335

Я да смятаме

преди 15 години

...20 месеца-още година и 8 месеца нон-стоп.Начи по-голяма част от съзнателния ти,активен живот минава в бач и спестяване.И накрая една кола и един апартамент.Или роб на банката.И си плашащ всичко до стотинка.Аре РОМИТЕ и те да я карат като нас.

334

Я да смятаме

преди 15 години

Ако си *** късметлията,не си мутра или на онез отгоре унука и имаш *** дохода от 1000 евро.Ако си в криогенен сън,можеш да пестиш почти всичко,ама нали требе да бачкаш,да речем пестиш 500 евро.Решаваш да купиш 'партамент 60-тина квадрата.50000 евро.За да го купиш требе да бачкаш 8.33 години нон-стоп.Може да го имаш СЕГА,заем от БАНКАТА,ама така живееш под наем в собственото си жилище 20-тина лазарника-нали раз'иш месечна вноска на банката.Кола-среден клас-20000 лева или 10000 евро...

333

Вече Никой

преди 15 години

Расисти - е меко казано. Те са организирани, когато вършат нещо лошо. А ония шемети за борба с организираната престъпност никакви ги няма. А що ги няма!?!?!?!?

332

Омерта

преди 15 години

Това отношение не се е родило без причина.Опитай се да подобриш моя рекорд-живей в *** махала 6 месеца и после пак ще си говорим...Защото колкото по-човечен си с един ***,толкова повече те МАЧКА.Мога да ти кажа от личен опит,че не българите,а те са истинските расисти.

331

Анонимен

преди 15 години

ами много е простоо ,едни клещи за трошене на орехи и лещници ,ще свърщат работа ,каго се роди мъжко *** ,още доде е омотана *** ,щрак топките и готово хем няма да се множат ,хем еездни славеи ще се пръкнат ,азис и красигласа ряпа да ядат ,а женсикете *** ,също е хубаво да се кастрират ,за всеки случайи наистина е крайно време да спрем да ги носимна гъпба си ,квой е туй нещопир по време на чума,*** кара кола за 50000 лв.,а ми одържаат пари за да му дадат помощи ,тряб

330

Вече Никой

преди 15 години

Коко, що не отидеш някъде да се скриеш, пък после да се намериш... Аз съм човек на доста години, и личния ми житейски опит ми е дал само негативни неща от допирните ми точки с тия индивиди. Що първо те не опитат да се очовечат, пък после аз да ги приема като хора, а? Щото просто няма как да спрат да лъжат, крадат, мърсят, и да се чувстват безнаказани. Кмета им го е казал съвсем ясно - Закона е за всички! Щом искат да се чувстват хора - нека го спазват.

329

Дивизион

преди 15 години

Решението на проблема е само в тоталната ликвидация на ***.Начини има много , желаещи също ще се намерят.Проблема е че трябва да дойде правителство което да вземе насериозно нещата и да даде зелена светлина на това решение.Всичко ще приключи за 2-3 месеца.Европа ще пореве малко но ще млъкне бързо.Тогава вече ще можем да се наречем европейци и да се чувстваме като такива.

328

bili

преди 15 години

uvajaemi g-n kmete, az jiveq vuv Velikobritaniq i moga da vi kaja, 4e tuk na kakvi hora stroqt i davat jili6ta ste vi padne shapkata. *** v Bulgariq sigurno ste bledneqt pred tqh. Ne mislq, 4e sravnenieto vi e umestno. I produljavam da smqtam, 4e segashnoto im sustoqnie ne e pri4ina, a po skoro sledstvie ot nenamesata na durjavata v tozi problem. Neka vseki plue, no ste vidim, 4e po tozi na4in do nikade njama da stignem. Trjabvat seriozni merki i oste po seriozna angajiranost s problema.

327

коко

преди 15 години

коментарите ви показват,че държавата напразно е инвестирала във вашето образование.такава безчовчност,провоцирана от анонимноста и ненаказуемоста в нета е направо ужасяваща.от нея се вижда че това което вие ругаете при *** е във много по голяма степен в самите вас.жалкото е че за разлика от *** вие сте грамотни но освентова,по нищо не се различавате от животните

326

Вече Никой

преди 15 години

Абе, какво право имат бе!? Държавата и общината от мен само взема, а на тях - само дава. Откъде накъде? Абонирани ли са за нещо такова, к'во ли!? Да не са хванали Господ за шлифера!?!? ... Кажете ми и на мен как да не си плащам данъците, тока, водата, осигуровките, и да получавам всичко наготово, и веднага ще заобичам *** като родни братя. ... Кои са дискриминираните бе, я се замислете, пък тогаз пишете по форумите.

