326

Анонимен

преди 14 години

какво пък те стряска в заглавието? то ако имаше господ и изпълняваше клетви,МАСЛАРОВА отдавна да я нямаше,колко съм я клела...и колко около нея...

325

Анонимен

преди 14 години

Omryzna mi ot kraini i typi mnenia za romite.

324

Gif

преди 14 години

Сложете заглавието в кавички, че стряска...

323

1

преди 14 години

воко,ами ако си се родил "ром"?

322

boko

преди 14 години

Аз мисля че тия *** трябва да ги заселим на луната.Само се опасявам че и нея ще опуганят.

321

Dino

преди 14 години

Проблемът ще се реши,като се отнемат родителските права на тези,които не обезпечат на децата си достоен и достатъчен живот.Децата да се възпитават от държавата,по законите на нашето общество.Така родителите ще останат без социалните пособия,а децата им постепенно ще се интегрират към нас.Органите за социална опека,трябва да си свършат работата,с правомощията,които законът им е дал!

320

Анонимен

преди 14 години

"Един от ромските лидери Румен Чолаков съобщи, че полицията е налетяла да бие няколко мъже, които се спречкали с униформените."Трябваше да пише - няколко роми, заедно с един от лидерите им бяха приети в спешна помощ след спречкване с полицаи.Стига реверанси на тея ***!

319

Анонимен

преди 14 години

Къде ще живеят ли!?!?1 Ще си намерят най-накрая работа и ще започнат да си плащат наем някъде, като всички нас, които им плащаме помощите!!!!!!!!! Къде щяли били да живят... бутнали им незаконните къщички.. вдигнати с какви пари? Май ПАК НАШИТЕ ПАРИ.

318

БСЕПЕНЧО

преди 14 години

Всеки комунист да си прибере по един *** в къщи и тогава да видим...

317

един

преди 14 години

Грозна картина.... Факт е,че тези хора не зачитат властта и се чувстват безнаказани да посягат на органите на реда, както и да строят незаконни къщи, както и да крадат защото не са учили и никой не ги взема на работа...или просто ги мързи да работи. Въпроса е как....КАК? Държавата сте реши този проблем ... как ще ги интегрира и образова. Защото без образование и работа те имат само едно бъдеще - да станат престъпници и да ни тровят живота. Истината е,че никой не ги иска... дори и техните лидери

316

Анонимен

преди 14 години

Споко, това не са хора :)

315

ДДТ

преди 14 години

Хубаво, ще ги изгонят от там, но ще идат по селата да тормозят възрастните хорица. Напаст, по-страшна от марокански скакалци.

314

Димитър

преди 14 години

Абе защо точно сега решиха да го направят това ? Колко време мина от местните избори ? Защо не го направиха това примерно началото на лятото, преди изборите ??? Явно искат с това правителството да печели дивиденти, а не предното.

313

Az

преди 14 години

Da gi sabarqt! Da se spasqvat! Jivi da se pogrebvat! GOLQMA USLUGA 6TE NAPRAVQT!

312

Анонимен

преди 14 години

Da ostavish horata bez pokriv predi zimata tova samo nqkoi ot GERB moge da go napravi.

311

Анонимен

преди 14 години

Такава ще е съдбата на всички гласували за ГЕРБ.Поне се разбра ГЕРБ за колко са купували гласовете.А на тези които все още вярват само ще им кажа : Няма по голяма трагедия от това Бойко Борисов да е твоята надежда !

310

Анонимен

преди 14 години

ДО 303 Това което говориш е така, няма да споря с теб. Не са виновни те. трябвало е да се мисли още преди години, да не се допускат първо тези беззакония, а след това да се чудим как да се вкараме у ред. Това че ще им гътнат къщите и ще останат на улицата не е разрешение на проблема. Ще идат на друго място и там отново незаконно ще строят и ще живеят. Тогава отново ще събаряме. Това е въртележка. Проблемът е сериозен и трябва да се реши от горе- избраните. Не само да събарят защото е най- лесно!

309

Анонимен

преди 14 години

Дано успеят някой ден тези хора да се обединят и да могат да си защитават правата .И искам да съм жив да видя този ден ...това мойе би ми е последното желание ...

308

русе

преди 14 години

Сигурно ще ге устроят хората,неможе да ги оставят на улицата!Има и добри ***!

307

Анонимен

преди 14 години

ataka praznuva dneska