245

:)

преди 14 години

Това, че си гледал един филм как французите гилотинират тЯхните царе и крале, не те прави много умен... :) Колко книжки си прочел? Може би само "Чичо Томовата колиба"? :)

244

БГ

преди 14 години

Ооооо..гледам че пролетариата се е развихрил тук... :) Само че защо не работите български търтеи, а висите в нет-а и обсъждате теми по които нито сте компетентни, нито е ваша работа, защото съществува съд (в случай, че не знаете де..)

243

Червената помия

преди 14 години

До Калин,123,закъснял отговор.За кого са умрели тези, по фронтовете , пише на паметника на незнайния войн пред храма Александър Невски.Също Вазов ги е писал тези стихове.Никъде не се споменава там за цар.А за другото-предпочитам да сме нация от шлосери, от "псевдообразовани"хора и да живея в панелка с 50 години трайност, отколкто да сме нация от малограмотни гастарбайтери ,общи работници,домашни помощници .Отколкото да взема заробващ и правнуците ми заем от филиал на чужда банка за жилище.

242

Анонимен

преди 14 години

VREME E

241

АЛЕКС2

преди 14 години

НЕ СЛУЧАЙНО ФРАНЦУЗИТЕ СА ГИЛОТИНИРАЛИ ТЯХНИТЕ ЦАРЕ И КРАЛЕ...

240

Анонимен

преди 14 години

Ако продължат да му ходят по свирката на този и не го изпратят гол и бос обратно, изселвай се, български народе. Това не е държава. Купувал бил Фердинант. Като че не го доведоха тук беден като мишка. Само щото трябвало цар да имаме. За това ли загинаха Ботев и Левски? Мисля, че беше "Чиста и свята република"

239

Партизантка

преди 14 години

Много интересно!Когато комунистите отнеха на хората земите,земеделието,домовете ,прехраната и достойнството на хората ,това не беше ли пладнешки обир?Когато отнеха спестяваниятя и пенсиите на народа през началото на "Прехода" и ги раздадоха на подобаващи "Бизнесмени" ,също ?Царят е в правото си , да прави каквото реши с нещата ,които му принадлежат .

238

Ми

преди 14 години

и аз искам много работи ама няма

237

;)

преди 14 години

Споко! Човека ще ги проиграе на хазарт , дори и да няма сеч:)

236

Иво

преди 14 години

До 47 Ти луд ли си бе? Никакви земи не са купували тези монархически крадци!И Симеон, Борис Трети, Фердинанд са едни ***, които са се лепнали на българския народ без да правят нищо за нас, а само папат нашите български пари и земи! Монарсите по света са едни народни изедници! Долу монархията, ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКАТА!!!

235

Истински българин

преди 14 години

По време на еуфорията за "спасителя" Симеон в много градове важни улици бяха прекръстени на "Мария-Луиза". Сега като се видя какво представлява тази ДРОПЛА предлагам: ДА СЕ ПРЕИМЕНУВАТ УЛИЦИТЕ НОСЕЩИ ИМЕТО "Мария-Луиза" на заслужаващи това БЪЛГАРИ! Българи, подкрепете това предложение, за да спасим ЧЕСТА на БЪЛГАРИЯ!

234

Анонимен

преди 14 години

На този алчен старик ще му отсекат главата накрая. Господ покоси единият му син, но той не увира, че това е знак и трябва да се замисли. Всичката негативна енергия ще съсипе цялото му семейство, но алчността явно е много силна.

233

Анонимен

преди 14 години

тои си реже гората изнася я за гърция ,а след това държавата по разни програми му е залесява безплатно всъшност май ние я плащаме?

232

mind twist

преди 14 години

Иска да крадне и да изкяри каквото може. Взел 4К гори, ще върне 4К поляна. И какво се получава, човека е изкярил няколко милиона на гърба на българите. Долен предател, толкова държи на България, че нито едно от децата му не говорят български, скапана ***!!

231

Н.Петров

преди 14 години

...особено важни държавни интереси...просто и ясно по комунистически,направо впечатляващо пред досегашните горски далавери и придобиване на истинска държавна собственост!Ей,защо ми се струва,че с републиката нещо не е наред?

230

Анонимен

преди 14 години

до 221: ти се ***.

229

Анонимен

преди 14 години

Лелче пиши на кирилица и четливо !!!!Пиши на кирилица четливо и акуратно!!!

228

Da ama ne

преди 14 години

Izvinqvai, no tezi koito go dovedoha sa SDS, a ne komunistite. Ne 4e ima nqkakvo zna4enie, v slu4aq po vajno e nai-posle da se izgoni tozi pomiqr ot Bulgaria i ako moje nikoga pove4e da ne se 4ue za nego.

227

Анонимен

преди 14 години

КОМУНИСТИТЕ СЕЧЯХА ГОРИТЕ КАТО БАЩИНИЯ И ЗАКОНИ СИ НАПРАВИХА ПО ТЕХЕН МОДЕЛ И БЕЗ МЯРКА. И сега има носталгия по СССР.

226

Анонимен

преди 14 години

Момент моля : Симеон се завърна в една изцяло разбита държава претъпкана от бандити и мародери начело с комунистите и всичко което те комунистите направиха и оставиха е една окаяна България.