153

Лаборант

преди 14 години

Нека заповядат ромите имаме работа за тях. Тестове на лекарства In Vivo. Добри пари ще направят и полза за обществото ще има - гарантирам(всичко друго, но не и доброто им здраве). Има ... известни рискове, но те са незначителни... спокойно... вервайте ми...За сметка на това ще допринесат за научния прогрес.

152

Анонимен

преди 14 години

kakvi romi be chisti ***

151

Дон

преди 14 години

Pancho ничий сине, свърши тая да хапете ръката която ви храни. Помни ми думите добре, след 10-15 години вие които имате смелост да сте още в тази страна ще сте по ниски от тревата и ще работите като китайци, останалите ти събратя ще правят *** навсякъде другаде но не и тук.

150

Той

преди 14 години

Простете за невежеството ми, на какъв език е написана жалбата на тези недоразумения генетични???

149

анти Панчо

преди 14 години

Този Панчо мисли не с главата си а с някои други части, ако изобщо мисли.От какво ще се жалват ***:1. От това че ги храним2. От това че им обезпечаваме безплатна мед. и род. помощ 3. От това че им гледаме децата по домовете4. От това че ни грабят навсякъде из страната, криминогенния коефициент там 10-12 по-висок спрямо другите етноси.5. От това че заграбват парцели и строят безразборно.6. От това че не влизат в затворите7. И още много, много други неща. Нека си траят.....

148

Анонимен

преди 14 години

Някой може ли да посочи държава в света, където да са се интегрирали ***? Никъде не е станало и няма да стане.

147

Pancho

преди 14 години

Bravo bratq romi, tova e grajdanska poziciq pozdravleniq. A na balgaranite deto pishat po forumite protiv romskata diaspora gi savetva bai im Pancho, da vzemat primer kak se pishat jalbi shtoto sled 10-15 godini te shte se jalvat ot romskoto mnozinstvo!!!!Ai romenge, kai di kela!

146

Анонимен

преди 14 години

Ако аз бях ром спазващ закона и общоприетите порядки щях да пртестирам против ***, че ми развалят авторитета. Ако роми протестират против *** тогава май няма да е дискриминация.:)

145

Ужас до 102

преди 14 години

Да-аз не пропускам да си купя билетче! Да - аз не си извърлям *** през прозореца! Да- аз не карам раздрънкана кола, защото съм учил 7 години до магистър и в момента се скъсвам от работа! Да аз си плащам редовно данъците и сметките! И познавам поне 20 човека като мен! За мен *** не са хора и не искам да ми се качват на главата, и да им плащам сметките!!! Ама май скоро ще се емигрира...не се търпи вече!!!!!!!

144

hitler

преди 14 години

Da gi sabarqt da gi gorqt ... .. kva jalba 6e pishat ... te nit li4na karta imat nit akt za rajdane ... za6o izob6o sa tuk murshite .. da mrat

143

Анонимен

преди 14 години

На мене такова културно "богатство" ми не требе.

142

Amenhotep

преди 14 години

Обади се в Социалното министерство и им поискай данни, сравни ги с това, което аз давам и гледай разликата (възможна е грешка от +/- 5%)

141

Анонимен

преди 14 години

приберетеги през зимата в белене да не са на студено !!!

140

жорката

преди 14 години

Аха споед мен си оста умен/на

139

dodo

преди 14 години

когато *** се научат да си плащат всичко тогава да реват за права.

138

Amenhotep

преди 14 години

Според данни за 2003 година, семейство *** с 8 чавета (10-членно семейство), само от социални помощи, детски надбавки и помощи за безработни е получавало НАД 750 лева МЕСЕЧНО (без парите, получавани от разните фондации и неправителствени организации). Хайде сметнете сега, колко пари получава едно средностатистическо българско семейство на месец за 2003 г, като имате в предвид че минималната робтна заплата е 110 лева!

137

Анонимен

преди 14 години

IQ няма нищо общо с точката :)

136

жорката

преди 14 години

Както вече казах моят коефициент на интелигентност е по нисък. :))

135

Анонимен

преди 14 години

Някакви официални статистики да цитираш ? Или да не те притеснявам с такива подробности ?

134

Анонимен

преди 14 години

Поне точки за завършване на изречението ползвам.