46

do vsi4ki smeshkovci

преди 14 години

vie oshte li si pishete tyka ? : )) nikoi ve4e ne vi obryshta vnimanie ;]

45

до 44

преди 14 години

ами защото самият той е импотентен

44

?!?!?!

преди 14 години

Защо този Барозу търси от България за комисари все жени едни такива малко попрезрели, когато са най-сладки, но скоро ще се мухлясат.Женски метох ли или бардакница ще правят там, или какво....

43

хаха

преди 14 години

ама ти вярваш ли на тези проучвания?ми нали ги поръчва ББ,ти какъв резултат искаш да се получи?ми те и предишното правителство го подкрепяха 50 %,ама на изборите се оказа друго...или не си чувал израза"който плаща,той избира музиката"?недей така,млад човек си,мисли повече,не чети празни приказки...

42

еврокомисар

преди 14 години

По повод 70 - те процента подкрепа на правителство!За какво го подкрепят? За чистката, за свиването на бюджета, за невнесените закони ? Подкрепят го за големите думи и стаханавския ентузиазъм - петилетката за четири години!

41

до 40

преди 14 години

Е да ама Бойко Борисов явно въобще не е чул за този виц и не спира да излага на показ простотията си при всеки случай и по всякакви теми. Ще кажа и нещо друго - много тъжно и смешно е когато, човек който няма какво да каже не спира да говори.

40

тома неверни

преди 14 години

демократична процедура по сталински??скоро четх по форумите един виц,за баща дето имал глупав син.но нали си е негов,порастил го,с 300 зора го изучил.даже го записал в университет.на изпроводяк го посъветвал,по малко да говори.бъдещият студент попитал-така по умен ли ще изглеждам?не сине ,казал бащата,ТАКА ПО МАЛКО ХОРА ЩЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ СИ ГЛУПАВ

39

Митко

преди 14 години

Бойко наистина се изложи с предложението Фандъкова да е кмет на София. Тя е по-смешна и некадърна и от самия него.

38

Пламен

преди 14 години

Бойко Борисов, видният борец срещу мафията и престъпността да каже кой е кръстникът на дъщеря му.

37

Анонимен

преди 14 години

Елза,много точно :)"Българите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова *** колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте"обаче проблемът е, че и ние трябва да плащаме за радостта им.

36

Карина

преди 14 години

не е въпросът в подкрепата му, а в нарушаването на демократичните правила и практики, което Б.Б. без притеснение непрекъснато показва, а това е доста обезпокоително, защото закономерно ще ни изведе на път различен от този на "граждани за европейско развитие" и после пак ще се чудят подкрепящите го що не станали пак нещата.

35

Даниел

преди 14 години

Аз не гласувах защото ненавиждам комунистите. А сред кандидатите на последните избори, накъдето и да погледнеш пълно с комунисти. А пък специално в милиционерската партия ГЕРБ ги има повече отколкото и в самата БСП.

34

Антонов

преди 14 години

Искам да попитам тези които изпадат в захлас само при вида на Бате Бойко - нали сега ГЕРБ имат пълно мнозинство. Защо тогава не приеха предложението в Парламента за строги наказания за депутатите гласуващи с чужди карти (въпреки че това са основно комунистите). Защо не подкрепиха Яне Янев за по-строги мерки спрямо нарушителите. А иначе само плямпат по медиите и народа, изпаднал в умиление се радва ли радва.

33

Елза

преди 14 години

Бълагрите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова *** колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте.

32

до 17

преди 14 години

А пък Бойко Борисов няма никакви интереси. Него парите не го интересуват, нито влиянието му. Той живее просто ей така - за благото на хората. *** си ти Васко.

31

Без коментар

преди 14 години

Много се смях вчера, когато по БиТиВи във връзка с Деня на София се изцепиха, че в София живеят едни от най-известните хора на Бълагрия - Слави Трифонов, Азис и Бойко Борисов. Мисля че улучиха десетката. Това показва какъв е народът в България.

30

Гражданина X

преди 14 години

Добре де едно нещо не ми стана ясно!!! Хем Бат Бопйко е подшушнал името на следващия комисар, хем "обаче отказа да го обяви, защото, по думите му, в партията има демократична процедура по номинирането, която трябва да се извърви до край"??? Нещо тук не ми се връзва. Получава се малко като "те ще се събират номинират и избират ама аз съм си решил вече кого са избрали". Поредния парадокс и гаф на "Големият" ББ :))))

29

до 13

преди 14 години

за ББ гласуваха глупаците с промити мозъци. Промивката беше извършвана години наред от медиите. Попитайте се чии са медиите и ще си отговорите чий продукт е ББ. Хайде стига ви толкова просвещение.

28

до 6

преди 14 години

в България демокрацията се казва Бойко Борисов. Така както на времето в СССР тя се казваше Сталин. Казах.

27

Ангел

преди 14 години

тоя пък голям подшушвач ще излезе