226

Amenhotep

преди 14 години

МВР издирва ***, който има телевизор в къщи и който е единствения, който знае кой е Бойко Борисов!

225

Анонимен

преди 14 години

Чувствам как БСП става все по-силна с всеки коментар! То просто не може да се каже нещо добро за Бойко! Напред, другари! Мачкайте, унижавайте! Членовете на ГЕРБ на народен съд и разстрел!

224

коко

преди 14 години

В такъв случай сложи до телевизора един портрет на Станишев, или на Доган, а ако искаш и на царя и си ги гледкай, те имат изтънчена визия :))))

223

mind twist

преди 14 години

Най-малкото доказателтво за платени плъхове на ГЕРБ по форумите са минусите на коментарите че са крадливи! С тъпите си коментари няма да нахраните бедните и да развиете обществото. Ако изпадне ГЕРБ от властта и вие си заминавате, понеже реална работа не можете да работите, *** такива.

222

Младен

преди 14 години

Ако Бойко Борисов наистина застрашаваше интересите на *** и не беше тяхна марионетка досега да са го гръмнали 100 пъти. Колко по-велики и по-страшни от него хора се споминаха преждевременно, при това без да бъде разкрито нито едно от 152-те поръчкови убийства. Иначе за народа не е лошо да има и малко Тетаро. То пък не може само бачкане, кредити и грижи.

221

умен

преди 14 години

Умните хора гласуват за разума - БСП! ГЕРБ е партията на простолюдието - на хората, които нямат цели в живота.

220

коко

преди 14 години

Ама как не, иначе щеше ли да стане премиер?!? А това за килограмите е вярно, тююю да му се не види, но е от стрес:))) Балъците зачезнахме първи, сега се завръщаме.

219

малоумник

преди 14 години

Ако ББ си затвори устата, ще продължи да плещи глупости с долната част на гърба си.

218

Трайчо

преди 14 години

Бойковите защитници са толкова елементарни - знаят само едно. Всеки който си позволи да изрази мнение, различно от това на Великия вожд, веднага бива оплюти и заклеймен. При това само с две думи - комунист, турчин. Пък вземете се пообразовайте малко, нещо че Вождът ви е ***. Научете поне още една дума, че ставате банални. Прави ми също впечатление, че постовете критикуващи Бойко са доста аргументирани за разлика от тези в негова защита, които са по-скоро папагалски.

217

Хляб и зрелища

преди 14 години

Алексей Петров обеща, че скоро ще хвърли малко светлина върху мутренското минало на Премиера - ще бъде интересно, както за медиите, така и за простолюдието, което го избра.

216

Анализатор

преди 14 години

БСП слезе от властта и остави дълго подготвяната си кукла-марионетка ББ в светлините на прожекторите. Целта на занятието е проста и гениална едновременно. Народът ще продължи да бъде ***, стриган и доен, но сега вече вместо да мрънка и се оплаква, ще се радва и ръкопляска. Защото това ще бъде в името на най-великият измежду великите, най-непорочният измежду непорочните - негово свтейшество Св.Св.Бойко и Борисов.

215

до 214

преди 14 години

откога на каруцарите започнаха да им викат "господин". Може би откакто чалга-*** се превърнаха в "певици" и мутро-престъпниците в "добре облечени бизнесмени"

214

Явор Захариев

преди 14 години

защо пък точно г-н Бойко Борисов трябва да мълчи ! Та нали ако не беше той досега нямаше да има публичност за повечето от мръсните далавери , които ставаха под носа на Българският народ ! Нека да говори и съм 100 % сигурен че него поне винаги ще го слушат , защото за разлика от други БГ политици на Бойко българите му имат много по голямо доверие от които и да е друг политик !

213

mind twist

преди 14 години

Най-малкото доказателтво за платени плъхове на БКП по форумите са минусите на коментарите че са крадливи! С тъпите си коментари няма да нахраните бедните и да развиете обществото. Ако изпадне БКП от властта и вие си заминавате, понеже реална работа не можете да работите, *** такива.

212

Ха

преди 14 години

Ама Бойко Борисов наистина ли е Премиер, защото аз си мислех че Шут към Изгорелия Цирк.

211

Боян

преди 14 години

В България не всеки е чел "Под игото" и "Тютюн", но всеки знае имената на Азис и Бойко Борисов. Няма да коментарим повече. И какво въобще да очакваш от нация, в която половината мислят, че "Иван Вазов" е само квартал на София, защото до него стига и същият трамвай, който стига до квартал "Лозенец". Боже, пази България от простаци - станаха прекалено много, дори си и избраха и Премиер.

210

Пиво

преди 14 години

Георги Лозанов е пионка с папийонка. Позабравен от всички . Сериошката го извади от килера, поизтупа го от нафталина и го хвърли в публичното пространство ръси остроумия по бате ви Бойко.

209

до 200

преди 14 години

Ами Георги Лозанов е виден бългрски интелектуалец за разлика от мутро-милиционерския каруцар от село Банкя. Ама ти явно по интелектуално развитие си по-близо до втория, т.е. нямаш никакво. Тове е и причината Бойко да се харесва на по-голямата част от народа ни. Защото не е тайна, че простаците винаги са били повече от останалите.

208

Анонимен

преди 14 години

Аз пък продадох майка си за ГЕРБ. ГЕРБ са най-великата партия, а бате Бойко е супер МЕН хахахахаахах да им ***. Простаци сте, гербери

207

Петров

преди 14 години

аз също имам познати, които получават доста мангизи от ГЕРБ за да се грижат за медийни имидж на партията. Дори има и план до Нова година, всеки ден какви точно информации да се вадят и как да се манупилира общественото мнение, за да може българинът да продължава да вярва че гласът му най-после се чува. Истината е че се чува само това, което генералите от ДС преценят че може да се чуе