46

Анонимен

преди 14 години

Да минат и през Лъвов мост, мое си ареса нещо

45

до 38

преди 14 години

Ти пък - деветокласнички. Това е старо месо за Берлускони. Той обича нещо по-крехко. Я послушничката Фандъкова да се развърти там по Детските градини.

44

Така де

преди 14 години

За чалгата няма проблеми - ако трябва дори ще му подари мутресата си Ивана. На такъв вископоставен гост не може да се отказва.

43

Анонимен

преди 14 години

Към културните събития, придружаващи срещата, Бойко може да заведе Силвио в някой чалга клуб. Берлускони като виден ценител на женската красота ще оцени с достойнство това. Гледайте после да не вземе да ни посещава всеки месец :)

42

до 41

преди 14 години

ами как какъв, нали той ще ти ги осигури - не бъди толкова неблагодарен Дон Силвио. Не случайно двамата с г-жа Фандъкова обиколиха толкова детски градини. Уж да режат лентите, а иначе - на оглед за нови млади лица. За Вас, Дон Силвио. Да не забравите да похвалите Бойко като ходите тук-там по света.

41

СИЛВИО

преди 14 години

АЗ ИДВАМ ДА РЪГАМ МАЛКИ ПИЧКИ БЕ КЪВ БОЙКО СПОМИНАТЕ

40

Васил Минчев

преди 14 години

Наистина е факт че г-н Премиера не знае друг език освен българския (при това само говоримо и не дотам добре). Това че заклетите му фенове ще ми сложат много минуси едва ли ще помогне техния любимец да научи език. Срамно е в 21-век, когато и децата знаят поне по още един език, премиерът да говори само майчиния. Иначе сме европейци де ...

39

Глас Божи

преди 14 години

Едно е ДА ИСКАШ като Бойко, съвсем друго е ДА МОЖЕШ - като Берлускони. Малка разлика, но съществена. Иначе и аз мисля че тука са се загнездили един двама почитатели на каруцаря от Банкя и ще си счупят пръстите да си слагат ПЛЮСЧЕТА на собствените си тъпотии и МИНУСЧЕТА на гласът на народа. Но гласът на народа е трудно да бъде заглушен, не се опитвайте. Комунистите допуснаха същата грешка - и вие ще отидете при тях, т.е. на Бунището на Историята.

38

Лисан

преди 14 години

Да му се осигурят 2 деветокласнички веднага!

37

1111

преди 14 години

Тъпите Бойко-гъзо-лизци пак са тук и слагат минуси... Ха ха ха... Горките... Колкото и минуси да слагате, Бойко пак си остава некадърник и кух безмозъчен плювалник... :)))

36

Tina

преди 14 години

До Вальо-ти като говориш 15 езика да не мислиш , че си много умен и става нещо от теб?:-))

35

Пепи

преди 14 години

ами с премиера ще идва да се види, да не идва да се види с теб случайно. Кой си ти - господин Никой.

34

тодорка

преди 14 години

Поредната простотия и манипулация на журналята в стил в.Дума.Идвал бил да се види с Премиера.Тъпо ,гадно и отвратително.София била блокирана.Гадни и подли ***.Така пишеше т такъв стил до скоро Валерия Велева ,когато ходеше по чехли в сараите на Доган.

33

Вальо - 16

преди 14 години

Що ми слагате минуси, бе хора. Това че Бойко не знае езици е факт. Това че е срамно за един премиер също е факт. Това че на вас ви се ще друго си е ваш проблем, но не е истината, която много ви се ще.

32

Федята

преди 14 години

Абе вие така и не разбрахте че Берлускони идва за да се види и с някой от нашите момичета !!!! Та нали човека само е слушал за тях и ги е виждал на снимка та сега иска и око да види ръка да пипне !!!Браво Берли !!

31

ПОЯСНЕНИЕ

преди 14 години

Когато Премиер-Станишев затваря София - ТОВА Е ЛОШО. Когато Премиер-Борисов прави същото ТОВА Е ХУБАВО. Ако не ми вярвате на мен, попитайте чинно блеещото стадо с промити мозъци и то ще ви убеди че е така.

30

капо ди тути фрути

преди 14 години

А нали ББ рива цял месец, че Президента му бил блокирал града? ТА се наложи Гоце да и нашока канчето на тая мутра *** тогава...сега кой я блокира столицата?

29

до 19

преди 14 години

относно платените ПИСАЧИ явно имаш предвид себе си. Жалките ТУРИПАЛЧЕТА винаги са ме отвращавали, при това истински

28

Анонимен

преди 14 години

Какви заслуги има ББ за Италия:) И кой иска да трепе някого,трябва да блокира цял град?:)

27

!!!

преди 14 години

Б при Б отива .