41

Д

преди 14 години

Priest, какво би посъветвал тогава, като хем ваксина няма, хем трябва да вземем мерки ? Питам сериозно. Доста тревожен и притеснителен е този грип, както се вижда

40

Цървулан

преди 14 години

И 100 пъти вече, от компетенти, неподкупени хора се каза, че този грип е като всеки друг. Яжте здравословна, силна храна, чесън, мед, плодове и зеленчуци, за силна имунна система. Ако ви хване грип, в никакъв случай не го прекарвайте на работа, а на топло у вас, на място, което няма да провокира допълнително имунната ви система и следете дробовете си. Ако се развиват бактериални инфекции - антибиотици и това е, като всеки друг грип.

39

Цървулан

преди 14 години

Всички, които съветват да се ваксинирате против грип са или *** или цоцат директно или косвено от най-голямата мафия в света, фармацевтичната. Ваксинирането против може би най-мутиращия вирус познат досега е пълно безумие. С грипът тялото се преборва само. С лекарства за 1 седмица, без - 7 дена. Страшни са БАКТЕРИАЛНИТЕ инфекции, които се развиват в следствие на отслабената имунна система от борбата с грипния вирус. Може да си навредите повече с ваксината, отколкото да си помогнете.

38

дотор

преди 14 години

аре стега писахте глупости , такова нещо като свински грип няма , то така лесно се умира

37

mim

преди 14 години

Аз съм от Самоков и честно да ви кажа, в тази болница убиват хора....от некомпетентност! Чичо ми беше лекуван от грип, при положение, че човека беше с остър инфаркт. Съмнявам се, че голяма част от лекарите там изобщо са способни да диагностицират правилно......

36

Мимоза до № 33

преди 14 години

Не си прав/а! Починалите може да са млади, но това нищо не означава...Единият беше наркозависим с тотален срив на имунната система. Сега ще чуем и за другия. Може също да се окаже, че е имал някакви хронични заболявания и т.н. Не се паникьосвайте. Просто поддържайте добра лична хигиена, ваксинирайте се и ако почувствате, че се разболявате, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отидете на лекар! Проблемите идват от самолечение и късно потърсената лекарска помощ.Р.S. Медицински специалист съм. На всички желая хубав ден!

35

Анонимна

преди 14 години

Ясна е работата щом лекарите в същата тази болница лекуват бронхит със сироп за кашлица !!!!!!!!! Вчера в самоковската болница дори рецепта не исписаха на детето ми да съм си го лекувала както си знам аз а после самолекували сме се явно по комепетентни станахме и от лекарите

34

Bob

преди 14 години

Аз съм на 28 и... не знам, въобразявам ли си, но ми се струва че... нещо напоследък имам проблеми с дишането и белия дроб... Може и аз вече да съм го хванал този грип... :(((

33

Bob

преди 14 години

И пак някои тук твърдят, че от обикновения грип умирали годишно повече хора... Е да, но най-вероятно става дума за болни и доста възрастни хора! А при ТОЗИ грип заболяват и умират ПРЕДИМНО МЛАДИ и ЗДРАВИ ХОРА на по 25-30-35 години!!! Смятате ли, че НЯМА разлика???

32

37507а51

преди 14 години

"...Като вляза в автобус навсякъде около мен кашлят и кихат. Бог знае колко от тях са болни от свински грип...."Ами купи си лимузина с шофьор!

31

До недоволен

преди 14 години

А ти с какво искаш да се занимават сегашните управници ? Или забрави, че те са си ченгета. От компромати разбират и с това си се занимават. Някой сериозно да е мислил, че ченгетата могат да управляват цяла държава ????

30

Анонимен

преди 14 години

Над 20% от българското население е болно от грип в момента. Като вляза в автобус навсякъде около мен кашлят и кихат. Бог знае колко от тях са болни от свински грип. Медийното затъмнение е пълно. От bTV направиха някакъв репортаж преди 2-3 дена, в който разни анонимни доктрои казаха, че не знаят какво става. Стига! Не живеем по бай Тошово време, за да ни лъжат, че няма такова нещо като авария в Чернобил.

29

Priest до Нина

преди 14 години

Вярно е, че от инфаркт и от инсулт умират много повече хора, отколкото от свински грип. Обаче и инфарктът и инсултът са болести, за които може да се прави превенция. Само да те светна, че за свинския грип ВСЕ ОЩЕ НЯМА ВАКСИНА !!!! А по изследвания на Световната здравна организация, ще заболеят над 2 млрд души по света, преди пандемията да стихне. Не съм паникьор. Лекар съм. Но ние в България нали сме свикнали да сме по-велики дори от природата...защо да се страхуваме от некви си глупави вируси..

28

Priest До 26

преди 14 години

Е, заради такива безотговорни като тебе, ще умират и още и още хора. Тъжното е, че като теб мислят и управляващите, дори и някои от водещите медици в държавата. Може би все още някой си мисли, че свинският грип е някаква медийна конспирация срещу Обама, или срещу някой друг. Не, господа!!! Свинският грип е сериозно нещо. Той предизвиква мълниеносно автоимунно възпаление на белите дробове. И се умира за няколко дни от самата възпалителна реакция - остра белодробна недостатъчност.

27

недоволен

преди 14 години

Докато правителството на Бойко Борисов се занимава с глупости около ДАНС в страната ще пламне епидемия от H1N1 , а ми се струва че държавата не полага никакви грижи да ваксинира своите граждани. Питам се тогава защо ли същите тези граждани плащат данъци на тази държава, сигурно не са с всичкия си. Добър ден България.

26

Анонимен

преди 14 години

Аре бе ако беше толкоз страшен що не са се натръшкали всички барабар с *** най-вече, за които уж беше предназначен.Пукнал е тоя от пневмония , като един друг , дето поради глупост за малко и той *** , щот не си обърнал внимание ,че е с двустранна пневмония след настинката.

25

Irina

преди 14 години

Аз аз лично мога да ви информирам,че в Математическата Гимназия в Ямбол има 4 заразени деца със свински грип,и гимназията е във ваканция.Аз съм възмутена,поради факта ,че моето училище е в една сграда с математическата гимназия..И никой не ни казва за какво става въпрос и учителите ни лъжат,че е слух,а е факт ,че има заболели деца.. :X

24

Mimi

преди 14 години

Някой от Трявна няма ли да коментира новината?

23

Нина

преди 14 години

Абе вие шегувате ли се?! от инфаркт инсулт и 100 други болести всеки ден умират десетки хора, от грип 2-ри смъртен случай имало !! шегаджии....като станат колкото от кататастрофи смъртните случаи на ден тогава ще е новина.

22

do pesho

преди 14 години

dobre