41

Анонимен

преди 14 години

Komitet za zastita na Bylgarskite Zeni resitelno protestira srestu rezilyt koito dvete divi na politikata Jelewa i Bokowa kyrtat mivkite w Unesco i EU comisarstwoto.

40

Анонимен

преди 14 години

"Това е абсолютния парадокс, както в случая на българката Меглена Кунева - комисар, защитаваш правата на потребителите, на фона на напълно безправния български потребител"Докажи, че потребителитев България нямат права. В България както във всички други държави си има закони за защита на потребителите. Обаче масата хора не си знаят правата, което си е техен проблем. Дай пример за случай, когато правата ти на потребител са били нарушени и си се обърнал към съответните институции.

39

Анонимен

преди 14 години

Жал ми е за Желева. Една нормална, недобре образована, леко грозна и с неясна сексуална ориентация енергo-комисарka , какво би предложила на Синьор Берлускони когато останат насаме с неговите мацки.Берлускони би kaзaл: Toвa e тpън бe, kakъв ГЕРБ???

38

Анонимен

преди 14 години

"Експерт в областта на пазар на труда, човешки ресурси и социална политика. Преподавател по Връзки с обществеността и корпоративни комуникации в Катедра Социология в СУ Св. Климент Охридски. " Това е основното от биографията й, копнато от Уикипедията. Какво общо има между Връзки с общественоста и министерство на външните работи, или с енергетиката.

37

възмутен

преди 14 години

Защо махаме Кунева, която е един от малкото политици, които си вършат работата и беше избрана за комисар на годината? Докога назначенията ще са чисто политически?

36

Анонимен

преди 14 години

Тази Скумрия нито от енергетика разбира, нито от Външни работи. Гледах я преди изборите - пълна скръб. Поне да имаше нещо в главата, за да компенсира външния й вид, а то се чудиш, в кое от двете е по-зле.

35

антипопулист

преди 14 години

Най умния и правилен коментар, който е наридан - "Какво ли ще обясни оня кухтер ББ на Барозу за Меглена Кунева - любимката му?Че тя си е мълчала за далаверите на Тройната коалиция и затова не може да е комисар? Щото с такова смешно твърдение излиза тъпата тиква пред избирателите си в България."Остава и обикновения човек, дето от отчаяние гласува за *** популисти, и може и да почнем да се оправяме!

34

Анонимен

преди 14 години

Освен да е човек на Златев,друга причина не виждам:) Ама и това ще разберем,скоро...

33

Анонимен

преди 14 години

Боже, опази! Ако този скумрук стане енергиен еврокомисар, значи по стара българска традиция поставяме началото на края на всеки военно-политически многостранен формат, към който сме се присъединявали през последните 90 години!

32

moi

преди 14 години

Посочете ми, моля, поне 1 предприемач, който ще наеме 2 екипа, и след 3-4 месеца ще ги уволни. Това става сега с Батковото правителство. Нямам нищо против Желева и Фандъкова, надявам се да са истински специалистки в техните си области. Обаче да сменяш конете, след като са набрали скорост, не е далновидно. Особено като не се знае с какво ще ги замениш.

31

ho

преди 14 години

Абе тая има ли някакво образование в енергетиката, ние си оправихме нащта та да оправим и Европейската, пълен смях хахахахахаха.

30

Димитър

преди 14 години

Абе защо не направят български комисар по далаверите в ЕС ?

29

Горкана :(

преди 14 години

Това е абсолютния парадокс, както в случая на българката Меглена Кунева - комисар, защитаваш правата на потребителите, на фона на напълно безправния български потребител, сега българка енергиен комисар на фона на напълно закрепостената откъм енергийни източници България.

28

хаха

преди 14 години

а,бе Днес.бг...оправете си заглавието,защото това "натиска",предполага че БГ има някаква тежест в ЕС..а това изобщо не е истина..по-добре напишете"ще лижем задниците на Саркози и Берлускони",ще е по-достоверно,хаха

27

Анонимен

преди 14 години

На тази и подхожда да е еврокомисар по денталните проблеми :)

26

учуден

преди 14 години

Боко,Бокооо,какво общо има специалност "социална педагогика "(Румяна Желева това е завършила) с енергетиката,ве...или пак работим на принципа,ако ще магаре да е,ама от ГЕРБ да е...Нали бяхме за нов морал,ве...

25

Анонимен

преди 14 години

Желева требва да бъде разследвана за конфликт на БЕЗинтересите.Снимките на тази жена са разпространени във всички училищни тоалетни зада отвратят момчетата да онанират и да си гледат уроците. Това е един истински принос за нашата съвремнна образователна система. Мотото на кампанията, чието лице е Желева, е : "погледни лицето и престани да се пипаш по онази писалки!"

24

капо ди тути фрути

преди 14 години

Какво ли ще обясни оня кухтер ББ на Барозу за Меглена Кунева - любимката му?Че тя си е мълчала за далаверите на Тройната коалиция и затова не може да е комисар? Щото с такова смешно твърдение излиза тъпата тиква пред избирателите си в България.Ако я направи Кунева началник на кабинета си...мъка ми е за ББойко...при следващото си посещение в Брюксел ще чака два часа пред кабинета на Барозу и накрая ще излезе Кунева и ще му каже, че Председателят е зает и не може да го приеме...

23

Анонимен

преди 14 години

Както се пееше в една песен на времето: "Може да си грозен, но за сметка на това си ***":)

22

Анонимен

преди 14 години

Хора абе вие нормални ли сте?Опазил ни Господ от фалии и имена като Желев (Желев), Румен ако ще да е 5ков или Уфсъроф, се ми е таа-сега разбираш ли некакво Румяна Желева-айде поне да я преименоват-мноо прилича на тенисчийската лезвбийка Мартина Навратилова. Изпито лице, малки очила, кокалести ръце-ама па мое да цепи мозук, знам ли-ама името мноо ме смущава да не е некое клонирано изчадие. Иначе-кво нищо и нема на мацката,