95

Анонимен

преди 15 години

Нагъл, по-нагъл, още по-нагъл, дупедат

94

Анонимен

преди 15 години

Имаме най много нужда от 50 депутата изпразват залата от останалите столове нареждат 50 стола пред трибуната в центара, няма ляво няма дясно само центар и БНТ предава на живо по телевизията всяко едно заседание и то ще се види кой са тези които отцъстват, така не само Цецка ще си ги гледа ми и ние и ще знаем кой са непослушните и при 3 направени отцъствия , се правят предизборни избори за изключване от парламента на дадените депутати и заменянето му с други.

93

Dabe

преди 15 години

16 милионна Москва се управлява от кмет.

92

Анонимен

преди 15 години

До 89- точно в този вид Народното Събрание има смисъл. Във всяка държава има законодателен орган, и законодателните органи на всички държави имат същите правомощия като българския парламент. Разберете, че щом пишете против българския парламент, щом сте винаги недоволни от нашия парламент, алтернативата за вас е да ви законодателства парламентът на една близка азиатска столица... Уважавайте българските институции, ценете ги, те са наши, дори и с недостатъци, нали не искате да сте упралявани от

91

Макаров

преди 15 години

Многолесно може да се открият кои са тези 4 човека които гласуват а ги няма ,И защо не са го направили за да им потърсят сметка ,въпрос!

90

Анонимен

преди 15 години

Цецка просто не ги е преброила. Тя брои себе си и Екатерина Михайловна за една бройка понеже си приличат и двете използват един и същ крем за бръснене.

89

Анонимен

преди 15 години

Явно народното събрание в този си вид няма смисъл.Нова конституция му е майката,а не това недоносче на Савов,Лучников,Н.Димитров и др.комунико мекерета.

88

Ispanika

преди 15 години

О и още една идиотщина от коментарите и статията да изясня: ЗАБРАВЕТЕ какво сте чели и т.н., системата е въведена, но не изцяло и затова може по стария начин да се гласува с чужди карти.

87

iskren

преди 15 години

DO ...85 6to be kvo i e na jenata mnogo si e gramotna daje ! mai ne razbira6 ni6to ! aide begai ot tyka !

86

Наблюдател №1

преди 15 години

Какви 11 депутати? Нали е нужен кворум, за да се разисква и гласува каквото и да е!

85

Леля Цецка !?

преди 15 години

Не мога да разбера как можаха от ГЕРБ да сложат точно леля Цецка за председател на НС?! Това направо е подигравка с институцията. Толкова ли в ГЕРБ нямаше други свестни хора и експерти? А за гласуването, както и за всичко друго ... май няма да има промяна, за каквато гласуваха хората.

84

offf

преди 15 години

Не знам дали има ден, в който "журналистите" от днес.бг да не се изгаврят с българския език. И понеже по всичко личи, че не обръщат внимание на критиките от форума, предлагам да използваме функцията 'сигнализирай за грешка' и да ги засипем със 'сигнали'

83

Анонимен

преди 15 години

11 ?????? WTF

82

Анонимен

преди 15 години

Вижте залата на снимката.Пълна е с депутати и най-вече са от тези с новия морал.Трудно е да се чувствате пак прецакани но другия път не гласувайте отново с оная си работа или въобще не гласувайте като мен.Затова сега гледам сеир.Работата и живота ми не зависят от разните бойковци ,станишевци и др спасители

81

смотан журналист

преди 15 години

Е това заглавие ме разби "Цецка приклещила клонирани"Алооооу, българския!!!Майко мила, Вазов би се обърнал в горба ако ви чете смотаните заглавия. Статиите няма да и да ги погледне!

80

Griffin

преди 15 години

Dnes.bg, да не се опитвате да влезете в учебниците по журналистика като добър пример за лош пример? Не посочвате източник на информацията, и очевидно вадите думи от контекста. Само може да се гадае, дали става дума за 15-те гласа на Синята Коалиция. Това определено не е обективно подаване на информация. Но и за коментарна рубрика не става. Демагогия ли тренирате!?

79

Ivo

преди 15 години

Егати кворума - 11 депутати в зала!Къде е бил председателя, когато е трябвало да прекрати заседанието поради липса на кворум???

78

wwe

преди 15 години

Елементарно Лодсън , въвеждане на поименно гласуване ! Никакви карти ,никакви клонинги !

77

Златко

преди 15 години

Е къв е такъв тоя закон , приет с 15 гласа?Ами кворум?Че тия газят конституцията като луда крава телето си.А уж за законност и ред щеха да се борят?Да им бере срама, който е гласувал за тях.

76

Анонимен

преди 15 години

Ей бива промити герберски мозъци ама пък чак толкова -статията намирисвала.Вижте снимката бе -каква е навалича в парламента.Може ида ви е мъчно ,че и тези са като онези но факта си е факт