8

Българин

преди 14 години

Това трябва да бъде прекратено по най-простият начин - КУПУВАЩИТЕ гласове да бъдат вкарвани в панделата, продаващите гласът си да бъдат лишавани от избирателни права ДО ЖИВОТ !!!

7

Българин

преди 14 години

Така ще е, ***, като не гласувахте за Атака !!! Хъхрещите гнусотници ПРИНЦИПНО трябва да бъдат лишени от избирателни права, по следните елементарни причини:1. Огромната част от тях са скудоумни и необразовани, следователно са неспособни да гласуват разумно.2. Продават гласа си (те и чаветата си продават), а това е престъпление.3. Нямат принос към държавата - не плащат данъци и осигуровки.4. Имат изгода да гласуват за този, който ще ги остави да живеят така - на гърбът на данъкоплатците

6

Мангаландия

преди 14 години

Унгария стяга жестоко *** си пасмина, но явно политиците им не са пу*ки като нашите.

5

111

преди 14 години

*** имаха работа, бачкаха за 150 лв, гладни - 0, жадни - 0, престъпност - 0 !!!И изперкали като тебе - 0 !!!

4

Работническо Дело

преди 14 години

E ти цъфна и върза като имаш интернет и изгнил Опел Кадет за 2000 лв.

3

gosho

преди 14 години

И познай дали щеше да имаш сега интернет и кола различна от Лада...

2

tinna

преди 14 години

Интересно, какли другите държави с *** население. В това число не вкл. Румъния. Много ми е любопитно да знам как се оправят с тая *** ( и дали изобщо има оправия!

1

Анонимен

преди 14 години

Нямаше такива глупости по времето на другаря Тодор Живков. Винаги печелеше Българската Комунистическа Партия с 99,98 % от глоасовете, а братският Земеделски Народен Съюз им подгласяше. *** имаха работа, бачкаха за 150 лв, гладни - 0, жадни - 0, престъпност - 0 !!!