450

Анонимен

преди 14 години

Все едно иракчаните да си направят партия в Сащ и да искат да си построят паметници на хората избити от американската армия.Тия *** искат да построят паметници на турци които са трепали българския народ сумати години и ние да седим и да ги гледаме и радваме.Тез заслужават публичен разстрел и пратени в чували по родните им места в Турция.Това тяхното си е чист тероризъм спрямо наща държава която СПИ с ОТВОРЕНИ ОЧИ и нищо неправи по въпроса.АКо тез станат партия, турското робство ще се върне.

449

щеше да е Фатма

преди 14 години

Толкова се възмущавам,че не мога да пиша,дори...Те са прави в едно ; на всички български мъжки момчета-взети за еничари- потомците им са турци.Останалите български момчета са ; убииците на бащи ,изнасилвачи на маики,"износители"на българските момичета за ***,крадците шетащи сега /вместо башибозуците/ в Родината,политиците ,които закопаха България само за 20,не за 500 години и наркодиларите,които осигуряват мюсюлмански РАИ за децата.Турците не правят това.

448

Анонимен

преди 14 години

Един не можъл да се реши, та затова се събрали двама братя.То бяха Маргини, то бяха Галеви, Диневи сега и тия...Аман вече!

447

123

преди 14 години

Абе тези няма ли кой да ги гръмне,питам аз!!!Май вече много взеха да си позволяват...

446

Ме

преди 14 години

Плагиати са тия момци :)

445

Болярин

преди 14 години

Всички пишете, а никой не предприема действия - ето началото:От утре 01.10.2009 година учредявам АНТИИСЛЯМИСТКА партия.Предоставям и собствено помещение за клуб на партията.Има ли желаещи да участват?Явно бат Бойко нищо неможе да направи!!!Да наемем адвокат и да действаме по учредяването и регистрацията на партията!Ще се издържаме от дарения на родолюбиви българи.За контакти - ivanoff_imi***yahoo.com Да действаме,докато не е късно!Нали не искате децата и внуците Ви да носят фесове,забрадки и шалвари.Море генерале, душа си давам, не давам България на турски поробители!!!

444

38693

преди 14 години

"настояха във всеки български град да има паметници на загиналите мюсюлмани в България, площади, улици и населени места с техните имена."Тея добре ли са...??? Настоявали, ей... турчиля, марш от България!!! М.ам.ка ви ***!!!

443

Илиян

преди 14 години

Аз мога да ви кажа какво искат с едно изречение: по един голям юмрук в зъбите

442

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 14 години

teq hora akul nqmat TOVA E BULGARIQ VARVETE SI V TURCIQ I TAM SI PRAVETE KVOTO SI ISKATE TAPI NENORMALNI ZASTRELQNQCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

441

test

преди 14 години

teq dobre li sa? ni6to li4no no 500 godini sme bili pod tqhno robstvo i sega iskat pametnici i ulici na tqhni imena?!? teq sa za ludnicata i 6tom po konstituciq pi6e 4e nemogat da u4redqt takava partiq se 4udq za6to vaob6te se opitvat .....

440

BAGARIN

преди 14 години

imala maika edno mi 4edo nikola :)dava6li balkandji iovo xubava iana na turska viara :)g.ISLIAMISTI MOLIAVI OSTAVETE BALGARIA NA MIRA:)))

439

Анонимен

преди 14 години

Аз съм българче и силнамайка мене е родила;с хубости, блага обилнамойта родина е мила.Научете го най-накрая този първи куплет ...

438

emil ot london

преди 14 години

къде си бе бойко борисов. аман от такива келемета . събуди са или децата ни ще плачат и проклинат хората които ни управляват. моля ти се боико борисов не допускай това да стане - това изпитания за нас българите . обичам и жаля за моята родна маика и земя българия. жибота бих си дал за свободна и чиста българия.

437

ZA BALGARIA

преди 14 години

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕАз съм българче обичамнаште планини зелени.Българин да се наричам /първа радост е за мене. / 2 Аз съм българче свободно,в край свободен аз живея.Всичко българско и родно /любя, тача и милея. / 2Аз съм българче и раснав дни велики в славно време.Син съм на земя прекрасна, /син съм на юнашко племе. / 2

436

БЪЛГАРИН

преди 14 години

душите на милионите българи - мъже, жени, деца, изклани по най-безмилостен начин в рамките на 500 години ще ви преследват цял живот!

435

Анонимен

преди 14 години

Да та таковам в 'хайдутина'.... Някой трябвало да ти каже, за да мачкаш. ***.

434

Анонимен

преди 14 години

'Какво искат братята Юзеирови.'По важният въпрос е какво иска Доган.

433

Болярин

преди 14 години

От утре 01.10.2009 година учредявам АНТИИСЛЯМИСТКА партия.Има ли желаещи да участват?Явно бат Бойко нищо неможе да направи!!!Да наемем адвокат и да действаме по учредяването на партията!Ще се издържаме от дарения на родолюбиви българи.За контакти - ivanoff_imi***yahoo.com

432

Хайдутин

преди 14 години

Ако няма държава, казвайте да излизаме ние БЪЛГАРИТЕ и да ги смачкаме, докато все още сме по-вече от тях!!! Сега му е времето! После ще е късно!!!!!

431

Хайдутин

преди 14 години

Какви са тия селяци от Рибново и Славяново - има ли държава и защо не ги смачкате? Искате тук да стане като Ирак и Палестина ли?