280

Анонимен

преди 14 години

Всички бездомни кучета, надлежно в кучкарника. След месец ако не ги потърси никой - приспиване.Ако улично куче само ухапе или наплаши някое от децата ми, вадя пушката и квартала ще остане само с котки. Преди време голям плъх налетя на дъщеря ми, застанах между тях и му тропнах с крак, а той веднага ми скочи. Ритнах го и го гръмнах от раз.Скъпи природозащитници, ако не можете да убедите животните да не нападат хора, не очаквайте да убедите нас да не се защитаваме!!!

279

23020

преди 14 години

Уважаеми Анонимен 260, предлагате на защитниците на кучетата да си ги приберат в къщи, но защо ли си мисля, че и под тази статия има коментари от вас или подобни на вас, които пишат за тази жена, която може би точно това е направила, че е умопобъркана, психарка и т.н. Все пак разберете се какво всъщност искате ...

278

Анонимен

преди 14 години

Пак изчезнаха коментарите само от първа страница за тази статия. Прекалено често започна да се случва. Май трябва един такъв коментар да отпуши грешката в софтуера ...

277

Пепа

преди 14 години

Евала на хората, които хранят бездомните *** из улиците! Жалко, че вече няма толкова виетнамци в България... нямаше да има подобни новини

276

Гневен

преди 14 години

Статията не дава цялостно описание на случилото се. Ние тук може да си чешем езиците, но няма да стигнем до фактите, а те може да са точно обратните на това, което ни внушават подобни статии. като се намеси и паническия страх, който доста хора изпитват от кучетата и всякакви други животни и коментариите избиват в някаква побъркана насока.

275

Гневен

преди 14 години

Истината е, че тези дето тровят кучетата и не само тях, "решавайки" един техен си проблем, създават много по-голям проблем за обществото. Създават агресивно поколение готово да убива. Отношението към кучетата е критерии и за отношението към хората. В случая в с.Сушина имаме две неща: безотговорен стопанин на кучета и безотговорни родители. Детето е на 5 години и не трябва да се оставя без надзор, а кучетата би трябвало да са в двора, но нещо ме съмнява, че жената ги е водела с себе си за пазачи.

274

Анонимен

преди 14 години

Ti si bolna. Lowni drujinki mu wikat na re6enieto po selata. W grada e kokal4eta s antifriz4e.

273

Анонимен

преди 14 години

Trowte gi...

272

коко

преди 14 години

*** се разгониха и станаха агресивни и в" най-добрия за живеене град"на ***-Варна..Вчера едва отървах жена ми от глутница в квартал "Младост" до "Кауфланд".Кмет Кирчо се обяви за хуманно отношение към горките ***.Само че аз нямам намерение да му плащам данъщи ,за да поставя живота на семейството ми в опасност.Ако *** ухапе някой от семейството ми ще отида и ще захапя кмета по същия начин като помияра.В тази идиотска държава принципа е-"Бития бит,е-ния е-н,умрелия сам си е вин

271

I

преди 14 години

Бездомните кучета се появиха от безотговорността на хора, които си пускат кучетата или ги изхвърлят на улицата.

270

Към Българите

преди 14 години

Време е да сложим край на либерализма и либералите. Те ни отровиха животасъс своите капризи и лигавищини. Решението на кучешкия проблем се казва ликвидиране. Висок данък за кинолюбителите и притежателите на кучета, включително и на общините. Любителите на кучета задължително да полагат грижи за любимците. Глоба за неизпълнение. Колкото пари се събират в хазната, толкова кучета ще се гледат. Ни стотинка повече.

269

Анонимен

преди 14 години

sobvenichka na kucheteta trava da leji 50 godini v zatvora.

268

Анонимен

преди 14 години

Психарката от с, Сушево е развъдила глутница, без каиш*, без да плаща данъци*, без да се грижи за тях.

267

Европа

преди 14 години

Къде е бил кмета при такова размножаване на кучетата?Защо не е взел мерки?Какво е направил за безопасността на хората?

266

Анонимен

преди 14 години

Почти всяко 2 куче завършва кучешката си съдба с инжекция, уж да не се мъчело.... Човекът е най-жестокият индивид. Но това сега не е подходящо, защото има трагедия с едно дете в село Сушево. ТЕ СПЯТ И НЕ ИМ ПУКА..... ЩЕ ПОКЛЮКАРСТВАТ, И ЩЕ СИ ВИКАТ.... добре че не се случи на моето..... Диващина!

265

Анонимен

преди 14 години

Аз досега съм застрелял 4ма, дето имат кучета. Двама избягаха на зиг-заг.

264

Анонимен

преди 14 години

От кастрация ветеринарните печелят пари. Става на бизнес.... Имаше една ветеринарка, която умъртви много кучета легално. Скарала се с мъжа си и си забила игла с отрова за куче. Умря като куче.

263

Йорданова

преди 14 години

колкото до 252 номер- Нали знаеш, че повечето серийни убийци са почнали точно като теб, убивайки животни? В момента ти предлагаш разрешение на последствията, а не на самият ПРОБЛЕМ!! Убийството и жестокоста никога не са решения!! Просто хората трябва да бъдат по- отговорни за действията си. Докато това не стане, бездомни кучета ще продължава да има!

262

Анонимен

преди 14 години

Не е за защита или омраза. Има инцидент с умряло дете. И пак да зпочнем> КОЙ е виновен >? Въпросът не е до крайността или безразличието. Селяните от с. Сушево носят морална безотговорност. Ако са настоявали да се изземат глутницата *** на психично разстроената жена, тогава детето ЩЕЩЕ ДА ЖИВЕЕ. Не да се изкривява истината за Трагедията в Сушево.

261

Йорданова

преди 14 години

"Искам куче, искам куче, да е женско, ама да не ражда" Заблеят се докато ги разхождат и след 3 месеца оооп изненада- кученца!!! И хайде в един кашон зад блока... еми нз какво очаквате? Естествено, че зверстват- животни са и имат инстинкти. Ако някой не ги възпита, няма да стане от самосебе си!!! Хайде сега, като се пишем най- високо в еволюционната верига, да не е само когато ни изнася!!! Като не искаш кученца- кастрираш кучето!!! Толкова е просто, за да няма после нахапани или по- лошо...