8

Анонимен

преди 14 години

Как няма да дадат кредит ве?! Че аз взимат 560 лева заплата и ще си дръпна 50 000 заемче, да мога да си купя някоя панелка мезонетче, ще видите вий!

7

Анонимен

преди 14 години

Може да изчезне нещо, което го е имало реално. Парите в световен мащаб отдавна вече не са банкноти и монети, а са виртуални пари. Играете малко на Форекс, изкарвате печалба и отивате в банката да си получите паричките, които сте спечелили. Без да сте произвели стока или услуга. Виртуалните пари изчезват там, откъдето са се появили - в нищото :)

6

Анонимен

преди 14 години

То и без това няма кой да ти отпусне кредит вече. Кредитните времена отминаха, сега банките само ще събират кеша. После ще измислят някоя нова далавера за да ни дозаробят.

5

Анонимен

преди 14 години

Никога няма да тегля кредит да ги .........в обирджиите!

4

баща ти

преди 14 години

закона на парите е че ако един е изгубил друг е спечелил, парите са в банките където им е мястото сега всичко ще започне от начало, кредити, кредити и пак кредити

3

П

преди 14 години

Не са изчезнали, защото никога не ги е имало тези трилиони.

2

yashinaki

преди 14 години

Много глупава статия! "Къде са парите" - ами парите не се губят. Само сменят собствениците си. Зад паравана на кризата, шепа манипулатори направиха милиарди. За тях не се говори, естествено, платената преса знае само да обвинява "кризата", все едно че тя сама се е предизвикала...

1

бедняк

преди 14 години

Баси...джоба ми е скъсан! Тая криза го дефлорира тотално!