато си бих ваксина, беше преди 5-6 год.Това беше единствената зима, в която грипът ме повали.От там нататък никакви ваксини и най-много за 2-3 дни обикновени настинки да съм карал - малко t, хрема и отшумява...

47

Анонимен

преди 14 години

атака, атака, атака по свинете

46

Priest

преди 14 години

тъжното е, че държавата не е готова за пандемията от H1N1. Не само че не е готова, ами в медиите и всички специалисти, администратори се опитват да омаловажават. Ако съдим по данните от други държави, пропорционално могат да си отидат от този грип между 80 и 800 българи тази година! Това е горчивата действителност. Погледнете обаче с какво се занимават нашите управници, както и лекарите всъщност! На чия съвест ще теж смъртта на тези хора ????

45

anonimen :)

преди 14 години

дайте малко паника паника да има, да има по телевизията за какво да се говори и паника паника...

44

Temida

преди 14 години

Аман от дезинформация!Кои точно са затворените училища в СЗ и колко са, че аз за такива не съм чула и нз?!?И стига с такива статии да истерясвате народа!

43

Анонимен

преди 14 години

Как да не ти казват бе човек?ВАКСИНА СИ КУПИ И ВИЧКО ЩЕ Е ОК.

42

дойде

преди 14 години

Добре всички пишете тук че е медийна надувка този грип за да има работа и за медийте и за фармацевтичната индустрия. Но нима не ги убива този грип... това е грип убиец и никой не говори за това как да се защитим сега?По телевизиите само се говори къде имало и как умират...

41

Анонимен

преди 14 години

Най-лесно се манипулират хората, когато са под влиянието на думичката - СТРАХ!ДА НЕ ТРЪГНЕТЕ СЕГА ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ!!!! НЕ....няма страшно, всичко е медийна измама

40

Анонимен

преди 14 години

свинския грип не е лабораторно произведние.Това е най-обикновен грип-мутант.А той като всички вируси постоянно мутира за да може да се съхрани и да продължи да съществува.А как хитро и алчно човека използва природните закони.В аптеките е пълно с изплашени хора.Оборота и печалбите скочиха 15-20 пъти.Кой казва че грипът е лошо нещо.Сега при доктора и в аптеката е сигурно място да се заразиш.А пък вестникарите и електронните медии как да изпуснат златния шанс за жътва.

39

Контрол на мозъка

преди 14 години

Грипа е в празните ви глави.

38

Gaskoing

преди 14 години

американска му работа! а сега си продават ваксините! вижте как се прави бизнес!

37

Анонимен

преди 14 години

естествен подбор

36

Анонимен

преди 14 години

Хора не съзнавате ли, че "Свинския" грип е лабораторно чедо и неговото разпространение е благодарение на противогрипниите ВАКСИНАЦИИ!!!!!

35

w

преди 14 години

Егати палячовската история с тоя грип ***. Нещо взе да ми втръсва. Цяла седмица централните емисии на вс. телевизии започват с тоя грип. През живота си съм пил 1 път антибиотик, и 2 пъти сироп за кашлица. Престанете да се самоотрявате. Навсякъде грип мрип и т.н. И вчера някво заблудено майче дет тича да купи пакет с хирургически маски...тцтцтц. Като се прибере в тях обаче я сваля нали?!баси смеха

34

врач

преди 14 години

по мое мнение при последната фаза на свинския грип,човек се преобразува видимо в прасе-тройна гуша,голямо щкембе и мноого сланина т.е. лоена топка.видите ли такива мъже и жени значи свински грип в действие.:))))