239

Дървоедянков

преди 14 години

Дянков иска насила да стимулира контрабандата на цигари и производството на домашен алкохол, след като след последното увеличение на акцизите на цигарите и алкохола, увеличението в приходите беше символично. Всеки данък си има оптимална стойност, при която събираемостта е най-висока. В България почти всички данъци са превишили тази стойност, тъй като съотношението на доходите към данъците е в пъти по-негативно, отколкото в нормалните държави. Зубрача Дянков е чел някви книжки, но не докрай

238

Анонимен

преди 14 години

"Сега не е лошо и кмет от герб да си изберем, та да вдигне всички възможни данъци и такси в София"..............

237

Анонимен

преди 14 години

халал да тиса бате. взими си ги дома и там сиги търпи

236

drug

преди 14 години

до БББь @231Колко още малко- още 20 години ли?Та нас вече няма да ни има!

235

Анонимен

преди 14 години

ба 20 години все леваци избираме.

234

МИМ

преди 14 години

А МОЖЕ ЛИ АЗ НЕГО ДА ГО ПОДХВАНА

233

Анонимен

преди 14 години

на бой и е..н трудно се трае. но нии си ги избрахме. ще викаме, че ние кеф да ни го завират.

232

wapbabalubop

преди 14 години

Ако направят алкохола скъп и спрът безплатното порно ще настане революция..

231

БББь

преди 14 години

бЛАГОДАРЕНИЕ НА герб УТРЕ ЩЕ живеем по добре, стига се упреквали ББ, СД , ЦЦ е др.Какво искате благоденствие без труд. Не може така само да се оплакваме и други да са ни виновни. Потърпете още малко.

230

тютюнджия

преди 14 години

Тоя Мони сигурно не помни гладната 1997 г. Тогава пушехме домашно надробен тютюн и оцеляхме.Но Виденов си отиде.Българинът не прощава никому.Той е злопаметен.

229

Анонимен

преди 14 години

няма да се вдигнат никакви приходи за хазната. ще се зарадват само контрабандистите. нямаме силни митници, нито полиция, нито данъчни,който да се борят ефективно с т.нар. "сивата икономика". следователно този който предлага мярката има дял от "черния пазар".

228

Той

преди 14 години

да сложим акциз и на въздуха. какво ще кажеш Монка?

227

Анонимен

преди 14 години

Б.Борисов и Дянков са хора които са финансово задоволени и никога не са се лишавали от нищо и затова те не могат да осъзнаят как ще се отрази на обикновения българин вдигането на акциза.

226

Българин

преди 14 години

Днес се сбогувах с едни мои много близки приятели - момче и момиче, които вече напълно отчаяни, емигрират за Канада - ГЕРБЕРИ МРЪСНИ, ВИЕ СТЕ ОТГОВОРНИ !!! БОЙКО, ДЯНКОВ, БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТЕ !!!

225

1234

преди 14 години

taka e pravilno v evropa e taka triabva i v bg da e taka ,kato iskate pari ste evropeici a kato triabva da davate ne a? :D

224

Българин

преди 14 години

220 - осъзнали се със закъснение? Мнозина ще се осъзнаят, най-накрая - ама на българинът умът му винаги идва късно. Много ясно, че ще вдигат всичко, за да издоят за последно изстрадалият народ !!! Много ясно, че няма да гонят крадците от предната власт, защото и те смятат да крадат на свой ред !!! Много ясно, че няма да отнемат привилегиите на ***, защото кой ще гласува после за ГЕРБ срещу едно кебабче? НАРОДЕ ***, ЗАЩО НЕ ГЛАСУВА ЗА АТАКА ?!? Или за РЗС или БНС ????

223

селския цар

преди 14 години

ГЕРБ безцеремонно посегна на цигарите, на ракийката, на пенсионирането и на едноличните търговци, т.е. бръкна дълбоко в джоба на 80% от обикновените хора....а не направи нищо срещу крадците-хотелиери, строители, брокери и т.н.......оооо, това не можем да ти го простим бат Бойко, до тук бяхме, айде ШУТааааааааааааааааа

222

Boyko

преди 14 години

ГЕРБ - най-голямото недоразумение в българската политика. Дори преди НДСВ.

221

321

преди 14 години

Това е решението за здрава нация, а не Дянковите глупости : http://bgjokes.com/gotini-istorii/istoria/192/gledane-jenski-udyljava-jivota-myjete-godini/

220

asdf

преди 14 години

Гласувах за Вас господа от ГЕРБ и сгреших много!Та Вие нищо не правите! Само вдигате акцизи и дотам!Цялата пара отиде в свирката! Един ден говорите едно, на другия ден обратното!Опитвате се да отупате народа като брашнен чувал! Та какво е виновен този народ, че някой преди Вас е крал? Сега се опитвате с акцизи и данъци да закърпвате положението пак за сметка на този народ!Потърсихте ли виновните? Осъдихте ли ги? Докога мислите, че народа ще Ви вярва?