23

Федята

преди 14 години

То ако става на въпрос Станишев ако трябва да си каже абсолютно всичко в прокоратурата , то аз съм 100 % сигурен че дори и 10 месеца не биха му стигнали за всичките престъпления и кражби , които той и останалите му "червени" другарчета са извършили спрямо нашата страна !

22

Азз

преди 14 години

Лелеее...направо ще падна от смях!Кога я създадоха тая агенция и кога успяха да я омаскарят по тоя начин!Направо не е истина!Ако за 2г. това нещо се случи в ДАНС,направо не ми се мисли какво се е случвало в НСС през последните 20!Тия всичките трябва да ги изгонят от там,*** и руските ченгеджарски възпитаници!

21

анти червеното

преди 14 години

14каква класа е сергей -от празнодумците но крадливи некадърници ли.Народът харесва бойко заради това че говори като човек а не като комунист и за това че дори някой от екипа му да сгафи той не лиже и маже като сергей.Харесван е речникът на бойко а не на пирински лилов луканов.Затова народа харесваше и тодор живков-"социализмът е недоносче"

20

Т.Т

преди 14 години

Ако някога някъде прочета: ОТИВА ЕДИН БИВШ ПРЕМИЕР В ЗАТВОРА тогава вече може да повярвам че България ще се оправи.А сега този може да си ходи където си поиска и да се пдиграват с нас.

19

Анонимен

преди 14 години

ПЕДАААААААААААААААААААААЛ

18

haha

преди 14 години

Най-кретенският виц в историята!В прокуратурата веднага!

17

bobi

преди 14 години

lelleeeeeeeeeeee tia sa napravo za smeh, v kakva durjava jiveem, boje moi!!

16

радио "Ереван&

преди 14 години

Нали прав си.......ВИЦ....Та като почнахме с вицовете......Питат радио "Ереван" - "Кога ще има осъдени министри?"- Радиото отговаря "След няколко месеца, веднага след падането на Борисов. Всичко върви по план, след ОСАННА следва РАЗПНИ ГО???"

15

Учен

преди 14 години

Еми гледай си оня умния с квадратнята глава, или и ти си от тоя интелектуален потенциал.. /Защо ли толкова сложно ти пиша, няма да разбереш/

14

dr. Red

преди 14 години

От днес има нова "библейска" мъдрост - по отговорите им ще ги познаете! А Станишев си е класа - спор по този въпрос няма! Особено ако го сравняваме с не надскочилия симеоновския си манталитет и подвизаващ се по настоящем като "Премиер" пожарникар Борисов! Но глас *** - поминък вълчи, както е казал народа! Но ми се щеше да сме народ от вълци водени от тигри! *** нейсе...

13

Анонимен

преди 14 години

оооох,той горкият ни народ се употребява от 65 години насам,тези ли да ги мислим?

12

анонимен

преди 14 години

Писна ми всяка сутрин да виждам тъпата муцуна на сергей в новините.Те не го показваха толкова 4есто докато беше премиер,сега ве4е ми се повдига 4ак..

11

Анонимен

преди 14 години

нали разбрахте ,че те си вързаха гащите със закона за амнистията,как да има осъдени.не може да им се търси сметка,това се случи.

10

FBI- BG

преди 14 години

го остави на работа в новосформиращата се ДАНС,чистката която предприе и още много други..като как контактуваше с М Михалев-Маджо и братя Маргини,какво похапваше в ресторант " Монтерей " и как му бе гласувано доверие за развитие в спецслужбите :)))))) Стига толкова ! Да се произнесат компетентните органи !!!

9

FBI- BG

преди 14 години

Абе то държавата беше на автопилот толкова време....докато разни меки китки се забавляваха.....Драшков..., видяхте го :((( Самовлюбен,незаменим,кристално чист и готов на саможертва , като един нов Матросов/Драшков на амбразурата/добре платената работа в ДАНС. :)))))) Въпроси които не му бяха зададени : къде живее,кой плати на времето за въстановяването му в НСС,чии интереси обслужваше ...,кой даде " кредити " на сина му :)) ,топлата връзка между него и Марков и Йовчев,как се молеше на Сертов да

8

Анонимен

преди 14 години

никой не обърна внимание на тези 350 елитни контраразузнавачиhahahahahahahahahah .....tezi sa na hranilka na nas i ne stavat z anishto drugo osven da rediat dalaveri i da pritiskat horata a ne prestypnizite akto dogan i zialata komunisticheska pasmina ot ovchari i svinari...........kak moje s 350 elitni dyrjavata da e na tva deredje i da se stroiat djamii i da se kradat koli i narkotizi navseki km .....krajbi v administraziata zamenki ............

7

Станишев

преди 14 години

В прокуратурата са все наши момчета. Дано да почерпят по едно кафе като в ДАНС. Ще се разберем с хората.

6

ПИФ

преди 14 години

Колелото се върти! Сега Станишев, след 4 год./а може и по-рано/ и този самовлюбен "герой" ББ.

5

Алекс

преди 14 години

Не просто да станеш за смях, а да станеш за виц. Другарите Анекдотът ги Направи за Смях.

4

Winner

преди 14 години

Никакви затвори за такива фигури, които трябва да водят държава и да са за пример.Директно разстрел, че да имат страх следващите!!!