325

Хан

преди 15 години

Имат право, трябва да им се дават къщи.

324

Анонимен

преди 15 години

А ОТКЪДЕ НАКЪДЕ АЗ ЩЕ СИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИТЕ, А ТЕЯ ПОДОБИЯ НА ХОРА НЕ?????? КОИ СА ТЕ??????? НИЕ ЛИ ЩЕ ГИ ИЗХРАНВАМЕ????? ЧЕСТНИТЕ ХОРИЦА, КОИТО РАБОТИМ КАТО ВОЛОВЕ.....ЗА ДА МОГАТ ТИЯ ДА ЖИВЕЯТ ДОБРЕ.....

323

Анонимен

преди 15 години

Лелееееееее каква наглост само, не стига, че живеят в незаконни постройки, и не плащат за нищо, ами и нагли бе....нагли подобия на хора. Марш там, откъдето сте се пръкнали. И кво???? Искат общински жилища, ако може и да не плащат.......и за нула време ще ги превърнат в сметища, бъкащи с какви ли не зарази.....направо ужас....

322

Fantomas

преди 15 години

Hidra , 4e to po domovete e pulno s takiva deca , nakade pove4e?

321

Омерта

преди 15 години

Това всъщност вече съществува...с тази разлика,че когато учителите откажат да дадат бележка на някое ***,защото наистина не е посещавало часове,в училището се изсипва половината махала,вдигат скандали и заплашват с физическа саморазправа...И какво да направят учителите в този случай?!

320

Анонимен

преди 15 години

Хидра, не сме ние САЩ. За да стигнем там, първо детето не трябва да е родено от престъпление. А престъпление е да изнасилиш 16,15 и 14 годишна и т.н. Малолетна. Престъпление е да си родител и да оставиш малолетните ти деца да раждат. Престъпление е да не регистрираш новороденото си и да живееш без лична карта. и т.н.

319

Хидра

преди 15 години

Даването на детски надбавки да се обвърже с редовното посещаване на училище от децата. Тук е много важно, как ще се контролират директорите на училищата, защото, те самите имат интерес да отчитат по-висока посещаемост.И накрая, подобно на САЩ (не знам за Западна Европа службите за защита на детето да могат да ги отнемат, ако родителите им ги оставят без надзор, не ги гледат добре или нямат възможност да ги гледат добре.

318

Хидра

преди 15 години

Проблема наистина е много сериозен. В Сао Паоло и Рио във фавелите не полиция - армията не смее да влезне. Ако не вземем спешни мерки това ни чака и нас. Но ние трябва да покажем на ромите и на света, че не делим хората етнически.Незаконните бордеи трябва да се събарят. Но непременно трябва да се съборят незаконните постройки и на българите. Част от тях обаче - които могат да бъдат използвани за интернати, затвори, специални училища и т. н. да бъдат оставени.

317

Анонимен

преди 15 години

Заменете бананите с кабели, цветни метали и вторични суровини; вижте какво се случва с животните и продукцията на българските стопани; замислете се защо една цивилизация като индийската ще изгони едно цяло племе от територията си и ще разберете за какво иде реч. Май някой току - що е слязъл от дървото. А съвокупленията с по 6-7 деца са точно толкова, колкото маймуни ражда едно средно шимпанзе.По същия начин се предават и уменията за събиране на 'храна; от родители на деца..

316

Анонимен

преди 15 години

Хмм. По стопанска история се учеше, че в развитието на световната икономика има няколко поредни фази: 1. Животновъдство; 2. Земеделие; 3. Търговия; 4. Производство; 5. Манифактури и фабрики; 6. Високи технологии. Преди започването на тези фази, в най - тъмните епохи, маймуните на стада слезли от дървото и започнали да събират каквото намерят, за да ядат. След като изкрали и избили всичко наоколо, се усетили, че е време да отглеждат самите те животни. Хайде сега се замислете за ***.